i sin Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Un tanar aflat intr-un internet-cafe din China a fost adus repede in lumea reala, dupa ce sase indivizi au tabarat asupra lui si l-au injunghiat de cateva zeci de ori. Scenele violente s-au petrecut sub ochii iubitei victimei, care nu a putut decat sa asiste neputincioasa la macel. Desi grav ranit, tanarul a avut puterea sa se ridice. Video : http://www.crimetime.ro/politie/tanar-injunghiat-de-zeci-de-ori-intr-un-internet-cafe-imagini-socante.html Sursa : www.crimetime.ro --------------------------------------------------------------------------------- Damn cum s-au napustit aia peste el o_O @ sorry pentru double thread dar merge cam greu forumul
Random Hero Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nu se incarca site-ul de la sursa. Oare asta ce o mai fi facut, pe cine a invins la Counter-Strike? Weird fact: cu iubita la internet cafe.
senZ Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 yakuzaa newbs' s-au taiat si ei putin cand au dat toti cu lamele la ingramadeala.. poor kid..
Vasily_Zaytsev Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 CrimeTime e cumva a PROTV-ului ? ) Asta le lipsea ma , CRIME TIME ! Cat despre stire, a murit ala ? :-?
Kabuky Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Da..nimic nou in zilele de azi...Oricum China este supra-populata...
marius_truckerfan Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Doamne, da totusi cine stie ce-o fi facut ala, ca doar n-o fi venit nebunii sa-l injunghie numai ca asa au ei chef .
flakyn1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nu cred ca si-a luat-o degeaba, poate a facut el ceva.. Bine ca s-a mai ridicat
pizza200 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 tipii aia erou rogue de lvl mic ca nu l-au putut omora
nu ma cunosti Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 am vazut si eu video acuma, eu cred ca aia l-au intepat cu cutitul de la unghiera. nu de alta, dar cum ii baga ala cutitul, ii facea franjuri organele daca lama era mai mare. motivul tre sa fie tot unul din asta aberant, e prostia-n floare si la slabanogi astia cu ochii oblici.
Menum35 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Pare fals sincer , dupa atatea lovituri de cutit te ridici si pleci :)
Guest MaGic_MaStEr Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Doamne,ala statea linistit si deodata cu japca oricum bine ca nu am 50 sa-i dea o lama fiecare
Hackeru' Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Victima statea la PC, si vin atacatorii, dupa atatea lovituri de cutit , mai putea sa se ridice , sa fim sinceri acuma. Sau au avut niste lame la cutit de 3 cm , asa nu se explica, dar si in video se vede cat de mare e lama la cutit.
zakkky Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Trebuia sa le fi facut ceva de l-au injunghiat . Oricum pare fals , cate lovituri de cutit si cum s-a ridicat.
Domino628 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 VEDETI CE SE INTAMPLA DACA JUCATI CU HACK-URI?Aviz amatorilor Totusi de ce sa-l injunghie 6 indivizi?Daca scopul era sa scape de el era nevoie doar de unul singur, nu de 6 si nu intr-un internet caffe supravegheat video.Probabil erau niste pusti cu IQ-ul diminuat de Dragon Ball si mai stiu eu ce cacaturi asiatice :)
-clao- Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 nu cred ca e fake deoarece daca observati la sfarsit cand se ridica in fund pe spatele lui in partea dreapta se vede o pata mare de sange pe tricou , iar pe jos la fel , sange ... Nu stiu ce sa cred despre cutite ... si la cat au dat in el , pare prea putin doar 10 injungheri ... PS : E tare faza ca tipu joaca ceva linistit apoi ii se deschide o fereastra in dreapta la monitor gen messenger . Cine stie poate ia scris unu : It`s time to die !
Random Hero Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 nu cred ca e fake deoarece daca observati la sfarsit cand se ridica in fund pe spatele lui in partea dreapta se vede o pata mare de sange pe tricou , iar pe jos la fel , sange ... Nu stiu ce sa cred despre cutite ... si la cat au dat in el , pare prea putin doar 10 injungheri ... PS : E tare faza ca tipu joaca ceva linistit apoi ii se deschide o fereastra in dreapta la monitor gen messenger . Cine stie poate ia scris unu : It`s time to die ! Zeci de injunghieri. Mi-a mers si mie site-ul acum si am vazut videoul: mult s-a mai ridicat dupa ce a fost injunghiat, ma rog...
Erhard Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 emo in internet cafe :-< , sau poate a fost putin ametit baiatul si a sarit cu gura
K1dduletz Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Crime Crime si iar Crime peste tot, nu inteleg de ce vi se pare inca interesante stirile astea in plus chestii din astea se intampla peste tot, cine stie care a fost motivul real al atacului
Persanu Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 (edited) dar ce va e asa greu sa credeti? ati uitat de baba aia care a primit un cutit direct in cap pe care nici nu a simtit-o si nu stia de el? si umbla pe strada si magazine... si ii baga in panica pe toti cei care o vede-au.. pana i-a atras cineva atentia.... oricum lucruri de genu asta se intampla si in romania numai ca fara cutite, doar cu pumnii... eu sunt martor . cand eram mic am fost intr-un internet cafe si jucau 2 pe acelasi server si se injurau(in aceasi sala)... si cand au aflat ca sunt cu spatele celuilalt... a iesit o bataie si un monitor spart... pnm.. ce sa le faci "e doar un joc" Edited July 5, 2010 by Persanu
Guest Dunk[sm] Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 100% fake, nu cred ca dupa atatea lovituri ala a mai avut putere sa se ridice . Sau poate era codat. :comp1: