senZ Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ye ye ye.. :rolleyes: va agitati atat pentru nimic.. @AmericanGangsta .. Daca scot astia revista pe piata nu o sa mai poti dormii tu noaptea este ? O sa te framante gandu asta zi noapte.. Daca ar fi fost publicata eu as fi primu sa o comand Credincios , necredincios.. who gives a fk.. pana la urma sunt doar niste foi cu un tip oarecare.. Daca era papa era altceva. pai ce, iisus era homosexual? lasati omul sa se distreze. clever man ^_^
Kabuky Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Daca ar fi fost publicata eu as fi primu sa o comand Credincios , necredincios.. who gives a fk.. pana la urma sunt doar niste foi cu un tip oarecare.. Daca era papa era altceva. Da sigur,te cred pe cuvant ca ai fi comandat revista .Mda..o stire bomba care nu o sa fie vazuta bine ,sa vedeti ce scandal o sa se faca pe tema asta,nici nu vreau sa ma gandesc.
senZ Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Da sigur,te cred pe cuvant ca ai fi comandat revista .Mda..o stire bomba care nu o sa fie vazuta bine ,sa vedeti ce scandal o sa se faca pe tema asta,nici nu vreau sa ma gandesc. ba frate, tu stii sa citesti ? Toma necredinciosu.. nici sa nu te gandesti ca iti dai foc la cap. Theresa Hennessy, vicepresedinte al departamentului Relatii Publice Playboy: "Noi nu am vazut si nici nu am aprobat 'cover-ul' revistei pe luna iulie si nici pictorialele editiei din Portugalia." Theresa a mai precizat ca revista pe care o reprezinta nu ar fi fost de acord cu astfel de imagini socante daca ar fi stiut dinainte ce reprezinta. Drept pentru care, conducerea Playboy a declansat procedura de reziliere a contractului cu reprezentantul portughez.
-GUNIT- Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 o fi ramas cei din portugalia de la playboy fara idei