Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest andu2009

d/c

Recommended Posts

Posted

Nu cred ca e rr db :D Ma gandesc ca s-ar fii anuntat inainte, nu?

sa mai ars odta hardu prin 2007 :) si decat rollback sa dat rr db orice e posibil

Posted

rr db ~~~~~~~~~ :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

52 :readthis:

Posted

da stam si le numaram deja sunt 76 minute 29 sec si o milisecunda de cand sa oprit + 2 secunde cat am stat sa scriu asta deci 76 minute si 31 sec si 2 milisecunde si cu ceam mai completat inca 5 secunde deci fa si tu un calcul ca sa nu mai pierd inca 2 secunde pe care oricum leam pierdut rugandute sa faci tu calculul si inca 4 pentru ceam scris mai inainte :crazy:

+ infinit pt rr db :))

Posted

da stam si le numaram deja sunt 76 minute 29 sec si o milisecunda de cand sa oprit + 2 secunde cat am stat sa scriu asta deci 76 minute si 31 sec si 2 milisecunde si cu ceam mai completat inca 5 secunde deci fa si tu un calcul ca sa nu mai pierd inca 2 secunde pe care oricum leam pierdut rugandute sa faci tu calculul si inca 4 pentru ceam scris mai inainte :crazy:

+ infinit pt rr db :))

si inca 2 secunde pt postu asta ..fara numarrr :crazy:

Guest m3d3
Posted

se da rr la db :))

nu esti singurul de aceeasi parere:D

Guest CeausescuPresedinte
Posted

:sef:

Guest andu2009
Posted

un admin ceva poate sa ne raspunda?

Posted

sa vezi cand o sa intre un moderator aici o sa curga cu suspenduri fara numarrrr :blink: :))

No ss plz plz plz plz plz plz plz plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :angelbath:

Guest drogatul
Posted

[pff....... naspa... mai asteptam :D

Posted

Dragi tovarasi moderatori

Va rugam ca de acum incolo cand dati rr la server sa anuntati cat o sa dureze ca sa stea lumea linistita o juma de ora pe afara sau in pat..sa se poate dezlipi de pc fara frica ca vor pierde tarcul/spotul..

Acestea sunt cererile noastre...Multumim

Posted

Ce bine ca nu-s acasa :D

De la munca unde nu am joc e asa de misto sa vad un topic nou cu multi useri :))

A, am uitat, cumpar tarc fire dar sa mi-l pastrati pana pe la 17.30 va rog.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...