Jump to content
Tybork

Incredibilele creatii ale unei artiste oarbe

Recommended Posts

Posted

amazing-paintings-of-640-01.jpg

Povestea artistei Lisa Fittipaldi este, de departe, una menita sa sfideze imposibilul. Lisa si-a pierdut vederea in anul 1993, in urma unui accident vascular. La scurt timp, ea si-a pierdut si slujba din cauza handicapului sau. A inceput sa picteze in anul 1995, toate creatiile sale bazandu-se pe amintirile ei si pe o incredibila memorie fotografica. Desi criticii i-au spus ca nu va putea niciodata sa creeze imagini complexe, mai ales unele in care sa infatiseze oameni, Lisa a tinut sa le demonstreze ca totul este posibil. Astazi, creatiile ei sunt expuse in muzee si galerii din toata lumea...

amazing-paintings-of-640-high-09.jpg

amazing-paintings-of-640-high-10.jpg

amazing-paintings-of-640-02.jpg

amazing-paintings-of-640-03.jpg

amazing-paintings-of-640-04.jpg

amazing-paintings-of-640-05.jpg

amazing-paintings-of-640-06.jpg

amazing-paintings-of-640-07.jpg

amazing-paintings-of-640-08.jpg

Sursa: descopera

Posted

Sunt oameni care merita o "a doua sansa"...pacat ca nu o primesc ..pai eu nici sa imi scriu numele calumea nu pot cu ochii inchisi dar sa mai si pictez.. :blink:

Posted

Foarte , foarte impresionant. Dupa ce ca sunt niste lucrari mirobolante mai sunt facute si "cu ochii inchisi". Talentul doamnei cred ca ar dori toata lumea sa-l aiba insa nu si norocul de a fi oarba....

Pe cat de mila imi este de dansa si handicapul sau , pe atat o invidiez pentru talentul si tot ce poate face...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...