Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cyppa_yo

sugestie pk invazie

Recommended Posts

Posted

propun pedepsirea pk-ului in timpul invaziei, m-am saturat ca toti flamanzii sa-mi dea pk cand alerg sa gasesc goldeni(sarpe1 db e lung, esti belit, ti-ai facut-o cu mana ta, e a spea oara cand im i dai pk in timpul invaziei spurcatule) :whistle:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

propun pedepsirea pk-ului in timpul invaziei, m-am saturat ca toti flamanzii sa-mi dea pk cand alerg sa gasesc goldeni(sarpe1 db e lung, esti belit, ti-ai facut-o cu mana ta, e a spea oara cand im i dai pk in timpul invaziei spurcatule) :whistle:

la ce limbaj ai nici nu ma mir ca iti umfla capu pe unde te prinde :violent:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ai grija lichid seminal

ce spuneam :-)

Posted

Limbajul pe care il are vine de la nervi iti dai seama ca te oftici ca iti ei pk cand faci invazi nu ? Deparca doar aia cu rr au dreptul sa faca si eu sunt de acord cu o regula pentru pk in timpul invaziei !

+1

Posted

Da este buna ideea,dar oricum bachus ,ce ti-ai facut cu mana ta meriti...ca nu iti dadea sarpe 1 pk degeaba..ca il stiu ca e om linistit ...iar despre tine.. <ma abtin > ...

deci pro pentru sugestie oricum

Posted

ai grija lichid seminal

15 zile pauza.

Este un server pvp, pana la urma, cu prea multe reguli deja. Nu se va aplica aceasta sugestie datorita posibilelor complicatii ce ar putea aparea, plus ca daca doresti sa obtii ceva intri in competitie pentru el (chiar daca asta inseamna PK in mod LEGAL).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...