Aglaia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Un tân?r din Pakistan a ?ocat comunitatea medical? din cauza capului s?u foarte mare, aflat în continu? cre?tere, din cauza c?ruia risc? s? i se rup? gâtul. Sain Mumtaz, în vârst? de 18 ani, din Lahore, sufer? de o boal? poten?ial letal?, care i-a determinat capul s? creasc? neregulat. Cazul s?u constituie un mister, c?ci niciun medic care l-a v?zut nu ?i-a dat seama ce anume a provocat excrescen?ele. Ini?ial, s-a crezut c? sufer? de sindromul Proteus, aceea?i anomalie ca ?i Joseph Merrick, cunoscut drept Omul-Elefant. Dar Proteus afecteaz? doar o parte a corpului, în timp ce diformit??ile lui Sain sunt simetrice. Familia lui Sain nu ?i-a permis din punct de vedere financiar s? intervin? în stoparea bolii sale, dar Sain tocmai a împlinit 18 ani ?i vrea s? ?tie ce este în neregul? cu el ?i ce poate face pentru a-?i îmbun?t??i calitatea vie?ii. Adolescentul are planuri mari: vrea s?-?i deschid? propria afacere cu ric?e. În ceea ce prive?te c?snicia, este realist. ?tie c? nicio fat? nu se va uita la el pentru c? Dumnezeu l-a blestemat cu aceast? dimorfie congenital?. Sursa: click Video (+ alte 2 cazuri): CLICK!.
Animosity Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 THANK YOU FOR THAT MENTAL IMAGE U SICK FUCK ! THANK YOU!
A.Felippe Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Pfff saracul de el.....imi pare rau de el sper sa isi revina
bogz Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Frist! Doamne! Cum poate sa se obisnuiasca asa ceva? Saracul de el :( Nu stiu ce sa zic mai departe... PS: Mai usor cu caps lock, Animosity!
Random Hero Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Pfff saracul de el.....imi pare rau de el sper sa isi revina Sa isi revina? Nu e o minge pe care o poti dezumfla. Daca medicii nu isi dau seama de cauza, cam greu / imposibil sa actioneze. +1 Animosity: nu ca mi s-ar face greata sau ceva, dar nu toti "inghit" asemenea imagini, mai bine o postai sub forma de link.
Lemonade Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 O multime de oameni sufera de boli ciudate, maladii, malformatii, totusi puteai sa pui un avertisment in legatura cu poza, pentru cei mai slabi de inima. :) Sau cel putin sa fi fost la dimensiune mai mica.