Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kamikaze24

SUGIestie

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor, celor care vor citi acest topic, va salut si pe voi adminilor, chiar daca nu meritati (redemption).

Singurul caracter cu care joc, un SM cu numele Karakasis, este suspendat. (ms redemption)

De ce este suspendat ???... pentru ca un binevoitor de pe acest servar, crezand ca este mai deosebit a facut o gluma prin care s-a ajuns sa mi se suspende mie caracterul. (multumesc redemption)

Lucrurile au stat in felul urmator... eu eram in arena, intr-un full party... la un moment dat a venit individul a intrebat pe cineva din party daca este afk, acesta nu a raspuns, dupa care i-a dat pk (din momentu asta eu am crezut ca este un individ care vrea sa faca preluare pe spot)... vazand ca a facut pk, i-am zis sa faca pasi, astfel sa vada ca e cineva on din party... nu am apucat sa mai scriu ceva ca deja imi daduse si mie pk... dupa care i-am aratat acel semn obscen ...

Dati-va si voi cu parerea, va rog... credeti ca meritam 10 zile suspend ???

In final, sugetia mea catre admini... dati dreptul la replica, nu mai faceti abuz de putere... parlamentarilor :P

Multumesc mult redemption !!!

Posted

1.Dece fa pasi ? si nu alt ceva ?

2.Daca ai fi mai atent cu,cine discuti si nu ai fi asa "tupeist" poate observai ca erea admin !

3.Si dupa numele la topic im dau seama ca ai probleme cu nervi...

4.Meriti suspendul poate te ajuta sa iti modifici comportamentul !

Eu unul am 17 rr si nu am avut nici o data suspend ! cum e posibil asa ceva ? :dontknow:

Bafta ! :tiphat:

Posted

Injuraturile , semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 10 de zile

Ai primit minim pentru acel semn.

Iar pentru titlul topicului creat de tine primesti 10 zile pe acest user.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...