Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zytahar

Disconnect inainte de log in

Recommended Posts

Posted

Sistemul de operare: Windows 7 32 bits

HDD FreeSpace: Vreo 4 gb cred

CPU: dual core 2 GHz fiecare

DirectX:9.0 c

RAM: 4 Gb RAM

Placa Video: Integrata

Placa de Baza: nu sunt sigur, e vorba de un amilo notebook li 3710

Antivirus-ul folosit: avira

Firewall-ul folosit: din windows

ISP: click-net

Locatia: Iasi

Descrierea problemei: cand lansez starterul, se incarca pana la ecranul cu log in. Cand ajunge aici, totul se misca ft greu, cu intarziere. Daca imi scriu userul si parola si dau click pe log in, iau d/c. Am luat clientul cu tot cu patch 2 instalat si tot nu merge. Am mai jucat s2 la inceput, cand a fost lansat pe linkmania si a mers. Apoi am luat o pauza, iar acum as fi vrut sa ma reapuc, dar nu am reusit sa-l fac sa mearga.

Posted

Sistemul de operare: Windows 7 32 bits

HDD FreeSpace: Vreo 4 gb cred

CPU: dual core 2 GHz fiecare

DirectX:9.0 c

RAM: 4 Gb RAM

Placa Video: Integrata

Placa de Baza: nu sunt sigur, e vorba de un amilo notebook li 3710

Antivirus-ul folosit: avira

Firewall-ul folosit: din windows

ISP: click-net

Locatia: Iasi

Descrierea problemei: cand lansez starterul, se incarca pana la ecranul cu log in. Cand ajunge aici, totul se misca ft greu, cu intarziere. Daca imi scriu userul si parola si dau click pe log in, iau d/c. Am luat clientul cu tot cu patch 2 instalat si tot nu merge. Am mai jucat s2 la inceput, cand a fost lansat pe linkmania si a mers. Apoi am luat o pauza, iar acum as fi vrut sa ma reapuc, dar nu am reusit sa-l fac sa mearga.

E de la driverul de la placa video .... asa pateam si eu ..... si am cautat un alt driver, l-am instalat si apoi mi-a mers bine

Guest Ingerulsm
Posted

nu iteleg si eu am windows7 si nu am prob dinastea.....mie imi merge bine da vezi pe google de win7 :comp2:

Guest Jedi
Posted

Poti face un update la tot windowsu , asta daca ai windows activat . daca nu cauti o placa video , gasesti pe site-ul producatorilor mai ales daca ai laptop :) . daca e desktop e si mai usor . e plin google-ul de drivere.

Posted

d/c la conectare iau si eu... iti da si o "eroare 3" ..si dupa se misca greu vro 2 min pc dupa care isi revine?

Nu imi apare o eroare 3.

Am sa caut sa mai caut drivere, daca spuneti ca se gasesc, adevarul e ca nici ft mult timp nu am avut. Multumesc de raspunsuri.

Posted

Si eu am aceeasi problema imi scriu contu dar iau d/c porma....am sp3 pcu e ff ok totu e in regula...am luat clientu iar cu tot ce trebui...iau d/c....aveti probleme iara la DB?

Posted

Cateodata e bine sa ne folosim si capetele pe care le avem pe umeri ca sa nu ne ploua in gat. Eu cautam drivere oriunde, mai putin la producator. Evident ca pe siteul Intel am gasit drivere fara nici o problema, iar acum imi merge totul bine. Multumiri inca o data.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...