Jump to content
DeejayR8

Avatar revine vara aceasta in cinematografe

Recommended Posts

Posted

Avatar revine din 27 august pe marile ecrane. Filmul care a batut recordul all-time la incasari, dar si la controverse, va fi urmat de un scurt metraj de opt minute.

James Cameron nu a dezvaluit ce anume vom vedea in aceste opt minute: sa fie scena de sex dintre Jake si Neytiri, un final alternativ in care pamantenii castiga razboiul si Pandora devine o colonie americana sau o viziune mesianica conform careia oamenii buni ajung pe Pandora, iar cei rai sfarsesc in iadul numit Pamant? Orice ar fi, sunt convins ca "scenetele" scoase de la naftalina vor rotunji incasarile totale undeva la 3 miliarde de dolari. Poate chiar mai mult, sa vedem.

Scurt metrajul va rula in salile 3D si IMAX din urmatoarele state / continente: Belgia, Rusia, Spania, UK, Australia, India, Japonia, Coreea de Sud si Argentina. Deocamdata nu se pomeneste nimic de Romania.

Sursa:

Posted

Nu le ajung ma 2,7 miliarde, ai dreacu nesatuli mai sunt <_<

te pune cineva sa mergi la film ? Doamne ajutat-i omule

Mai mult ca sigur va fii un pre-movie prin care va prezenta partea a 2-a, imi place ideea, pana acum nimeni nu a mai facut asa

Posted

^Pai pana acum nu s-a gandit nici unu sa ia bani pe 8 minute .. in fine si e chiar cu bani ?? La ce dracu sa ma astept la 8 minute de ...ce ?? Un fel de n-ar mai fi ...

Posted

Probabil ca biletul nu va avea pretul intreg obisnuit, desi la cat de faimos este filmul, s-ar putea sa dam aceiasi bani pentru 8 minute cat dadeam pentru durata intreaga a filmului initial. :dontknow:

Posted

Decat scurt-mertraj, imi vine mai repede sa-l numesc trailer. Nu m-am dus sa vad filmul Avatar (oh noes), asa ca la asa ceva nici nu se pune problema. Plata pentru un film de 8 minute, nice.

Posted

Sincer sa fiu nici eu nu am vazut avatar :D m-as fi dus dar 3 saptamani nu am gasit locuri bune :| si pe urma mio pierit cheful dar scurtmetrajul asta il poate vedea oricune pe net :))

Posted

Nu te duci la cinema sa vezi 8 minute. Te duci sa vezi Avatar + 8 minute de altceva. E pentru cei care nu au apucat sa-l vada pana acum si pentru die-hard fans. Nu inteleg de ce faceti atata galagie.

Guest spanky
Posted

Decat scurt-mertraj, imi vine mai repede sa-l numesc trailer. Nu m-am dus sa vad filmul Avatar (oh noes), asa ca la asa ceva nici nu se pune problema. Plata pentru un film de 8 minute, nice.

nu l-ai vazut deloc ? dude, nu stii ce pierzi :)

ma rog, e mai frumos sa il vezi in cinema 3D decat pe computer acasa

OT: asa, nu stiu de ce ar plati cineva pentru 8 minute :lol:

Posted

Scenele vor fi integrate in film si se va viziona integral, nu doar 8 minute. Cat despre acele 8 minute, vor fi prezentate locatii noi de pe Pandora precum si diverse specii de animale care nu apar in varianta originala. Nu veti avea parte de nici o coada infipta in the blue chick.

Posted

nu l-ai vazut deloc ? dude, nu stii ce pierzi :)

ma rog, e mai frumos sa il vezi in cinema 3D decat pe computer acasa

OT: asa, nu stiu de ce ar plati cineva pentru 8 minute :lol:

Tam-tamul asta cu filmul Avatar mi se pare aceeasi prostie cu Lady Gaga / Justin Bieber. O mare de oameni care ridica in slavi acelasi lucru, o explozie de moment, nimic mai mult. Chiar nu vreau sa il vad, numai cand ii vad pe aia albastri simt ca mi se face rau.

Posted

Tam-tamul asta cu filmul Avatar mi se pare aceeasi prostie cu Lady Gaga / Justin Bieber. O mare de oameni care ridica in slavi acelasi lucru, o explozie de moment, nimic mai mult. Chiar nu vreau sa il vad, numai cand ii vad pe aia albastri simt ca mi se face rau.

pana acuma n-am avut nici o impresie proasta despre tine, sincer.. , dar cum poti sa compari un film cu lady caca si nimuricu ala bieber ?? Daca nu ai fost la film, la cinema, sa-l vezi cum trebuie etc.. nu inteleg cum poti sa comentezi ca a fost un film vraiste...

Ma indoiesc ca vom da 15 lei cat pt. un film intreg ca sa vedem aceast "8 minutes" ..

Posted

Filmul in sine este slabut. Am vazut filme mai slabe, nu e cine stie ce.

Efectele sunt breath-taking si nu e ceva de pierdut, cu siguranta. Out-of-this-f-world.

Sa compari Avatar cu gaga/bieber e LOL. Aceste 8 minute probabil vrea sa fie un Extended Edition ca la LOTR, doar pentru die-hard fans. Eu unul nu o sa-l mai vad ca n-au ce sa adauge in alea 8 minute si nici nu mi-a placut universul la fel de mult ca cel al lui Tolkien.

Posted

pana acuma n-am avut nici o impresie proasta despre tine, sincer.. , dar cum poti sa compari un film cu lady caca si nimuricu ala bieber ?? Daca nu ai fost la film, la cinema, sa-l vezi cum trebuie etc.. nu inteleg cum poti sa comentezi ca a fost un film vraiste...

Ma indoiesc ca vom da 15 lei cat pt. un film intreg ca sa vedem aceast "8 minutes" ..

Il compar pentru ca se afla in aceeasi situatie dintr-un singur punct de vedere, acela ca ma bazez pe spusele oamenilor (nu am vazut filmul / cand aud vreo melodie de la aia, imi dau castile mai tare). In rest, nu as avea de ce sa le compar, nu l-am vazut pentru ca toti laudau povestea unor oameni albastri, majoritatea uitau de efecte & stuff. Daca se mai intoarce la cinema, poate o sa-mi fac curaj si o sa ma duc sa il vad, ca sa nu mi se scoata ochii (nu in cazul tau, vorbesc in general) ca vorbesc din ce aud de la altii.

Posted

Punctul forte in film se bazeaza ca oamenii nu stiu decat sa distruga pentru propriul interes, nu le pasa de altii, mai ales in cazurile cand respectivii au o viata exceptionala din toate punctele de vedere, omul tot om e si daca acolo e ceva ce-i trebe .. acolo merge sa se "cace" .. scuzati expresia, dar asa este!

Toti prietenii mei cu care am fost la film, cand am iesit era 1:35 dimineata, afara ningea, frig ca dracu.., dar inainte sa mergem la taxi-uri toti ne-am uitat unu la altu asa .. intr-un fel rusinos, pt ca si noi si toata lumea din jur face acea gresala care a fost prezentata in film.

e mai mult decat un film, crede-ma.

deci de asta zic ca lol .. cu lady gaga si alalalt , pentru ca e exact invers, e exact opusul. Avatar transmite un mesaj .., ca suntem extraordinari de daunatori mediului si nu numai. Iar mesajul e integrat in film intr-un mod exceptional.

Guest spanky
Posted

ma refeream la efectele destul de misto :) chiar merita sa il vezi 3D, este exceptional, nu ma refer la story si altele;

nu stiu cum ai ajuns de la Avatar la Lady Gaga si emokidu' ala mic

Posted

ma refeream la efectele destul de misto :) chiar merita sa il vezi 3D, este exceptional, nu ma refer la story si altele;

nu stiu cum ai ajuns de la Avatar la Lady Gaga si emokidu' ala mic

Am explicat si mai sus care e tangenta dintre cele doua subiecte. Imi pare rau pentru exemplul prost si pentru faptul ca am "dat cu ciocul" inainte sa vad filmul. :)

Guest Punkz0r
Posted

Am vrut sa ma duc si eu la film la cinematograf dar nu am gasit locuri niciodata.Si acasa nu vreau sa`l vad ca dupa mi se pare urat.Vreau sa`l vad 3D .Probabil,cum spunea cineva mai sus,poate fi trailer`ul partii a 2`a.Interesant

Guest *Juan*
Posted

Poate partea a doua o sa fie mai incantatoare, ca prima m-a dezgustat, s-a facut mare reclama si am avut asteptari, m-am uitat de trei ori, ca sa fiu sigur ca inteleg ceva, dar n-am inteles. In fie, astept mai mult acum.

Posted

Poate partea a doua o sa fie mai incantatoare, ca prima m-a dezgustat, s-a facut mare reclama si am avut asteptari, m-am uitat de trei ori, ca sa fiu sigur ca inteleg ceva, dar n-am inteles. In fie, astept mai mult acum.

N`ai inteles probabil pentru ca filmul nu a avut la baza povestea.Dupa parerea mea Avatar ramane filmul care a revolutionat cinematografia secolului.Cat despre scurt-metrajul aceste..o sa fie un bonus pentru incasarile lor,nu prea o sa vedem mare lucru in 8 minute.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...