Lemonade Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Resedinta din Los Angeles a actritei americane Marilyn Monroe, în care artista a fost descoperita decedata pe 5 august 1962 la vârsta de 36 de ani, a fost scoasa la vânzare pentru suma de 3,6 milioane de dolari, potrivit agentiei imobiliare care se ocupa de aceasta tranzactie. Resedinta, construita în stil spaniol, se afla în cartierul de lux Brentwood, în partea de vest a metropolei Los Angeles. Construita în 1929 pe un teren de peste 2.000 de metri patrati, vila are patru dormitoare, trei sali de baie si o piscina , potrivit site-ului agentiei imobiliare Prudential California Realty. Site-ul descrie resedinta celebrei actrite americane ca fiind "vasta si foarte speciala", considerând-o "o veritabila bijuterie a cartierului", oferind "o vedere magnifica, o mare intimitate si izolare", în ciuda faptului ca în vecinatate se afla numeroase magazine si restaurante. Potrivit Los Angeles Times, Marilyn Monroe a achizitionat aceasta proprietate cu putin timp înainte de a muri, pentru suma de 75.000 de dolari. Diva americana, celebra pentru rolurile din "Niagara" (1953), "Sapte ani de casnicie/ The Seven Year Itch" (1955), "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot" (1959) si "Inadatatii/ The Misfits" (1961), a decedat pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Sursa ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Intotdeauna m-a fascinat frumusetea femeilor dintre anii '30-'60. Nu am gasit poze cu casa lui Marilyn (sunt unele, dar nu stiu cat de autentice sunt), insa imi imaginez ceva cochet, la fel ca si ea. O adevarata placere sa locuiesti acolo, sa vedem cine o va cumpara si in ce scopuri o va folosi, pentru ca daca o va transforma in muzeu, va castiga in scurt timp banii platiti plus inca un profit urias.
Alkanphel Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Poti macar titlurile sa nu le bagi cu copy/paste? Sunt enervante semnele alea de intrebare... ON:Si ma rog,de ce-ar fi ''o adevarata placere'' sa locuiesti acolo,doar pentru ca ea la randul ei a stat in acea vila?Oricum,ideea unui muzeu e exculsa pentru ca niciun lucru de-al ei n-a ramas acolo. :-j
Denzel_Lsd Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Mdeah ..pentru aia cu bani multi ..chiar cred ca e o mare placere sa stai in case locuite de vedete in trecut ...acum nu e neeaparat sa o cumperi numai pentru simpu fapt ca a locuit Monroe in ea ..probabil e o bijuterie de casa ..si asta ar fi unul dintre motivele pentru care se vinde asa scump..
Erhard Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 De cand sunt mic nu imi plac aglomeratiile , si nu miar placea sa locuiesc prin L.A ... e foarte maaaaaaaare , iar despre aceasta vila , iti poti face una in romania Nu neaparat acolo.
>Nicky< Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Mda :-j , macar din respect pentru diva nu scoteau casa la licitatie
scandalos Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Mda :-j , macar din respect pentru diva nu scoteau casa la licitatie Alta a fost cauza de au scos ei casa la licitatie
Thazz. Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Totusi .. ma mira pretul cu care vand astia casa .. mi se pare cam mic pentru o casa unde a trait(cred) si murit o personalitate ca Marilyn Monroe
Guest *Juan* Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Tinand cont de pretul cu care a fost cumparata initial casa...pare un pret potrivit, dar totusi...a trait o personalitate