Jump to content
Lemonade

Resedinta din Los Angeles in care a murit Marilyn Monroe

Recommended Posts

Posted

Resedinta din Los Angeles a actritei americane Marilyn Monroe, în care artista a fost descoperita decedata pe 5 august 1962 la vârsta de 36 de ani, a fost scoasa la vânzare pentru suma de 3,6 milioane de dolari, potrivit agentiei imobiliare care se ocupa de aceasta tranzactie.

marilyn_monroe_sig_335.jpg

Resedinta, construita în stil spaniol, se afla în cartierul de lux Brentwood, în partea de vest a metropolei Los Angeles.

Construita în 1929 pe un teren de peste 2.000 de metri patrati, vila are patru dormitoare, trei sali de baie si o piscina , potrivit site-ului agentiei imobiliare Prudential California Realty.

Site-ul descrie resedinta celebrei actrite americane ca fiind "vasta si foarte speciala", considerând-o "o veritabila bijuterie a cartierului", oferind "o vedere magnifica, o mare intimitate si izolare", în ciuda faptului ca în vecinatate se afla numeroase magazine si restaurante.

Potrivit Los Angeles Times, Marilyn Monroe a achizitionat aceasta proprietate cu putin timp înainte de a muri, pentru suma de 75.000 de dolari.

Diva americana, celebra pentru rolurile din "Niagara" (1953), "Sapte ani de casnicie/ The Seven Year Itch" (1955), "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot" (1959) si "Inadatatii/ The Misfits" (1961), a decedat pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

Sursa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intotdeauna m-a fascinat frumusetea femeilor dintre anii '30-'60. Nu am gasit poze cu casa lui Marilyn (sunt unele, dar nu stiu cat de autentice sunt), insa imi imaginez ceva cochet, la fel ca si ea. O adevarata placere sa locuiesti acolo, sa vedem cine o va cumpara si in ce scopuri o va folosi, pentru ca daca o va transforma in muzeu, va castiga in scurt timp banii platiti plus inca un profit urias.

Posted

Poti macar titlurile sa nu le bagi cu copy/paste? Sunt enervante semnele alea de intrebare...

ON:Si ma rog,de ce-ar fi ''o adevarata placere'' sa locuiesti acolo,doar pentru ca ea la randul ei a stat in acea vila?Oricum,ideea unui muzeu e exculsa pentru ca niciun lucru de-al ei n-a ramas acolo. :-j

Posted

Mdeah ..pentru aia cu bani multi ..chiar cred ca e o mare placere sa stai in case locuite de vedete in trecut ...acum nu e neeaparat sa o cumperi numai pentru simpu fapt ca a locuit Monroe in ea ..probabil e o bijuterie de casa ..si asta ar fi unul dintre motivele pentru care se vinde asa scump..

Posted

De cand sunt mic nu imi plac aglomeratiile , si nu miar placea sa locuiesc prin L.A ... e foarte maaaaaaaare , iar despre aceasta vila , iti poti face una in romania =)) Nu neaparat acolo.

Posted

Totusi .. ma mira pretul cu care vand astia casa .. mi se pare cam mic pentru o casa unde a trait(cred) si murit o personalitate ca Marilyn Monroe

Guest *Juan*
Posted

Tinand cont de pretul cu care a fost cumparata initial casa...pare un pret potrivit, dar totusi...a trait o personalitate

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...