Jump to content
Alecswtzu

CUM SA FACI O MANEA DE SUCCES IN 10 PASI SIMPLI

Recommended Posts

Posted

CUM SA FACI O MANEA DE SUCCES IN 10 PASI SIMPLI.

PASUL 1:Nume de bastan (Elvis, Florin Fermecatoru', Englezu', etc).

PASUL 2:Incultura generala obligatorie.

PASUL 3:IQ mai mic decat numarul de la pantofi.Castigarea unui 121d314b loc in categoria prosti, dar multi.

PASUL 4:Posesie (sau achizitionare pe parcurs) limuzina, castel, faraoanca si boraci (puradei).

PASUL 5: Rude-n puscarie.

PASUL 6: Imagine

I. Bijuterii - Lant, ghiul si bratara de aur - mai mult de 1/2 din greutatea corporala

II. Freza - 2 parti gel, o parte par

III. Hainele - Cat mai stralucitoare si de prost gust:

a. Camasa (alba sau neagra)

b.Pantaloni (preferabil negri)

c. Pantofi de lac

d. Vesta, manta sau capa

PASUL 7 :Versuri:

Vocabular obligatoriu: bani, dusmani, tigani, golani, femei, fetite, printesa, bautura, dolari, aur, parai, lovele, milionar, Mercedes, celular,inima, suflet, Dumnezeu, viata,valoare.

Interjectii : oooooooof, ah, la,cicalacaichicha, etc

II. Sunt admise:

a. greseli gramaticale

b. verbe - conjugare si acord

c. substantive - plural la alegere

d. greseli de tipul "la toti", "lu' copilu' meu" si din seria "casa" - "as vrea ca sa te regasesc"

e. versuri albe

f. rime cu acelasi cuvant

g. metafore duse la extrem ("floarea florilor", "sugativa-n portofel")

h. cuvinte straine ("bambina", "ragazza", etc)

PASUL 8: Subiecte:

I. iubirea:

a. relatiile:

1. cu mai multe femei ;

2. reusite;

3. nereusite (vezi parasire)

b. parasire:

1. pentru altul / alta (merge si homo)

2. pentru bani

3. pentru ambele

4. moarte

II. familia : a. copiii ; b. nevasta; c. fratele ,bunastare, parasire sau lauda

III. bani: a. detinerea lor in cantitati mult exagerate b. risipa fireasca c. invidia celorlalti

IV. lauda proprie (bogatie, bunastare, performante sexuale,sex-appeal,performante muzicale)

PASUL 9: Melodia:

I. instrumente consacrate:

a. acordeon

b. orga proasta

c. instrument de suflat

d. tobe de sintetizator cu generozitate

II. voce:

a. optionala si/sau chinuita

b. ecou

c. accent obligatoriu

d. rap inclus

III. originalitate facultativa

PASUL 10: Videoclip:

I. miscari necesare (pt. manelist)

a. stanga-dreapta (maxim doi pasi)

b. pocnire din degete

c. zambet cuceritor

II. 15-20 de fete dotate care sa-si agite echipamentul

III. decor prost (sau inexistent)

IV. lumini cat mai colorate

V. cateva masini decapotabile in care sa cante barosanu'

Guest erifeek
Posted

deci pot sa fac manele

Guest Funiest
Posted

O spus cineva manele? Am auzit eu bine MANELE? WTF's ERRORR!!!

DELETE THIS THREAD.

Guest spanky
Posted

O spus cineva manele? Am auzit eu bine MANELE? WTF's ERRORR!!!

DELETE THIS THREAD.

:(

pasul 1 si 5 :rofl1:

Posted

bai stati calmi in banca voastra . Crezi ca pe ei ii doare undeva de ce scrieti aici . Aia castiga o groaza de bani dintr-o '' manea de succes'' , bravo lor baieti destepti.

Guest skykery
Posted

E veche dar mereu iti pune zambetul pe buze :))

Posted

' date='07 July 2010 - 09:05' timestamp='1278493538' post='5208349']

bai stati calmi in banca voastra . Crezi ca pe ei ii doare undeva de ce scrieti aici . Aia castiga o groaza de bani dintr-o '' manea de succes'' , bravo lor baieti destepti.

a dat replica maneleman si a mai luat o gura de fan

Guest k1nderk1nder
Posted

' date='07 July 2010 - 12:05' timestamp='1278493538' post='5208349']

asta sigur are pasul 1 si 5 :)))) ! pacat de astia ca tine ma :(

Posted

la ce nick ai nu ma mira oi fi un copil dinala wannabe cum sunt 10 cu numele asta pe acest site . Eu doar va zic ca oamenii aia dintr-o manea d-asta de succes face cat ati facut voi (noi ) intr-o viata . Tu crezi ca aia sunt asa de prosti si va vor asculta sa nu mai faca manele? Ce e scris acolo sunt sunt mituri urbane . Nu iti place nu asculti , e un gen de muzica , atata tot .

Posted

' date='14 July 2010 - 19:29' timestamp='1279135753' post='5225020']

la ce nick ai nu ma mira oi fi un copil dinala wannabe cum sunt 10 cu numele asta pe acest site . Eu doar va zic ca oamenii aia dintr-o manea d-asta de succes face cat ati facut voi (noi ) intr-o viata . Tu crezi ca aia sunt asa de prosti si va vor asculta sa nu mai faca manele? Ce e scris acolo sunt sunt mituri urbane . Nu iti place nu asculti , e un gen de muzica , atata tot .

tocmai tu te-ai luat de nick-ul lui =) . ai auzit la pro tv de sirvic si hop, nick nou, foarte tare.

"ce e scris acolo sunt sunt mituri urbane" - tu ai crezut ca a vorbit serios in legatura cu pasii aia?

zi-mi adresa ta, iti dau bani pe luna sa nu mai intri pe linkmania.ro

Posted

tocmai tu te-ai luat de nick-ul lui =) . ai auzit la pro tv de sirvic si hop, nick nou, foarte tare.

"ce e scris acolo sunt sunt mituri urbane" - tu ai crezut ca a vorbit serios in legatura cu pasii aia?

zi-mi adresa ta, iti dau bani pe luna sa nu mai intri pe linkmania.ro

no shit sherlock cauta la members zi-mi cati gasesti cu nick-ul SirVic ( care sa mai fie activ) si cati gen '' K1d'' , ''k1ddo" si tot feluri de rahaturi ieftine .

Basini de cur la pret de carne. ( ce zici tu acolo)

Hai sa ma opresc aici daca , doresti sa continui discutia da-mi PM. (punct)

Guest *Juan*
Posted

O manea de succes insemnand ce? Obtinerea banilor? Mi-e imi este indeiferent, sunt oameni si oameni, depinde de educatie, nu sunt nici pentru manele, dar nici impotriva :dontknow:

Oricum, pasii pentru o manea de "succes" fac toti banii :tiphat:

Posted

O manea de succes insemnand ce? Obtinerea banilor? Mi-e imi este indeiferent, sunt oameni si oameni, depinde de educatie, nu sunt nici pentru manele, dar nici impotriva :dontknow:

Oricum, pasii pentru o manea de "succes" fac toti banii :tiphat:

Exact.

Topicul este interesant si amuzant dar nu poti sa pui deoparte faptul ca "tiganii" sunt baieti destepti si isi fac banul din manele cu "basculanta".Astept reply cu plasul 5 :)) .Sigur nu o sa ma iertati :))

Posted

' date='16 July 2010 - 00:33' timestamp='1279229616' post='5227312']

'' K1d'' , ''k1ddo" si tot feluri de rahaturi ieftine .

Prin aceasta replica faci toti userii forumului LM care au in componenta nick-ului "kid" 'rahati' ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...