Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

razi contoare?

Recommended Posts

Posted

In legatura cu contoarele raziile etc.........

Dumnevoastra.. adminilor nu jucati si cei care jucati nu au cum sa isi ia conotor sau razie....

eu va zic asa .. noi jucatori poate ne chinuim mult pentru a face un anumit lvl sau un anumit rr ... dak las afk primesc preloare.. si deajuns..... insa sa joci o gramda de timp si dupa sa iei contor ca ai fost afk nu e tocmai ok.... dak ati juca ati vedea cum e ...

Nu vad ce ar deranja pe server dak ar mai lasa si lumea afk fara sa isi ia conotr ( din contra ar fi mai multi pe server ) la urma urmei jocul fiind unul fara final este logic sa se stea si afk..

sa nu aud lumea care imi zice ca nu a stat afk niciodata ca astia sunt povesti.. tot te duci sa mananci sa te speli etc.....

voi cu ce va alegeti ca faceti o razie.. ?

cu mai putina lumea care intra in joc de frica sa nu isi ia ss .... .. la urma urmei jocu e for 4......... prea multe ss uri... unde se duce serveru ?

am apreciat o chestie foarte mult in ultimele 2 sapt am obs ca nu mai dati nefondate:P ati mai lasat de la voi :P asta da!!!!

pe mine unu persoanl nu ma afecteaza ca nu sunt mg sau sm sa pot lasa usor afk ca sa imi iau contor

as dori un raspuns la chestia asta cu raziile...dak se paote atat pareri din partea playerilor cat si din partea adminilor...

o zi buna

Posted

Eu nu inteleg de ce mai e preluarea cand exista razii.

Lucrurile stau foarte simplu:

1. Razii si nu mai exista preluari. Fiecare sta pe spot pana i se acreste sau pana vine razia ori si-o ia in bot prin pk iar apoi circ si jale la plangeri daca e on cel care si-a luat pk.

2. Preluari si fara razii (decat tarc bk, nu se poate face preluare).

Dar, nu, dom`le... ei intotdeauna stiu mai bine sau se dau cunoscatori 8-|.

Guest Rudy
Posted

Eu nu inteleg de ce sa mai lasi afk atata timp cat te duci la culcare sau pleci de acasa stiind ca poti lua suspend din aceasta cauza. Nu puteti sta on, nu jucati, nu aveti pe cine sa va bazati in cazul in care e razie sa va trezeasca, nu lasati, ma gandesc ca a-ti inteles ideea.

Multi dintre colegii mei au jucat sau inca joaca, si eu in acest caz, deci stim cum e sa fi on sau sa ai grija fata de preluari, razii etc, iar cand pot, stau on cand nu ies si gata, nu cer ca toti sa faca ca si mine dar nici sa vina pe forum sa se planga ca ar fi incorect ca si-au luat contoare multiple si dupa stau pe tusa.

Hai sa zicem doar ca ne face placere sa va stresam, asta pe langa jucatorii normali care vin cu preluarile. 8-|

Guest bogdan87
Posted

Eu nu inteleg de ce mai e preluarea cand exista razii.

Lucrurile stau foarte simplu:

1. Razii si nu mai exista preluari. Fiecare sta pe spot pana i se acreste sau pana vine razia ori si-o ia in bot prin pk iar apoi circ si jale la plangeri daca e on cel care si-a luat pk.

2. Preluari si fara razii (decat tarc bk, nu se poate face preluare).

Dar, nu, dom`le... ei intotdeauna stiu mai bine sau se dau cunoscatori 8-|.

daca faci preluare si iei un tark de exemplu vine altu sa te preia pe tn si asa mai departe

se umple tarku de afk-isti cum mai poti sa faci o preluare la 15 playeri?spre exemplu,

deaia sunt razile :tiphat:

Posted

Eu nu inteleg de ce sa mai lasi afk atata timp cat te duci la culcare sau pleci de acasa stiind ca poti lua suspend din aceasta cauza. Nu puteti sta on, nu jucati, nu aveti pe cine sa va bazati in cazul in care e razie sa va trezeasca, nu lasati, ma gandesc ca a-ti inteles ideea.

Multi dintre colegii mei au jucat sau inca joaca, si eu in acest caz, deci stim cum e sa fi on sau sa ai grija fata de preluari, razii etc, iar cand pot, stau on cand nu ies si gata, nu cer ca toti sa faca ca si mine dar nici sa vina pe forum sa se planga ca ar fi incorect ca si-au luat contoare multiple si dupa stau pe tusa.

Hai sa zicem doar ca ne face placere sa va stresam, asta pe langa jucatorii normali care vin cu preluarile. 8-|

E primul joc la care lasi afk? E primul joc care se joaca afk? E primul server de MU pe care se joaca afk?

Ok, linkmania vrea sa fie unica, bla bla bla bla bla bla bla bla dar de ce sa complici lucrurile? Sau aveti o anumita directie spre sado?

daca faci preluare si iei un tark de exemplu vine altu sa te preia pe tn si asa mai departe

se umple tarku de afk-isti cum mai poti sa faci o preluare la 15 playeri?spre exemplu,

deaia sunt razile :tiphat:

Crezi tu ca lasa 15 persoane 3 zile afk intr-un tarc?

Deja sunt scenarii fabuliste prin care nu demonstrati nimic. Fii practic, ciobane, practic!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...