cyppa_yo Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 propun pedepsirea pk-ului in timpul invaziei, m-am saturat ca toti flamanzii sa-mi dea pk cand alerg sa gasesc goldeni(sarpe1 db e lung, esti belit, ti-ai facut-o cu mana ta, e a spea oara cand im i dai pk in timpul invaziei spurcatule) :whistle:
Guest CeausescuPresedinte Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 propun pedepsirea pk-ului in timpul invaziei, m-am saturat ca toti flamanzii sa-mi dea pk cand alerg sa gasesc goldeni(sarpe1 db e lung, esti belit, ti-ai facut-o cu mana ta, e a spea oara cand im i dai pk in timpul invaziei spurcatule) :whistle: la ce limbaj ai nici nu ma mir ca iti umfla capu pe unde te prinde :violent:
cyppa_yo Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 la ce limbaj ai nici nu ma mir ca iti umfla capu pe unde te prinde :violent: ai grija lichid seminal
Guest CeausescuPresedinte Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ai grija lichid seminal ce spuneam :-)
IgnitionMG Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Limbajul pe care il are vine de la nervi iti dai seama ca te oftici ca iti ei pk cand faci invazi nu ? Deparca doar aia cu rr au dreptul sa faca si eu sunt de acord cu o regula pentru pk in timpul invaziei ! +1
acelasi_bandit Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Da este buna ideea,dar oricum bachus ,ce ti-ai facut cu mana ta meriti...ca nu iti dadea sarpe 1 pk degeaba..ca il stiu ca e om linistit ...iar despre tine.. <ma abtin > ... deci pro pentru sugestie oricum
Valhalla Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Si daca X vine la mine pe spot(ex tarkan) si eu ii dau pk chiar in momentul invaziei, iau ss nu? CONTRA
Redemption Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ai grija lichid seminal 15 zile pauza. Este un server pvp, pana la urma, cu prea multe reguli deja. Nu se va aplica aceasta sugestie datorita posibilelor complicatii ce ar putea aparea, plus ca daca doresti sa obtii ceva intri in competitie pentru el (chiar daca asta inseamna PK in mod LEGAL).