Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

Propunere Event Castle Siege

Recommended Posts

Posted

pro

s-ar putea face eventul asta odata la 2 luni

1 admin sa supravegheze intrarea din lorencia,sa nu lase caractere cu rr sa intre la cs ( cu exceptia GM-ului de alianta care detine castelul la momentul respectiv)

in cazul in care reusim sa spargem portile, gmul care detine castelul are voie sa stea in camera iar cand mai e 1 minut din CS sa isi ia castelul inapoi, astfel sa nu mai fie discutii de itemele 380 la aliantele 'pitice'.

castigatori sa fie declarati cei care au inregistrat sigiliul si l-au pastrat pana la ora x minutul 59

:tiphat:

Posted

pro

s-ar putea face eventul asta odata la 2 luni

1 admin sa supravegheze intrarea din lorencia,sa nu lase caractere cu rr sa intre la cs ( cu exceptia GM-ului de alianta care detine castelul la momentul respectiv)

in cazul in care reusim sa spargem portile, gmul care detine castelul are voie sa stea in camera iar cand mai e 1 minut din CS sa isi ia castelul inapoi, astfel sa nu mai fie discutii de itemele 380 la aliantele 'pitice'.

castigatori sa fie declarati cei care au inregistrat sigiliul si l-au pastrat pana la ora x minutul 59

:tiphat:

Nu sunt de acord cu acest event :)

Mi se pare o prostie, vrei sa rezisti, baga fulu sau next rr la db poate ai sanse sa mergi.

:right:

Guest @I3xandru
Posted

pro.. ar fi int

Posted

Nu sunt de acord cu acest event :)

Mi se pare o prostie, vrei sa rezisti, baga fulu sau next rr la db poate ai sanse sa mergi.

:right:

argumenteaza ce ti se pare prostie

e event CS, nu event tine cs o saptaman #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...