Jump to content
DeejayR8

Povestea unui om lenes

Recommended Posts

Posted

Bautura preferata a romanului este berea, iar activitatea cea mai de pret trandavitul, in toate formele sale: in pat sau pe canapea la meci, in apropierea gratarului cu mici, in baldachin cu marea langa el (dar nu Marea Neagra ci Marea Nevasta sau, mai bine zis, Nefasta) si, nu in ultimul rand, in scaunul directorial din piele sintetica, cumparat la promotie din hypermarket.

Cei aflati la curent cu noutatile, stiu deja ca exista echipamente avansate care pot inlocui orice muschi sau neuron, facand aproape totul in locul omului. Drept exemplu, pentru ca tot am pomenit de bere, iata un robot ideal care sa-l scuteasca pe lenesul din poveste de orice efort.

Robotul care iti aduce berea la nas

Confortul pentru roman inseamna totul. Daca ar paraliza complet, dar in compensatie ar beneficia gratuit de asistenta 24 din 24, mancare, bautura si de cateva ori pe an excursii, ar deveni cea mai fericita creatura din Univers.

Cum astfel de servicii costa enorm, romanul isi pazeste bine pielea. Are grija sa nu se accidenteze si face tot posibilul sa evite locurile riscante. Nu se deplaseaza la serviciu cu mijloacele de transport in comun pentru ca e periculos - ar putea fi calcat pe picior sau chiar inghiontit. De asemenea, nici bicicleta nu-i surade pentru ca nu se simte in siguranta pe doua roti. Ce sa mai spunem de mersul pe jos: caini, pisici, sobolani, muste, tantari - dezgustator.

Cu masina personala considera ca e mult mai "safe", chiar daca aceasta sta sa se dezmembreze. in plus, daca vrea cu adevarat, poate... sa-si faca un credit pentru ceva mai bun.

Banca sta intotdeauna cu mana intinsa si cu zambetul pe buze, cata vreme romanul nostru demonstreaza ca este capabil sa-si plateasca ratele. Daca nu se califica, exista camatarii - mereu dispusi la negocieri si reesalonari. Oricum ar fi, o scoate el la capat si reuseste sa-si atinga scopul.

Posibilele consecinte nefaste nu sunt luate in calcul, caci vorba aia - traieste clipa! Iar daca se intampla ceva neprevazut si neplacut, vede el cum drege situatia. Doar e "baiat descurcaret". Asa a fost de mic, de cand fura guma de mestecat si bombonele din magazine, pana cand a crescut si a invatat sa faca tot felul de combinatii in grup, cum ar fi sa se combine la o cartela.

Patul care se face singur

in rest, contributia lui in societate tinde catre zero. Realitatea cruda este ca romanul din poveste se afla undeva la parterul evolutiei. in anul 2010 inca mai spera la pomana divina, singura diferentiere fata de mentalitatea de acum o suta de ani fiind aceea ca acum nu e singura pomana pe care o asteapta: a aparut intre timp si pomana electorala.

Ar mai fi de mentionat si jocurile de noroc care in orice clipa ii pot schimba destinul. Din pacate, nu prea le nimereste pe "cele sase norocoase". in schimb, se bucura ca isi scoate banii de tigari pariind la fotbal. Aici exceleaza cu adevarat: cunoaste jucatorii, cunoaste antrenorii, ba chiar a avut ocazia sa dea mana cu patronul. Nu o fi el Bill Clinton sau George Bush ca sa aiba un pretext ca nu s-a mai spalat pe maini de o luna, dar e si asta o realizare.

in concluzie, lenea-i cucoana mare. Bine ca aceasta poveste nu se refera la toti romanii, ci doar la cei trandavi, atat fizic cat si intelectual.

Sursa:

Posted

- LOL, ultimul clip parea fake, dar e interesant ideea! - Despre robotul care aduce berea, si numai bere, culmea ca dureaza mai mult decat aduce un om normal de la punctul A la B? Asadar cineva cumpara un astfel de robot numai pt berea poate si pt vinuri atat de special, huh?

- Si mai vezi ca tranteste un pic frigiderul atunci cand se deschide, de parca s-a enervat ceva (aici glumesc). XD

-Faza patul care se face singur, hmmmmmm, pai daca pernele sunt puse dezordonate sau daca avem iarna, punem cearsafurile groase, se haraie greu acolo, nu cine stie. Hehe, bani aruncati pe el din nou ;)

Posted

- LOL, ultimul clip parea fake, dar e interesant ideea! - Despre robotul care aduce berea, si numai bere, culmea ca dureaza mai mult decat aduce un om normal de la punctul A la B? Asadar cineva cumpara un astfel de robot numai pt berea poate si pt vinuri atat de special, huh?

- Si mai vezi ca tranteste un pic frigiderul atunci cand se deschide, de parca s-a enervat ceva (aici glumesc). XD

-Faza patul care se face singur, hmmmmmm, pai daca pernele sunt puse dezordonate sau daca avem iarna, punem cearsafurile groase, se haraie greu acolo, nu cine stie. Hehe, bani aruncati pe el din nou ;)

tu poti sa trantesti frigiderul atunci cand il deschizi ? aa, m-am prins, tu poti sa faci asta numai daca "avem iarna" ? pe bune acum, te bate rau limba romana #-o

on : nu-i cine stie ce poveste.. cu timpul cred ca o sa fie cate un robot in fiecare casa, numai ca nu cred ca o sa apucam noi lucrul asta, poate fii nostri.

Posted

Le gasesc mofturi :D oricum tot cam acelasi efort este sa pui colturile cearsafului in dispozitivul ala pentru pat ca in cazul in care tragi chiar tu de colturi. :-?? cat despre frigider si robot... Lazy people die faster. :))

Posted

In patu ala as sta 3 zile mort lesinat fara sa fac nimic sa am si robotu cu berea dupa mine . Din lipsa de ocupatie romanu a ajuns asa lenesi si ce crezi ...E PREA TARE ... :))

@Romanii nu sunt lenesi..sunt alti de 20 de ori mai lenesi ...noi suntem un pic mai obositi .. ;)

Posted

@Romanii nu sunt lenesi..sunt alti de 20 de ori mai lenesi ...noi suntem un pic mai obositi .. ;)

Noi ne nastem obositi si traim ca sa ne odihnim.

Nu mi se pare niciunul din obiecte interesant, sincer sa fiu. Cred ca m-as plictisi pana ar veni robotul ala sa-mi aduca o bere.

Posted

Aaaa, am uitat sa mai zic e ca primele 2 clipuri adica robotul si patul este bun pt persoane cu handicap.

....Romanii nu sunt lenesi..sunt alti de 20 de ori mai lenesi ...noi suntem un pic mai obositi ..

offtopic: Pai, ce zici ca in japonia si china lucreaza zi in zi (majoritatea) si are timp liber numai duminica? Poate de aia au nevoie si roboti sa se pregatesca ca ajutor atunci cand parinti sunt obositi, si nu doar pt cei lenesi!

tu poti sa trantesti frigiderul atunci cand il deschizi ? aa, m-am prins, tu poti sa faci asta numai daca "avem iarna" ? pe bune acum, te bate rau limba romana

Ha? Nu am zis pentru mine, ci pt unii care isi face giji sa nu strice ceva. Ai citit ca la sfarsit am scris (aici glumesc)?. Unde "daca avem iarna" voiam sa zic "cand vine frigul" si in loc sa scriu "punem cearsafurile" ci este "puneau cearsafurile", greseala mea.

V-ati gandit vreodata ca un om surd poate sa vorbeasca sau sa scrie corect ca la oameni normali din punct de vedere gramatical? In loc sa ignori unuia dintre useri care nu scriu corect, atunci le explici sau corectezi, ca de altfel ramane si iar greseli, pentru ca ei cred ca au raspuns corect si ramane tot asa, nu?

Pe bune si eu sunt surd, oameni buni!

Nu vreau sa fac un poll si am o intrebare in prostie este ca mai sunt cineva surzi in acest forum? Trimite-mi in PM si nu in acest topic ca o sa transforme iar in OFFTOPIC, te rog!

edit: am corectat limbajul quote-ul ca nu apare nume.

Posted

^ Bai tu esti chiar nesimtit , pe bune ....habar nu ai sa scri si te dai surd ?? Si daca esti surd ce ??Si surzii fac scoala ..

@Sti care e faza ...handicapatii profita frate ...nu toti dar majoritatea , si sa nu ma inteleaga nimeni gresit ..dar nu te scuza ..defapt nu iti arunca handicapu drept momeala.Invata sa scri.Si daca minti ....dute ...

@Da in fine uite ca sa nu fiu total offtopic...... bogz ..lasai pe chinezi in pace ....tata e la munca acum si e duminica..a da si e 4:38 dupamiaza...da lasa ca le palngem de mila chinezilor.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...