Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

Propunere Event Castle Siege

Recommended Posts

Posted

Pro, cu eventul mi-ar placea mult sa se tina.

Ma bucur ca sunt pe servar si persoane care se mai

gandesc si la ceva deosebit, nu doar la monotonie.

Ce vreti de la cioby mai mult de atat, asta stie asta spune

O seara placuta :tiphat:

Guest bogdan87
Posted

Pro, cu eventul mi-ar placea mult sa se tina.

Ma bucur ca sunt pe servar si persoane care se mai

gandesc si la ceva deosebit, nu doar la monotonie.

Ce vreti de la cioby mai mult de atat, asta stie asta spune

O seara placuta :tiphat:

eu nu stiu de ce imi pronuntati numele eu mi-am spus parerea cu privire la eventu asta

sunt contra nu vad care e problema?

ce trebuie ca toata lumea sa fie deacord cu ce zice boom?

asa ca numai jicniti aiurea si vedeti-va de event daca se va face

desi cred ca nimeni nu o sa va bage in seama :dance:

Posted

tocmai daca e un cs pt 0 rr se pot inscrie si aliante care au oameni priceputi dar care nu au stat sa creasca charurile sa faca full si nu au sanse pe S2

Posted

tocmai daca e un cs pt 0 rr se pot inscrie si aliante care au oameni priceputi dar care nu au stat sa creasca charurile sa faca full si nu au sanse pe S2

asta era si ideea, dar pe unii nu-i ajuta creierul.

n-ai cu cine dom'ne, n-ai cu cine :))

Guest bogdan87
Posted

asta era si ideea, dar pe unii nu-i ajuta creierul.

n-ai cu cine dom'ne, n-ai cu cine :))

mah astea sunt evente?

alte evente fara cs nu te puteai gandi boom?

tocmai u care zici ca ai avut cs 30 de saptamani te-ai gasit sa propui acest event

oare de ce?

Posted

am 2 bb-uri edr 2% amandoua!

am set dk 2 iteme cu lk dd ref + alta opt, 3 iteme dd, dd/ref!

mori de ciuda!

@pana la urma se poate face event-ul? poate sa dea vreun admin un raspuns?

Guest bogdan87
Posted

am 2 bb-uri edr 2% amandoua!

am set dk 2 iteme cu lk dd ref + alta opt, 3 iteme dd, dd/ref!

mori de ciuda!

@pana la urma se poate face event-ul? poate sa dea vreun admin un raspuns?

Ai 2 BB-uri? o_O l-ai fraerit pe Garrone de unu si te lauzi ca ai 2 ?...cu munca altuia?+ca te-ai dat de gol

ca nu iti mai trebuie CS...asta ca sa vada membri aliantei tale

Posted

dar nu ati putea voi doi sa continuati intepaturile pe PM in joc sau pe forum si sa nu mai faceti flame intr-un topic care nu are nici o legatura cu ce aveti voi de impartit.a fost o sugestie referitoare la CS,toata lumea isi spune parerea ,dar ontopic nicidecum aberand ,caci asta faceti amandoi acum.

Posted

Ai 2 BB-uri? o_O l-ai fraerit pe Garrone de unu si te lauzi ca ai 2 ?...cu munca altuia?+ca te-ai dat de gol

ma uimesti pe zi ce trece ciobyica :crybaby: ce mustar la tava ii cu tine :violent:

weak up ca dau cu tine de-un perete :box:

ontopic : pff prea faine au fost primele cs-uri ... buna sugestie pro pro pro :>

Posted

ma uimesti pe zi ce trece ciobyica :crybaby: ce mustar la tava ii cu tine :violent:

weak up ca dau cu tine de-un perete :box:

ontopic : pff prea faine au fost primele cs-uri ... buna sugestie pro pro pro :>

tu fiind?

Posted

si ma rog tre sa-ti dau raport tie? SUGE-TE P@

din cate vad esti un lache care s`a apucat de curand,ai vreo 4-5 rr ,ti`ai facut user pe forum si vrei sa faci posturi.cu limbaju ala de mahala sa te duci la cine te`a facut "bai inteligentule" ,eram curios care old player esti tu de ai habar cum erau CS`urile de la inceput.

vai steaua ta "bai"

Posted

din cate vad esti un lache care s`a apucat de curand,ai vreo 4-5 rr ,ti`ai facut user pe forum si vrei sa faci posturi.cu limbaju ala de mahala sa te duci la cine te`a facut "bai inteligentule" ,eram curios care old player esti tu de ai habar cum erau CS`urile de la inceput.

vai steaua ta "bai"

iar putzi pff ... tot prost ai ramas :crazy:

nu mai fi asa curios ca strica la frumuseteze ... si da am 4 rr-uri te oftici ?

da fac spam cred ca si u faci acelasi lucru

hai te-am scuipat in freza sa nu-ti mai pui gel :photo:

Posted

Nu mai posta aici daca nu are legatura cu subiectul, altfel vei ramane fara user.

si ma rog tre sa-ti dau raport tie? SUGE-TE P@

10 zile.

vai steaua ta "bai"

10 zile.

Pastrati discutia on topic si fara flame/jigniri.

Guest Reparu
Posted

Foarte frumos..sper ca se va putea realiza

Posted

pro.. pe langa ca ar fi interesant, chiar ar fi un event la care lumea s-ar distra (toata lumea) si tindnd sa cred ca s-ar mai lasa putin deoparte dusmaniile.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

frumoasa sugestie ... insa e greu sa se si realizeze :bananadance2:

Posted

Noi ne agitam aici dar pana nu spune vdragos da sau nu , nu o sa se faca nimic si acum vad ca a disparut sv ul de teste deci toti care au avut sugesti legate de el nu mai conteaza..

Posted

Chiar ar fi super ok sa se realizeze acest event, pt k ar avea ocazie sa participe si alte guilde la cs care nu au fost pana acuma , ar vedea si ei cum ar un cs pe un sv bun, in mare parte eu zic ca nu ar fi greu deloc, intr-o dp masa sa zic asa , se se anunte o zi cand ar fi gata server2 sa putem sa facem un cs seara, in plus chiar daca nu ar fi premiu, ar fi de distractie macar, daca nu punem toti mana de la mana, 10 b sa zic , si tot avem un premiu :) pe langa sign care le bagam la cs, ce`i care ne inscriem sa punem si 10 b de caciula ca nu cred k ii o avere , acuma era doar o sugestie, sa numi sariti in cap. oricum sunt pro pt event , sper sa se faca asa cv :)

Posted

cateva screenuri de la primele CS-uri :D au fost cele mai frumoase :)

http://img340.imageshack.us/img340/93/iuniecopy.jpg

http://img819.imageshack.us/img819/3198/iunie1copy.jpg

http://img709.imageshack.us/img709/7281/iunie3copy.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...