Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

^MgKinG^

uita'te

Recommended Posts

Posted

noaptea pe la 3 in tark gigas tot pt'ul a luat d.c de 2 ori.eu nam luat :-?? din ce cauza stie cineva?nu cred ca e de la elite ca si eu am elite

Guest CeausescuPresedinte
Posted

eu nu iau dc ... pur si simplu imi dispare fereastra cu mu

Posted

da si mie la fel m am trezit sa bag caracteru in joc de 4 ori cred aseara ! :| poate stie cineva ceva un moderator ? vdragos ? si nu cred ca e de la clicker ca sunt multi care il au si nu pica.....:|

Posted

te scoate din joc din cauza clickerului, nu mai folosi elite gui daca vrei sa scapi de aceasta problema

tre sa existe o rezolvare sa nu mai iasa din joc :-?

Posted

Aveti grija,si la scroll of nova este bug-ul asta..va scoate din joc daca da cinva insistent si cu nova la maxim ...cineva se joaca prin arena...si nu are voie...nu sunt sigur dar si asta poate fi o problema

Posted

Aveti grija,si la scroll of nova este bug-ul asta..va scoate din joc daca da cinva insistent si cu nova la maxim ...cineva se joaca prin arena...si nu are voie...nu sunt sigur dar si asta poate fi o problema

nu este asta.nimeni nu a dat cu nova.

Posted

e patesc ceva asemanator... nu iau d.c dar dupa un tmp...mi se face neagra fereastra cu jocul...iar daca dau f12 revine ...si chestia asta o patesc de vreo 2 sapt doar....dar cat tmp e fereastraa neagra...daca dau pe spot sau ceva iau exp...jocul continua normal stie cineva ce se intampla si dc ??

Posted

Eu nu folosesc nici un GUI Elite si mii se intampla destul de des sa ma scoata din joc, fara d/c

Poate sa fie un Bug, sau alteori imi arata characterul Nud, si dupa isi revine.

Doamne de cate ori m-am speriat ca am ramas fara Iteme :crybaby:

Edit:Si de cate ori la invazie trec pe langa Goldeni si nu ii vad dar am observat ca nu doar

mie mii se intampla. M-am intalnit cu playeri care au trecut pe langa golden si eu il vad

oare acest bug nu se poate rezolva, am vb. cu mai multi playeri care mi-au spus acelasi lucru.

Multumesc pt. intelegere :tiphat:

Posted

Edit:Si de cate ori la invazie trec pe langa Goldeni si nu ii vad dar am observat ca nu doar

mie mii se intampla. M-am intalnit cu playeri care au trecut pe langa golden si eu il vad

oare acest bug nu se poate rezolva, am vb. cu mai multi playeri care mi-au spus acelasi lucru.

Multumesc pt. intelegere :tiphat:

Nu e bug. Te misti pe harta si de la lag nu apare goldenul instant. (ca atunci cand te-ai juca local pe calculator, in single player de ex)

Cat despre d/c-uri. Si mie mi se mai intampla sa mi se inchida pur si simplu jocul, desi nu folosesc GUI (nici normal, nici elite). De obicei cand sunt in party / pe langa mai multe charuri care il folosesc.

Guest L!NU
Posted

noaptea pe la 3 in tark gigas tot pt'ul a luat d.c de 2 ori.eu nam luat :-?? din ce cauza stie cineva?nu cred ca e de la elite ca si eu am elite

I-am cerut la ija acum vre-o doua luni de zile sa verifice, la fel am patit, 5 persoane din 5 orase diferite ne-a iesit din joc la toata lumea de cateva ori la rand, am crezut ca e de la gui, l-am scos si tot asa. De la net nu era ca pe celalalt PC pe alt spot nu am picat.

Sa speram ca pana la urma va veni ija cu un raspuns

:tiphat:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

dap macar sa stim de la ce ... sa incercam sa remediem e chiar stresant sa iti inchida fereastra degeaba fara dc

Posted

Nu e bug. Te misti pe harta si de la lag nu apare goldenul instant. (ca atunci cand te-ai juca local pe calculator, in single player de ex)

Cat despre d/c-uri. Si mie mi se mai intampla sa mi se inchida pur si simplu jocul, desi nu folosesc GUI (nici normal, nici elite). De obicei cand sunt in party / pe langa mai multe charuri care il folosesc.

Mi se pare logic ! Cand pic eu langa mine sunt cel putin 3 care folosesc sa adune jwli ! Deci trebuie sa fie ceva lag provocat de la guy ca sunt multi si se bat pe jwli ? lol ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...