Jump to content
DeejayR8

Vuvuzela ucide primul om!

Recommended Posts

Posted

Un microbist din Africa de Sud si-a impuscat mortal vecinul deoarece il irita sunetul produs de vuvuzela acestuia.

vuvuzela.jpg?width=470

Un tamar microbist din Africa de Sud si-a impuscat mortal vecinul, dupa ce il avertizase sa nu mai sufle in vuvuzela.

Asanda Cele a fost impuscat de doua ori, in umar si cap, de catre microbistul infuriat, conform declaratiilor politiei.

Victima, in varsta de 14 ani, a fost gasita in curtea unui vecin si transportat de urgenta la spital.

Tatal victimei a declarat politiei ca fiul sau se intorcea acasa cand a fost atacat de microbistul nervos. Motivul a fost ca atacatorul nu mai suporta sunetul scos de vuvuzela, vestita trompeta folosita pe stadioanele de fotbal de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010.

Asanda tocmai se intorcea acasa fericit ca echipa sa favorita castigase un meci, iar el sarbatorea cantand la vuvuzela.

"El sufla mereu in vuvuzela, fie ca echipa sa castiga sau nu. Vecinul nostru s-a mutat recent la noi in cartier si uraste aceste trompete. Totusi, acesta nu era un motiv sa imi impuste copilul", a declarat tatal victimei.

Politia il ancheteaza in prezent pe atacator, care a fost arestat si acuzat de crima.

Aceasta este prima crima din cauza unei vuvuzele, insa au mai avut loc si alte incidente din cauza instrumentului de suflat.

In urma cu doua saptamani, un barbat din Zimbabwe si-a pierdut un ochi in urma unei altercatii cu alti trei barbati. Toti se bateau pentru o vuvuzela.

In aceeasi saptamana, un barbat din Africa de Sud s-a ranit la gat pentru ca a suflat prea tare si prea mult la vuvuzela, in timpul unei competitii.

Vuvuzelele fac parte din atmosfera unui stadion de fotbal. Fanii microbisti (in special cei sud-africani) obisnuiesc sa sufle in ele, sa faca zgomot constant pe stadioane.

Oamenii de stiinta spun ca ele pot dauna auzului avand in vedere ca, in momentul suflarii, sunetul are 140 de decibeli. Chiar daca ele sunt "daunatoare", presedintele FIFA, Stepp Blatter, a refuzat interzicerea vuvuzelelor. El a recomandat dopurile de urechi persoanelor care merg pe stadioane, pentru protectie.

Sursa:

Apropo.ro

Posted

Ce retardat ....inchisi in camera cu 10 vuvuzele in cap sa ii tiuie in urechi 24/24 ..asta merita handicapatu.Uite le ce se ajunge din cauza idioteniei pe care omul poate sa o aiba.Ce dracu a facut copilu ala asa rau de merita impuscat ... ??? :|

Posted

In aceeasi saptamana, un barbat din Africa de Sud s-a ranit la gat pentru ca a suflat prea tare si prea mult la vuvuzela, in timpul unei competitii.

doamne numai dementi =))

Oamenii de stiinta spun ca ele pot dauna auzului avand in vedere ca, in momentul suflarii, sunetul are 140 de decibeli. Chiar daca ele sunt "daunatoare", presedintele FIFA, Stepp Blatter, a refuzat interzicerea vuvuzelelor. El a recomandat dopurile de urechi persoanelor care merg pe stadioane, pentru protectie.

presedintele fifa sa`si bage dopurile in .......

Posted

Ce retardat ....inchisi in camera cu 10 vuvuzele in cap sa ii tiuie in urechi 24/24 ..asta merita handicapatu.Uite le ce se ajunge din cauza idioteniei pe care omul poate sa o aiba.Ce dracu a facut copilu ala asa rau de merita impuscat ... ??? :|

Nu cred ca`i destul de aspra pedeapsa... dupa vro ora nu cred ca mai aude nimica.... scapa usor :))

Posted

Nu cred ca`i destul de aspra pedeapsa... dupa vro ora nu cred ca mai aude nimica.... scapa usor :))

Zgomotul de vuvuzela poate fi transformat in "zgomot alb" care in decurs de ore te poate innebuni.

Guest spanky
Posted

haha cand am citit titlul am crezut ca s-a inecat cu ea :rofl1:

oricum, pacat, avea doar 14 ani baietelul, pe mine nu ma deranjeaza deloc suntetul scos de vuvuzele

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Is incredibile vuvuzelele alea :)) oricum,RIP :(

Posted

nus.....eu nu am nicio treaba cu vanzatoreii de vuvuzele,mie chiar imi place sunetul..mai ales cand zeci de miii de oameni il scot intr-o galerie...a fost ala nebun ca l-a impuscat..

Posted

adevarul este ca sunetul facut de vuvuzela este oribil, bine ca au interzis altfel nu te puteai uita la tot meciul fara sa te doara capul sau sa iti faci nervi.

Posted

daca i-a cerut sa nu mai sufle si a continuat ca dobitocu..

totusi nu e motiv s ail omori

Posted

daca i-a cerut sa nu mai sufle si a continuat ca dobitocu..

totusi nu e motiv s ail omori

Tot ala care a murit e dobitocu ...bai frate ..suntei rai de tot voi ma ...adica a continuat ca dobitocu ..copilu venea fericit de la un meci e o competitie , sarbatorea ...cum ar fi daca dupa ce echipa ta favorita castiga un meci sa vina unu sa iti spuna sa nu mai tipi ca te impusca...pai cine e dobitocu ??

Posted

Tot ala care a murit e dobitocu ...bai frate ..suntei rai de tot voi ma ...adica a continuat ca dobitocu ..copilu venea fericit de la un meci e o competitie , sarbatorea ...cum ar fi daca dupa ce echipa ta favorita castiga un meci sa vina unu sa iti spuna sa nu mai tipi ca te impusca...pai cine e dobitocu ??

Mnoh, toate au o limita. Ce facea ala e exact ca in poza postata de blk la Dezbateri.

"El sufla mereu in vuvuzela, fie ca echipa sa castiga sau nu.

pahx4.jpg

Nu poti compara un strigat de bucurie cu un zgomot fara noima.

Posted

Fiind copil poate nu a stiut nici el care este limita dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l omori. Cel mai probabil cel care l-a impuscat va fi internat intr-un spital de boli pentru tot restul vietii.

In orice caz nu vuvuzela l-a ucis pe acel copil ci doar a fost acel "trigger".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...