Tybork Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Povestea artistei Lisa Fittipaldi este, de departe, una menita sa sfideze imposibilul. Lisa si-a pierdut vederea in anul 1993, in urma unui accident vascular. La scurt timp, ea si-a pierdut si slujba din cauza handicapului sau. A inceput sa picteze in anul 1995, toate creatiile sale bazandu-se pe amintirile ei si pe o incredibila memorie fotografica. Desi criticii i-au spus ca nu va putea niciodata sa creeze imagini complexe, mai ales unele in care sa infatiseze oameni, Lisa a tinut sa le demonstreze ca totul este posibil. Astazi, creatiile ei sunt expuse in muzee si galerii din toata lumea... Sursa: descopera
BeautifulMind Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Vai , ce inseamna sa ai talent.Eu nici cu ochi nu pot desena/picta
Random Hero Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Frumoase creatii, dar mai impresionant mi s-a parut cazul lui Esref Armagan, care picteaza desi s-a nascut orb, nu si-a pierdut vederea la un anumit moment in viata.
DeejayR8 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 interesan :) eu nu stiu sa "pictez" decat Tag-uri, beri si pachete de tigari si nici alea pre bine , chit ca am 2 ochi buni ;))
Denzel_Lsd Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Sunt oameni care merita o "a doua sansa"...pacat ca nu o primesc ..pai eu nici sa imi scriu numele calumea nu pot cu ochii inchisi dar sa mai si pictez.. :blink:
marius_truckerfan Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Eu si cu ochii deschisi abia pictez, pai cu ochii inchisi, ala care ar sta langa mine ar rade de s-ar imprastia .
Lemonade Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Genial! Nu numai ca se bazeaza pe memoria vizuala, dar are si o coordonare extraordinara creier-mana (nu mai este cazul sa spun ochi-mana).
Burbunde Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Foarte , foarte impresionant. Dupa ce ca sunt niste lucrari mirobolante mai sunt facute si "cu ochii inchisi". Talentul doamnei cred ca ar dori toata lumea sa-l aiba insa nu si norocul de a fi oarba.... Pe cat de mila imi este de dansa si handicapul sau , pe atat o invidiez pentru talentul si tot ce poate face...
K1dduletz Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 foarte frumoase creatiile, multi nici cu vederea buna nu pot creea astfel de peisaje.
Hovden Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 intr-adevar..nu cred nimic xD daca explica cineva cum poate aia sa puna pensula unde trebuie pe panza... restul se stie...