Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Cele mai sexy elfe de pe server!

Recommended Posts

Guest wannaBehgh
Posted

nu vreau sa o vad :crybaby:

it won`t bite you mate, is just a black hole ;)

Guest kreeper
Posted

can you repeat? but in Chinese please

if you have something to say, say it in Romanian're not the most talented English

PS: nu mai beli cariciu

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ce perla ma ? baga respect la sefu tau

Guest kreeper
Posted

Haha tot perla e mai sexy :P

Posted

corione u te'ai imbracat de sky ? :)))

Posted

ramai asa de sky :)))

Posted

areti superb mai trebuie skiurile :P

Posted

SWAT scumpule , nu trebuia sa ne bagi asa subtil pe sub nas site`ul tau preferat unde probabil ai si poze .Nu o sa ma obosesc sa iti explic despre ce e vorba aici dar spune totusi care esti tu de acolo?

on topic ... next time :P

Posted

SWAT scumpule , nu trebuia sa ne bagi asa subtil pe sub nas site`ul tau preferat unde probabil ai si poze .Nu o sa ma obosesc sa iti explic despre ce e vorba aici dar spune totusi care esti tu de acolo?

on topic ... next time :P

Dana scumpo, ceea ce faceti voi aici este similar cu ce fac oamenii aia pe site-ul ala, gen " ce aripi am, ce bine imi sta asa, ce frumoasa sunt asa" asa si aia "ce ochelari de b0$$ gheorghe Harmani am" , intelegi asemanarea? daca era ceva oficial, ceva..serios, ok intelegeam, dar caterinca ieftina n-o suport si de asta sunt aici, sa ma iau de voi :)

ps. vrei sa dau un reply in genul vostru ?

ps2. eu din discutiile mele nu par cocalar/pitzi nici pe jumate cat sunteti voi :)

Posted

Dana scumpo, ceea ce faceti voi aici este similar cu ce fac oamenii aia pe site-ul ala, gen " ce aripi am, ce bine imi sta asa, ce frumoasa sunt asa" asa si aia "ce ochelari de b0$$ gheorghe Harmani am" , intelegi asemanarea? daca era ceva oficial, ceva..serios, ok intelegeam, dar caterinca ieftina n-o suport si de asta sunt aici, sa ma iau de voi :)

ps. vrei sa dau un reply in genul vostru ?

ps2. eu din discutiile mele nu par cocalar/pitzi nici pe jumate cat sunteti voi :)

Ma esti prost, du-te si lasa-ne, nu-mi mai explica ce ai visat azi noapte, si o caterinca ieftina esti tu de te bagi ca musca in lapte. Nu te-a obligat nimeni sa te uiti pe aici, daca ai chef sa te dai important da-i pm lui lancelot.

PS: amice esti idiot :crazy: , P@

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...