Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

unde sunt sign-urile?

Recommended Posts

Guest bogdan87
Posted

a trecut cs-ul si inca nimic...

mi se pare ca s-au pastrat sign-urile de saptamana trecuta pt saptamana asta

numai ca akuma puteai sa adaugi peste ele,nu stiu sigur dar cred ca asa e,

orikum o sa ne lamureasca un admin :tiphat:

Guest L!NU
Posted

mi se pare ca s-au pastrat sign-urile de saptamana trecuta pt saptamana asta

numai ca akuma puteai sa adaugi peste ele,nu stiu sigur dar cred ca asa e,

orikum o sa ne lamureasca un admin :tiphat:

Nu s-au pastrat, se partrau se bloca ciclul CSului si nu te mai puteai inscrie si nici sa bagi sign

Posted

Se pare ca sectiunile indragite de moderatorii nostrii sunt plangeri si banati unde totusi iti satisfac placerile, iar alte sectiuni sunt lasate de jzbeliste. Totusi allianta H0NEY inca mai asteapta signurile bagate pentru CSu din 27 iunit 2010...

:tiphat:

Posted

Staff-ul linkmania a luat la cunostinta problema voastra, asteptati pana se va lua o decizie, nu mai este nevoie si de alte posturi mai mult sau mai putin ironice din partea voastra :)

Posted

Cu scuzele de rigoare pentru munca depusa in a aduna aceste signuri, ele nu se vor da inapoi din varii motive. V-as ruga sa intelegeti ca uneori putem face anumite lucruri si alteori nu si sa nu faceti din tantar armasar legat de problema asta.

(Am simtit nevoia sa va dau un raspuns aici, odata ce am tras concluziile ce se puteau trage la Admin Section, pentru a nu lasa topicul in vant.)

Posted

deci sa intelegem ca nu se vrea , de putut nu se punea problema

"varii motive" imi vin in minte cateva variante dar nu vreau sa zic pe aici poate iau suspend pe forum

in fine , tipic romanesc

Posted

E clar... Multumim LinkMania pentru ca ne furati cu ajutorul bugurilor. Acele signuri era munca unei alliante intr-o saptamana intreaba iar voi scuzandu-va tot timpul. Este a 4-a oara cand se intampla ca se blocheaza GS_CS in timpul CSului; Ne poate explica un admin (moderator/tehnician/gm) dece?

Nici 2 minute nu dureaza sa editezi niste signuri, dar totusi trebe sa fie si vointa in asta. Cu siguranta daca era vorba de un suspend se insista mai mult pentru ca pana acuma stafful LinkMania este contra jucatorilor.

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...