Jump to content
{JM}Alex Lifetaker

Cate ore stati la calculator zilnic?

Cate ore petreceti in fata calculatorului pe zi?  

79 members have voted

1. 1. Cate ore petreceti in fata calculatorului pe zi?

• 1< h
      0
    • 2 h
      1
    • 3-4 h
      11
    • 5-6 h
      11
    • 6-7 h
      11
    • 8-9 h
      18
    • 10-12 h
      11
    • 13-15 h
      6
    • 16-18 h
      4
    • >19 h
      6

Recommended Posts

Guest skylineX
Posted

heh in vacanta stateam cate 13-14 ore ........... si jucam GTA San Andreas smile.gifXXcomputer.gif

Posted

8-9 ore cam asta ar fi media, cel putzin atat stateam in vancantza, amuh ca a inceput scoala, inca nush cat voi mai apuca sa stau lipit de PC shi sa ma gandesc la prietenul meu drag Ahilosu wub.gif ... voi afla curand.... tiphat.gif

Posted

nu pot sa votez.. asta inseamna k am votat mai demult ...don't remember ce am alez..hmmm eusa_doh.gif dar cam 6-7h mai mult in weekend :}

dar sunt zile si zile. in unele nu stau niici 1 min

Posted

Ahilosu chestia aia a ta nu se poate numi semnatura.... bduh.gif Mihaela jordan has overcome.... shi ce dak? cu ce te reprezinta chestia aia?

ca fapt divers, uitate la topicu Avatarz + signaturez sa vezi ce note a luat pe semnatura....

shi nu mai posta offtopic! k nu e voie! eusa_naughty.gif ce dak ejti moderator? aia nu avea nici o legatura cu subiectu BangHead.gif dak vroiai sa itzi exprimi parerea despre semnatura postai shi tu unde trebuia new_2gunsfiring_v1.gifcopilas.gif

Posted

Acum cu scoala asta si cu un program ffff naspa nu prea mai am timp si de calc!Sunt si fetele,dicotecile,plimbarile(cu toate ca a fost naspa vremea dar mie imi place ploaia)!

Cand ajung acasa intru in JA sa ma relaxez;este singurul joc unde ma pot relaxa in liniste(nu mereu e adevarat)

Sryy pt off-topic

Posted

eu m-am lecuit de pirdut 20 de ore pe comp! m-am lasat de mu! smile.gif am zis k nu mai are rost si de atunci nu mai stau atita! oricum de maine stau si mai putin ca incepe lucru sad.gif

damn si de luni faculta sad.gif

vreau la mare.. crybaby2.gif

occasion14.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...