Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

unde sunt sign-urile?

Recommended Posts

Posted

Inscrierile de saptamana trecuta se pastreaza si pentru saptamana aceasta.

http://img818.imageshack.us/img818/92/screen063001020006.jpg

din pacate nu s-a adeverit chestia asta...alianta H0NEY a bagat un nr de sign-uri sapt trecuta (se poate verifica in loguri) si nu 0 cum arata acum , si celelalte guilde care erau inscrise cred ca au bagat ceva

problema se pune cum recuperam sign-urile , pt ca asa ar fi corect macar daca nu s-a putut rejuca sa ni se dea sign-urile inapoi intrucat cele bagate sapt trecuta s-au dus pe apa sambetei

din motive lesne de inteles nu doresc sa apara pe forum cate sign a bagat fiecare guild

Posted

pai daca stau sa ma gandesc, intr-un fel ai dreptate, intr-un fel nu. noi am pierdut posibilitatea de a lua castelul saptamana asta, HH-ul a castigat inca 7 iteme de 380 + lot-ul pentru inca o saptamana.

daca noua ni se dau sign-urile, hh-ului sa i se scoata posibilitatea de a mai face iteme de 380/lot pentru saptamana in curs asta pentru a "ingheta" serverul exact in stadiul in care era saptamana trecuta.

nu suntem vinovati de bugurile aparute pe server dar recuperarea sign-urilor mi se pare o avantajare a aliantelor care s-au inscris saptamana trecuta. acelasi lucru e valabil si pentru alianta ce detine castelul - detin lot-ul si fac iteme de 380 pentru inca o saptamana, fara sa se fi luptat pentru CS.

Posted

nu e nici o avantajare ci pur si simplu vreau sa se faca dreptate, nu e normal sa bagam sign degeaba

am bagat sign , eram inscrisi a picat serverul iar acum nu mai suntem

Posted

In urma cu ceva timp dupa ce alianta HH a luat castelul s-a blocat servarul 2 ,si nimeni n-a spus ceva de genu blocati posibilitatea de a face iteme la Poney sau vrem sign-urile inapoi . Se pare ca iar aberati,

Posted

abtine-te de la jigniri , eu nu v-am facut hamsteri sau alte apelative

In alta ordine de idei toti bagatorii de seama ar trebui sa fie bine informati inainte de a debita ineptii , pt cultura ta generala datile trecute cand a mai picat serverul s-au pastrat sign-urile , deci ala care abereaza esti tu

Posted

nu e nici o avantajare ci pur si simplu vreau sa se faca dreptate, nu e normal sa bagam sign degeaba

am bagat sign , eram inscrisi a picat serverul iar acum nu mai suntem

nu e normal sa bagam sign degeaba, sunt de acord cu tine. dar nu e normal nici ca guilda ce detine castelul sa faca iteme de 380 in continuare, timp de o sapamana. intelegi? nu sunt multe lucruri normale, si uite ca tot se intampla.

In urma cu ceva timp dupa ce alianta HH a luat castelul s-a blocat servarul 2 ,si nimeni n-a spus ceva de genu blocati posibilitatea de a face iteme la Poney sau vrem sign-urile inapoi . Se pare ca iar aberati,

iar dai dovada de lipsa de creier, ca de obicei de altfel.

Guest bogdan87
Posted

pai daca stau sa ma gandesc, intr-un fel ai dreptate, intr-un fel nu. noi am pierdut posibilitatea de a lua castelul saptamana asta, HH-ul a castigat inca 7 iteme de 380 + lot-ul pentru inca o saptamana.

daca noua ni se dau sign-urile, hh-ului sa i se scoata posibilitatea de a mai face iteme de 380/lot pentru saptamana in curs asta pentru a "ingheta" serverul exact in stadiul in care era saptamana trecuta.

nu suntem vinovati de bugurile aparute pe server dar recuperarea sign-urilor mi se pare o avantajare a aliantelor care s-au inscris saptamana trecuta. acelasi lucru e valabil si pentru alianta ce detine castelul - detin lot-ul si fac iteme de 380 pentru inca o saptamana, fara sa se fi luptat pentru CS.

boom eu stiu ca saptamana trecuta Addicted nu era inscrisa la cs

asa ca nu ai nici o treaba aici

corect ar fi sa se repete cs cu aceleasi aliante/guilde

Guest bogdan87
Posted

eu inca astept un raspuns din partea staff-ului

eu nu inteleg de ce nu sa reprogramat cs pt saptamana asta

ca sa mai intamplat astfel de probleme :dontknow:

eu inca astept un raspuns din partea staff-ului

eu nu inteleg de ce nu sa reprogramat cs pt saptamana asta

ca sa mai intamplat astfel de probleme :dontknow:

Posted

data trecuta cand s`a intamplat chestia asta cu blocarea serverului in timpul cs-ului s`au lasat signurile + a anuntat dragosh cate a bagat fiecare guilda :-j

Posted

fals :)) a trebuit sa ne reinscriem deci nu s`a pastrat nici un sign

Inscrierile de saptamana trecuta se pastreaza si pentru saptamana aceasta.

Posted

fals :)) a trebuit sa ne reinscriem deci nu s`a pastrat nici un sign

asta am zis si eu mai sus

totusi vreun admin pe aici sa aflam si noi parerea staff-ului?

Guest bogdan87
Posted

asta am zis si eu mai sus

totusi vreun admin pe aici sa aflam si noi parerea staff-ului?

ce mai mah e bataie de joc :violent:

Posted

boom eu stiu ca saptamana trecuta Addicted nu era inscrisa la cs

asa ca nu ai nici o treaba aici

corect ar fi sa se repete cs cu aceleasi aliante/guilde

daca nu ne-ai vazut pe lista asta nu inseamna ca nu ne-am inscris sau ca n-am bagat sign-uri

Guest L!NU
Posted

OK, inteleg ca pentru itemele furate/conturile sparte admini nu raspund, dar pentru itemele disparute din cauza anumitor buguri cum punctul meu de vedere ar trebui sa raspunda admini, mai ales ca aces bug nu este pentru prima data si se mare ca nu s-a luat nici o masura in eliminarea lui.

Interesanta aceasta liniste din partea stafului :-$

Posted

Data trecuta inscrierile cu 1 saptamana inainte au fost luate in considerare. Normal ar trebui sa fie la fel (nu avem de unde sa stim cum se comporta serverul).

Si noi asteptam ca si voi sa vedem ce se va intampla.

Posted

din moment ce ne obliga sa bagam sign-uri eu cred ca e destul de clara situatia , mai ales ca la noi arata 0 si am bagat un nr consistent de sign sapt trecuta

iti zic eu ce se va intampla : cine va baga sign se va inscrie , cine nu ramane pe dinafara

Posted

cum verificati la fiecare pk dat pe ultimele spoturi din k6/kanturu3 in loguri, asa sa verificati si acum care ally cate signuri a bagat si sa ii dati gm`ului aliantei respective signurile care s`au "pierdut"

Posted

http://img149.imageshack.us/img149/821/screen070313310050.jpg

Addic7ed nu era inscris saptamana trecuta

in continuare astept sa vericati cate sign a bagat fiecare alianta sapt trecuta si sa le primim inapoi pentru ca asa ar fi normal si corect

Posted

un pic de atentie din partea stafului ar fi fost binevenita,dar se pare ca urlam la pereti ,toata lumea ridica din umeri.chiar asa greu e sa vedeti cate signuri au fost bagate si sa le inapoiati? chiar nu puteti da dovada de un pic de interes?

Posted

o sa vedeti sign cand o sa imi calca io paru din bull pe calcai :rofl2:

ceva constructiv nu esti in stare sa postezi insa la aberatii nu te intrece nimeni :dooh:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...