Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest numantere

chestii interesante :)

Recommended Posts

Guest numantere
Posted

salut,nu vreau sa fac valva mare dar am citit de o ora jumate sectiunea plangeri si am vazut acolo o gramda de moduri pt a fura spoturi,a face ks,a fura items,folosire de macro-boti,etc.Totodata am vazut ca si adminii isi fac treaba dar ceea ce ma deranjat a fost faptul ca printre cei care au facut lucrurile cele mai nesimtite se numara caracterele care vand itemurile cele mai tzapene de pe server...Intrebarea mea e urmatoarea:daca ei au autopick si o gramda de mici programe care ii ajuta sa stea relaxati sa isi faca exp si ei intra prin diferite metode in posesia itemurilor,ce rost mai avem noi astia mici care jucam de putina vreme ?Nu avem absolut nici o sansa sa crestem(ma refer a intra in posesia a unor items bune) pentru ca nu avem cum sa strangem atatea jwls sau ce alte lucruri mai cer ei pe ele pt ca atunci cand suntem pe spoturi ei ne fac ks:) Mi se pare stupid sa te apuci sa injuri pe unul altul sau sa faci print-uri,oricum am putea fii mai civilizati,scopul jocului este de fun(nu castiga nimeni bani,numa aia care vand conturi:)).Nu ma plang fata de nimeni,nu am fost furat,mi s-a facut ks la greu,nu ma intereseaza aia,ci doar sa avem si noi astia "noob" o sansa sa jucam in conditii ok,nu numa cei care au 8088888888888888 de rr sa faca jocurile.

spor la lvl,pa :)

Posted

In mare parte cei care au iteme bune sunt cei care au jucat si pe 97d/beta/seson1 au experienta si,stiu cum sa faca rost de iteme sau cum sa se imprieteneasca cu lumea etc....nu cred ca este cineva pe sv care a inceput jocul cu toate itemele pe tava si rr uri!

Posted

Nu esti primul si nici ultimul care va scrie aceste randuri. Insa nimeni nu este la fel si fiecare are stilul lui de joc. Cu experienta sau fara, totul se face "muncind".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...