Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Cele mai sexy elfe de pe server!

Recommended Posts

Posted

SWAt scumpule, nici n-am stiut de site ul ala pana nu mi-ai spus tu de el.

Intentia noastra n-a fost sa-ti facem concurenta , te rog sa ne scuzi

Inchideti va rog topicul pt ca nu suporta SWAt asa ceva si mi-e frica sa nu faca BOOOOM!!!!

Posted

Ma esti prost, du-te si lasa-ne, nu-mi mai explica ce ai visat azi noapte, si o caterinca ieftina esti tu de te bagi ca musca in lapte. Nu te-a obligat nimeni sa te uiti pe aici, daca ai chef sa te dai important da-i pm lui lancelot.

PS: amice esti idiot :crazy: , P@

ai capul infipt in fundul Danei incat ii vezi prin gura amice ! scoate-ti naibi capul din fundul ei

iar daca eu sunt idiot, tu esti de un infinit de ori mai idiot, amice ;;)

@Dana scumpo, sa spui ca n-ai accesat macar o singura data site-ul ala (pentru amuzant sau orice altceva) este ca si cum ai spune ca tu ai fost virgina la 20 de ani :)

ps. voi sunteti cei care se agita, pentru ca ati inceput cu insultele, drept urmare, primiti ce meritati

Posted

SWAt scumpule,normal ca am accesat site`ul ala cand mi-ai spus tu de el.N-am stiut de el si am fost curioasa sa vad cu ce comparam topicul asta.Oricum nu ai prins ideea pt ca aici era vorba de skinuri si ma bazez pe tine ca o sa te documentezi cu ce se mananca alea.

Iar daca cei de aici au aratat ceva deosebit pe un caracter sau pe langa (daca doar atat ai vazut ) si nu in inventori (nush ce are i grec),

nu inteleg cu ce te-a insultat pe tine sensibilule cu limbaj de cocalar si specialule care faci topicuri interesante care sa multumeasca pe toata lumea.

Arde-ne pe rug daca ti-am sifonat privelistea

Posted

Dana scumpo, ce sa zic, e si normal ca la replici ca ale voastre, replici din paginile anterioare, sa fii iritat de ce vezi. Si da, cand vad ceva ce nu imi convine iau atitudine. Cat despre cocalarismele voastre, sa fim seriosi, asemanarea este clara ! voi prezentati iteme de elf iar aia se laude cu hainele lor, acelasi rahat. Ceva special ?ma faci sa rad, ce este asa special sa pui un item verde si unul albastru, big deal..cat despre limbajul tau, nu ma mir, doar o fata care sta si joaca mu poate vorbi asa (sau mai rau ) :)

Si nu-mi zi ca este vorba de skinuri ,daca era vorba de skinuri cred ca topicul se numea "skinuri pentru mu" si nici pe departe "Cele mai sexy elfe" aa da, si de pe server no sh1t :)) si nu gaseai in topicul asta replici gen

can you repeat? but in Chinese please

if you have something to say, say it in Romanian're not the most talented English

PS: nu mai beli cariciu

in fine, am alte lucruri de facut decat sa-mi bat capul cu voi :) nu ma obliga sa mai dau reply aici

Posted

Doamne fereste ! :))

nu stiu ce este in capu vostru. cum sa puna careva poze cu 1-2 elfe si altu sa zica "vai ce sexi!" :)). hentai :))

old_bk.. nu stiu ce te faci u daca o vezi pe perla in joc fara armuri pe ea. adica stiu... dar ma abtin sa zic.

in legatura cu pozele

Screen07_10-16_00-0013.jpg

asta pot sa zic ca este frumoasa.. nu elfa..ci poza.

Posted

Doamne fereste ! :))

nu stiu ce este in capu vostru. cum sa puna careva poze cu 1-2 elfe si altu sa zica "vai ce sexi!" :)). hentai :))

old_bk.. nu stiu ce te faci u daca o vezi pe perla in joc fara armuri pe ea. adica stiu... dar ma abtin sa zic.

in legatura cu pozele

Screen07_10-16_00-0013.jpg

asta pot sa zic ca este frumoasa.. nu elfa..ci poza.

Urla hormonii in tine ma ? Tu compari jocu cu viata reala, pentru ca traiesti numai in joc, de cate ori m-ai vazut pe mine postand poze? Nu esti constient de ce aberati poti zice. Atata timp cat e postat la diverse pot posta ce vrea eu si e legat de joc. Daca nu iti convine poti sa te spanzuri linistit. Nu imi pasa de parerea ta si nici de a "cocalarului" de mai sus. Cine are suficient creier cat sa nu ii patineze musca pe el o inteles semnificatia acestui topic si aceea ca este un topic de amuzament si skinuri.

Posted

Urla hormonii in tine ma ? Tu compari jocu cu viata reala, pentru ca traiesti numai in joc, de cate ori m-ai vazut pe mine postand poze? Nu esti constient de ce aberati poti zice. Atata timp cat e postat la diverse pot posta ce vrea eu si e legat de joc. Daca nu iti convine poti sa te spanzuri linistit. Nu imi pasa de parerea ta si nici de a "cocalarului" de mai sus. Cine are suficient creier cat sa nu ii patineze musca pe el o inteles semnificatia acestui topic si aceea ca este un topic de amuzament si skinuri.

Sa-l pupi unde nu-l bate soarele ;;) . Atat timp cat e postat la diverse poti posta ce vrei, asta insemnand cocalarisme?

vezi ca pe prima pagina sunt reply-uri de ale tale autodefinindu-te cocalar =)

acum o dai in topic de amuzament si skinuri, dar mai devreme nu reuseai sa-ti scoti capul din fundul danei :dooh:

si vezi ca intrebarea cu hormonii tie ti se potriveste, la cat de limba lunga esti si pupincurist, ma rog, asa face orice virgin care nu primeste caldura sufelteasca irl si vine pe forum sa se dea jhm3n ca el e b0$$ dha b0$$ si il cauta elfele de pe linkmania ca are bk secs0z =)

ps. mai invata sa articulezi cuvintele

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Sa-l pupi unde nu-l bate soarele ;;) . Atat timp cat e postat la diverse poti posta ce vrei, asta insemnand cocalarisme?

vezi ca pe prima pagina sunt reply-uri de ale tale autodefinindu-te cocalar =)

acum o dai in topic de amuzament si skinuri, dar mai devreme nu reuseai sa-ti scoti capul din fundul danei :dooh:

si vezi ca intrebarea cu hormonii tie ti se potriveste, la cat de limba lunga esti si pupincurist, ma rog, asa face orice virgin care nu primeste caldura sufelteasca irl si vine pe forum sa se dea jhm3n ca el e b0$$ dha b0$$ si il cauta elfele de pe linkmania ca are bk secs0z =)

ps. mai invata sa articulezi cuvintele

tot urmaresc topicu si povestiile voastre nemuritoare :))

dar inca nu am aflat u din ce categorie faci parte? bine nu vreau sa te pun eu intro categorie ca nu-i frumos te las pe tine sa spui :P

Posted

Om simplu, nu pupinscurist, nu lingusitor, iar cand ma vezi pe mine ca dau reply-uri in genul lui kreeper sau Perla atunci poti sa-mi pui si mie eticheta de cocalar :)

Nici eu nu-i faceam cocalari sau pitzipoanca(dupa caz) daca nu vedeam porcariile de reply-uri pe care le-au dat ei, dar cand vezi o asemanare intre cocalarii de pe site-ul oficial si intre astia 2,3 de pe aici, nu poti sa nu le spui lucrurilor pe nume =)

ps. ai tot dreptul sa spui ce crezi despre mine, sa ma judeci dupa replici sau dupa cum ma imbrac, ori dupa felul in care gandesc, criticile sunt bine venit mereu

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Om simplu, nu pupinscurist, nu lingusitor, iar cand ma vezi pe mine ca dau reply-uri in genul lui kreeper sau Perla atunci poti sa-mi pui si mie eticheta de cocalar :)

Nici eu nu-i faceam cocalari sau pitzipoanca(dupa caz) daca nu vedeam porcariile de reply-uri pe care le-au dat ei, dar cand vezi o asemanare intre cocalarii de pe site-ul oficial si intre astia 2,3 de pe aici, nu poti sa nu le spui lucrurilor pe nume =)

ps. ai tot dreptul sa spui ce crezi despre mine, sa ma judeci dupa replici sau dupa cum ma imbrac, ori dupa felul in care gandesc, criticile sunt bine venit mereu

nu cred ca sunt in masura sa te critic eu pe tine .. sau sa ma critici u pe mine dupa niste simple vorbe spuse pe un forum ... si nu cred ca esti in masura sa ii critici pe ei ...

asa ca hai sa ne retragem noi si sa ii lasam pe ei cu topicul lor cu printuri/skinuri ce o fi si sa nu incercam sa parem noi mai interesanti si sa le stricam topicul corect?

fiecare e cum vrea si nu poti u sa il pui intro categorie atata timp cat nu sti/nu il cunosti fata in fata :) poate asta e hobbiul lui / al ei sa faca printuri cu fel de fel de aripi si seturi si asa mai departe ... fiecare are un hobi :)

in prima faza am crezut ca sunt glume dar vad ca degenerati la probleme hormonale etc ... nu-i frumos dar voi faceti ce vreti ca doar e o tara democratica :)

Posted

un raspuns care nu are nici o legatura cu ce am scris eu. dar absolut nici o legatura. nici macar nu am zis ca ai postat u pozele.oricum eu am ramas uimit de ce reply-uri lasati "ce elf sexy" =))

iar de faptul ca traiesc in joc. vacanta asta de vara daca adun toate orele cat am stat pe mu linkmania... nu se strang 48. in fine.. va las sa va faceti treaba pe aici in continuare.

ps: acum vad eu cine ma acuza pe mine ca traiesc numai in joc. =))

old_bk = bk full= obsedat

scuza-ma dar ca sa ai bk full pe xp actual de pe link trebe sa fii obsedat de jocu asta. ca traiesti in joc este numai si numai problema ta.

Posted

Mai SWAt da prost mai esti si vad ca nu te prinzi pana nu iti spune cineva pe limba ta.

Zici ca nu iti place topicul dar vad ca tot cu ochii pe aici stai sa critici pe unul si pe altul dar pe tine nu te vezi cat de prost esti.

Credeam ca esti doar un cocalar coclit cu limbaj de cocalar care cauta atentie ca n-a primit destula cand era mic dar ne-ai convins ca esti si un mare prost.Esti prost de cand te-a adus barza si asa o sa ramai pana te ia dracul pt ca astia ca tine sunt irecuperabili.

Cum sa zici , mai prostule,ca tu iei atitudine atata timp cat nu ai demonstrat in nici un fel ca esti mai bun ca noi?Cui crezi ca ii pasa de atitudinea ta , mai prostule ?Ia-ti mai bine site`ul de cocalari , limbajul de cocalar si atitudinea ta si jet pe forumul lui tac`tu , ia altitudine acolo si arunca-te in cap poate la aterizare te baga si pe tine cineva in seama.

Cum sa zici , mai prostule, ca topicul daca avea alt titlu era altceva?Imi zici mie ca o Marie cu alta palarie e alta Marie?Prostule ce esti.

Cum sa zici ,mai prostule, ca aripile mele albastre sau verzi nu-s "big deal"?Nu sunt ele mare lucru dar sunt ceva mai mult decat nimicul tau .Esti prost sau asa esti tu?Daca nu iti dai seama ce scrii ,roaga pe cineva sa iti traduca, prostule.

Cum poti fii atat de prost incat sa nu iti dai seama ca postez ce vreau,cand vreau si unde vreau?Prostule!De ce crezi tu , mai prostule, ca ii pasa cuiva ce iti place tie sau ce nu-ti place?

Mai prostule,cine esti tu sa imi zici mie ca stau pe Mu sau ca Mu e doar pt baieti sau ce naiba ai vrut sa zici acolo?Cum iti permiti tu,mai prostule,ce sa fac cu timpul meu?Cum iti permiti tu,mai prostule cu pedigree sa imi zici mie pe nume?Cum iti permiti tu sa te iei de viata cuiva si sa le tii evidenta?

Ti-am spus frumos ca ne-am lamurit de tine si sa dispari ca ne plictisesti si tu uite ce faci, molipsesti si pe altii cu prostia ta ,vad ca apar d`astia ca tine ca ciupercile dupa ploaie in cautare de atentie.

Si afla de la mine,mai prostule,ca orice elfa chiar e sexy,cu set sau fara set,cu aripi sau fara aripi pt ca asa sunt ele facute,dar in viziunea ta ,mai prostule,poate e mai sexy bunica-ta cu mamaliga intre dinti cand sta cu fundul in sus in papusoi pregatita sa iti bagi tu capul,prostule.

Saracul de tine,tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti de limba lunga,pupincuristi si virginitate.Mi-e mila de tine cand vad cat esti de prost.Vai de tine ,te las in prostia ta ca mai mult nu pot sa zic.

P.S. Apropo,ti-am spus ca esti prost?

Posted

Mai SWAt da prost mai esti si vad ca nu te prinzi pana nu iti spune cineva pe limba ta.

Zici ca nu iti place topicul dar vad ca tot cu ochii pe aici stai sa critici pe unul si pe altul dar pe tine nu te vezi cat de prost esti.

Credeam ca esti doar un cocalar coclit cu limbaj de cocalar care cauta atentie ca n-a primit destula cand era mic dar ne-ai convins ca esti si un mare prost.Esti prost de cand te-a adus barza si asa o sa ramai pana te ia dracul pt ca astia ca tine sunt irecuperabili.

Cum sa zici , mai prostule,ca tu iei atitudine atata timp cat nu ai demonstrat in nici un fel ca esti mai bun ca noi?Cui crezi ca ii pasa de atitudinea ta , mai prostule ?Ia-ti mai bine site`ul de cocalari , limbajul de cocalar si atitudinea ta si jet pe forumul lui tac`tu , ia altitudine acolo si arunca-te in cap poate la aterizare te baga si pe tine cineva in seama.

Cum sa zici , mai prostule, ca topicul daca avea alt titlu era altceva?Imi zici mie ca o Marie cu alta palarie e alta Marie?Prostule ce esti.

Cum sa zici ,mai prostule, ca aripile mele albastre sau verzi nu-s "big deal"?Nu sunt ele mare lucru dar sunt ceva mai mult decat nimicul tau .Esti prost sau asa esti tu?Daca nu iti dai seama ce scrii ,roaga pe cineva sa iti traduca, prostule.

Cum poti fii atat de prost incat sa nu iti dai seama ca postez ce vreau,cand vreau si unde vreau?Prostule!De ce crezi tu , mai prostule, ca ii pasa cuiva ce iti place tie sau ce nu-ti place?

Mai prostule,cine esti tu sa imi zici mie ca stau pe Mu sau ca Mu e doar pt baieti sau ce naiba ai vrut sa zici acolo?Cum iti permiti tu,mai prostule,ce sa fac cu timpul meu?Cum iti permiti tu,mai prostule cu pedigree sa imi zici mie pe nume?Cum iti permiti tu sa te iei de viata cuiva si sa le tii evidenta?

Ti-am spus frumos ca ne-am lamurit de tine si sa dispari ca ne plictisesti si tu uite ce faci, molipsesti si pe altii cu prostia ta ,vad ca apar d`astia ca tine ca ciupercile dupa ploaie in cautare de atentie.

Si afla de la mine,mai prostule,ca orice elfa chiar e sexy,cu set sau fara set,cu aripi sau fara aripi pt ca asa sunt ele facute,dar in viziunea ta ,mai prostule,poate e mai sexy bunica-ta cu mamaliga intre dinti cand sta cu fundul in sus in papusoi pregatita sa iti bagi tu capul,prostule.

Saracul de tine,tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti de limba lunga,pupincuristi si virginitate.Mi-e mila de tine cand vad cat esti de prost.Vai de tine ,te las in prostia ta ca mai mult nu pot sa zic.

P.S. Apropo,ti-am spus ca esti prost?

De acord cu tine :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...