Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest numantere

DISCONECT!

Recommended Posts

Guest numantere
Posted

deci am citit topicuri legate de aceasta problema dar nu am gasit raspunsul in ele.problema mea este ca atunci cand ajung in tarkan sau tarkan 2 (cateodata si in arena) iau disconect si ma scoate afara din joc.am procedat cum am gasit in unele topicuri gen:reinstall joc,update drivere,inchis de alte programe cand rulez mu si nici cum nu gasesc rezolvarea.partea mai proasta este ca dupa ce iau disconect si mai intru de vreo 2 ori merge....in sensul ca pot ramane pe acea harta.nu iau disconect la anumite coordonate deci nu cred ca problema e doar in unele coord.am incercat si sa dau ping la server sau sa vad prin cate servere trece informatia pana ajunge la serverul de mu si problema nu e legata de conexiune.va rog daca se poate sa imi dati un raspuns,altfel ma voi chinui in continuare py ca MU is addictive :)

cpu 1,4 MHZ

video 128

hhd space(partitia pe care e instalat mu) 14 GB free

ISP RDS/ upc (joc de la ambele apartamente,nu deodata :) )

ruta am verificat-o si imi apar acolo 5 servere....

Posted

rami cati ai ?

Cerintele Jocului

Pentium III 500 Mhz +

Minim 256MB RAM

Sistem de operare WindowsXP

main.exe consuma 246MB RAM

start.exe consuma 156MB RAM

Guest numantere
Posted

512

e pos din cauza ramilor?

Posted

da e posibil ! ce windos ai pe el ? poate ai un windos care cere mult la rami..si daca bagi si mu-ul... daca nu e de la rami e de la driverul pentru placa video ! schimbal si vezi atunci daca mai face la fel !

Guest numantere
Posted

eu am windows xp,nu imi plac astea mai noi :) in cazul in care laptopul are placa video integrata cum fac rost de driver?siteul cu support de la producator?

Posted

eu am windows xp,nu imi plac astea mai noi :) in cazul in care laptopul are placa video integrata cum fac rost de driver?siteul cu support de la producator?

Da ! zi ce placa video ai exact ca te ajut si eu sa gasesti un driver bun :)

Guest numantere
Posted

laptopul meu e fujitsu siemens amilo pro v2030 .am reinstalat si tot asa merge.probabil e de la placa video.chestia e ca joc d p 2 laptopuri si unu dintre ele HP 530 nu are nici o pb (doar iau disconect) si p fujitsu imi merge sacadat...nu cred ca ma puteti ajuta ca am tot reinstalat si verificat toate.multumesc mult :)

Posted

laptopul meu e fujitsu siemens amilo pro v2030 .am reinstalat si tot asa merge.probabil e de la placa video.chestia e ca joc d p 2 laptopuri si unu dintre ele HP 530 nu are nici o pb (doar iau disconect) si p fujitsu imi merge sacadat...nu cred ca ma puteti ajuta ca am tot reinstalat si verificat toate.multumesc mult :)

atunci daca rami ai placa video ai totu instalat ai! inseamna ca e de la procesor e prea slab ! :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...