Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bazukalaur

Deci nu mai potX(

Recommended Posts

Guest bazukalaur
Posted

Am o problema: deci am windows 7 ,pana acum mi-au mers toate mu-urile care le-am jucat dar la acesta am o problema am bagat clientul full+patch 2 si imi intra in joc bag cont si pass selectez caracterul si pot sa dau connect sau dublu click pe caracter imi ramane blocat la now loadingul acela care-ti arata toata mapa din Mu nu inteleg am incercat tot am citit tot la topicul despre probleme tehnice va rog sa ma ajutati

Off id d mess love_the_benjamins daca stiti ceva. Multumesc anticipat

Posted

Si mie mi sa mai intamplat asa ! Fie incearca alta rezolutie la joc, fie sterge caracterul si fal din nou si mie cate o data cand faceam caracter nou se bloca asa..asta sau reinstaleaza driverul de la placa video ! :tiphat:

Guest bazukalaur
Posted

Multumesc d ajutor dar le-am facut pe toate si tot la fel imi merge sa zicem 1 data la 20 d incercari asa ca mi-o place mie mu-ul dar cre ca abandon ca nu-si mai are rostu:(pana nu reusesc sa-l fac.................

Guest bazukalaur
Posted

3gb ddr 2 ....Procesor dual core 5200+ 2.7........Placa video mai varza 7300 gt de 512 asa ca nu cred ca ar fi o problema joc gta 4 si toate cele fara o buba ....oricum multumesc pt sugestie :)

Posted

m am uitat pe situri si toti la aproape toate jocurile cand aveau probleme de genul asta erea de la placa video ! incearca sa verifici daca ai driverul protrivit....baga unul mai nou...sau unul mai vechi...dar sigur e legat de driverul de la placa video :)

Guest bazukalaur
Posted

Ok o sa fac asa ms:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...