Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

Propunere Event Castle Siege

Recommended Posts

Posted

contra

Ce rost are boom crezi ca asa vei lua cs :))) daca e sa fie aces event sami zici asa imi fac sm 10 bk unul strg unul vit altul agility elf ene toate set+13 lvl 399

Dar crezi ca asa vei lua cs? crezi ca noi suntem mai prosti.... ca nu stim sa ne organizam sa facm vreo 15 bk lvl 399 cu punctele? bine oraganizate si party set etc..

Tu crezi ca prostesti pe cei mici sau aliantele mai slabe?? cavor gastiga sau vor vedea si iei un item 380 exc?:)))

Este honey HH tu boom care se va organiza foarte bine incat sa faca party asa bine facute sa calculeze cum sa fac un bk doar vit altul doar pt dmg si etc.. si seturile+13 si caratere 399 lvl 0 rr

Si la fine cine va gastiga?? Ori tu boom ori HH ori honey in nici un caz alianta mai mica...nu va gastiga dar tu vrei doar sai aburesti cu acest event.. care nusi are rost...

Bine gandit boom vazand ca nu poti lua cs acuma ....il vei lua la 0 rr ca te vei organiza? crezi ca noi nu stim de asa ceva?

Contra este doar munca pt nimika...

Posted

contra

Ce rost are boom crezi ca asa vei lua cs :))) daca e sa fie aces event sami zici asa imi fac sm 10 bk unul strg unul vit altul agility elf ene toate set+13 lvl 399

Dar crezi ca asa vei lua cs? crezi ca noi suntem mai prosti.... ca nu stim sa ne organizam sa facm vreo 15 bk lvl 399 cu punctele? bine oraganizate si party set etc..

Tu crezi ca prostesti pe cei mici sau aliantele mai slabe?? cavor gastiga sau vor vedea si iei un item 380 exc?:)))

Este honey HH tu boom care se va organiza foarte bine incat sa faca party asa bine facute sa calculeze cum sa fac un bk doar vit altul doar pt dmg si etc.. si seturile+13 si caratere 399 lvl 0 rr

Si la fine cine va gastiga?? Ori tu boom ori HH ori honey in nici un caz alianta mai mica...nu va gastiga dar tu vrei doar sai aburesti cu acest event.. care nusi are rost...

Bine gandit boom vazand ca nu poti lua cs acuma ....il vei lua la 0 rr ca te vei organiza? crezi ca noi nu stim de asa ceva?

de unde ati aparut ma? :)) voi cand vreti sa postati o tampenie va vorbiti intre voi? sau prostii stau totdeauna impreuna? altfel nu-mi explic. eu am postat un model de event ca si asa e cam anemic serveru asta. e satula lumea de find and trade, trivia si eventul vacii nebune. ce cacat sa fac cu castelul pe server doi ma prostule? sa stau sa ma uit la el? itemele de 380 ce sa fac cu ele pe server2? sa mi le bag in fund? pe zi ce trece mi se adeveresc presupunerile. prostia voi o aveti in sange. nu veti scapa de ea niciodata.

Guest Sageata_Albastra
Posted

1 - Cred ca s-ar putea desfasura foarte bine pe serverul de teste cu acordul/ajurotul lui Dragos si nu ar fi nevoie sa deranjam CSu de pe serv principal.

2 - Ceea ce cred eu ca va fi un obstacol major in desfasurarea eventului - Ma indoiesc ca vor reusi sa sparga vre-o poarta caracterele nonRR avand in vedere ca portile si statuile au fost intarite fata de acum un an de zile cand toti am fost pitici

Posted

cioby, aici se vb. despre altceva dar vad ca in tine este rautate, invidie, suferi de surematie, ceia ce nu o vei avea

niciodata. Nu vezi ca-ti pleaca oamenii care ii ai, defapt te stim toti, fara cuvinte.

@on: Sunt pro cu sugestia lui boom, dar daca sar putea sa vada si cei mari cum se lupta cei mici :bananadance2:

hai sa va zic eu cum sta treaba cu domnu boom: e o curva si un sarpe..un om cu 2 fete

PS:intrebatii pe cei din Honey de ce a plecat de la ei?!

el tace si se taraste pe burta

Posted

contra

andrey ia mai dute si impuscate tu ca esti stresant..nu tia cerut nimeni parerea si daca ai fi citit atent ai fi vazut ca oricum cs-ul nu o sa fie pastrat de alianta care castiga eventul si va fi inapoiat aliantei care il avea..dar cum tu abia inveti sa citesti e greu sa intelegi 2-3 fraze simple...

Foarte buna ideea boom..erau chiar amuzante cs-urile de la inceput pe season 1 :)

Posted

andrey ia mai dute si impuscate tu ca esti stresant..nu tia cerut nimeni parerea si daca ai fi citit atent ai fi vazut ca oricum cs-ul nu o sa fie pastrat de alianta care castiga eventul si va fi inapoiat aliantei care il avea..dar cum tu abia inveti sa citesti e greu sa intelegi 2-3 fraze simple...

Foarte buna ideea boom..erau chiar amuzante cs-urile de la inceput pe season 1 :)

unii fac parte din categoria oamenilor care nu judeca pentru ca n-au cu ce. n-ai ce sa le faci daca dumnezeu i-a inzestrat cu minte pe minus. incearca si ei sa mai invete ba de la mine, ba de la tine, ba de la altu' da tot facuti gramada raman oricat de mult s-ar stradui sa iasa din patura asta sociala a prostilor.

(am dat reply-ul in modul asta ca sa se chinuie putin cei doi indivizi pana sa inteleaga ca i-am facut dobitoci pe fata.)

Posted

contra

Andrey, oare de ce atata ura aveti in voi, daca citeai despre ce se trata eventul, sigur nu gandeai asa dar va place sa interpretati doar in modul vosru

unii dintre voi, nu toti.Oare chiar nici acum nu intelegi ca voi nu ve-ti mai lua CS-ul ;;) Si ti-as da un sfat in Game nu mai umbla doar dupa vanatoare, este destul de rusinos ceia ce faci. Iti recomand sa mai citesti inca o data propunerea facuta de boom si poate atunci o sa-ti dai si tu seama despre

ce este vorba, abtine-te nu mai jigni daca macar nu stii sa citesti :(

Posted

hai sa va zic eu cum sta treaba cu domnu boom: e o curva si un sarpe..un om cu 2 fete

Si tu cioby iti dau un sfat: nu mai vb. daca esti putin mai mult incult, ai demonstrat-o si astazi, te-ai dus singur la CS =))

Ce ai crezut ca il ve-i lua :rofl2:

Trebuie sa inveti multe, si ti-ai mai facut si un user unde sa-ti areti prostia, esti cu o clasa peste HONEY dar in :down:

Urat si trist cu jignireile astea, iti recomand si tie sa mai citesti despre ce se trata in acest topic si dupa sa scoti

perlele din gura.

Eu deja imi cresc un bk si voi participa la eventul propus de boom

O seara placuta la toata lumea

Posted

Si tu cioby iti dau un sfat: nu mai vb. daca esti putin mai mult incult, ai demonstrat-o si astazi, te-ai dus singur la CS =))

Ce ai crezut ca il ve-i lua :rofl2:

Trebuie sa inveti multe, si ti-ai mai facut si un user unde sa-ti areti prostia, esti cu o clasa peste HONEY dar in :down:

Urat si trist cu jignireile astea, iti recomand si tie sa mai citesti despre ce se trata in acest topic si dupa sa scoti

perlele din gura.

Eu deja imi cresc un bk si voi participa la eventul propus de boom

O seara placuta la toata lumea

mah copile m-am dus azi la cs pt ca aveam mai multe sanse decat alianta ta 2 doi bani

e bn?

ce te intereseaza pe tn ca ma duc singur la cs nu e treaba ta

fac ce vreau cu sign

si dute la eventu lu boom sa iti aduci aminte de vremea aceea cand aveati cs :violent:

Posted

daca este pe servarul de teste nici nu ma intereseaza ..dar toata munca asta pt ce??? ca sa ramana toate pe servarul de teste:))))

vb doar prosti.. faceti va full si acolo se vede adevarata batalie nu 0 rr

nu este vina mea ca nu stiti juca activi

ehh invidia asta ce sa faci:)) plus pe cine vanez eu >)) ca postez mult? joc dupa regulament cinstit atata tot ..cine ma respecta il respect cine nu plateste :)) il fac eu sa plateasca ... :whistle:

cioby boom nu a iesit din HOney a fost dat afara ca se gandea doar la el si garone:)) daca ati vazut la semnatura garone si nustyu care zice eu renut iteme 380 :))) pt ca iei vor iteme set 380 +13

boom pe mine nu ma duci cu chestia asta...boom egoistul se gandeste la cei mici fara rr ca sa vada si iei cum este cs DOAMne cata minciuna pe boom vai vai ...

Posted

voi defapt nu aveti nimic unu` cu altu` dar v`ati facut un obicei prost din a face glume sau critici de cacat si fara sens din orice motiv si cu orice ocazie , va recomand un elastic pe mana si de fiecare data cand simtiti nevoia sa dati un reply de cacat sau fara sens sa trageti tare de elastic . :crazy:

P.s. sau sa trageti apa :))

Posted

boom asta se crede cineva dar defapt el este dobitocul nu eu

vrea sa insala lumea cs pt cei mici :)))))) ma face sa rad.. poate vroia sa zica cs pt el un mod pt a lua cs pt el

Vai de capul tau boom :whistle:

Posted

hai ca asta e tare la ce sa gandit boom vazand ca cu caracteru full nu are sanse la cs

hai sa incerce cu cel non-rr :-j

cel mai stupid event sincer cum a zis si rede ce alianta renunta la cs

ca sa faca eventu asta? :))

tu vorbesti care ai avea orgasm daca ai vedea ca se incarca bara aia de la coroana , pentru un item 380 nu mai vorbesc ca ai dona un rinichi ;;)

boom asta se crede cineva dar defapt el este dobitocul nu eu

vrea sa insala lumea cs pt cei mici :)))))) ma face sa rad.. poate vroia sa zica cs pt el un mod pt a lua cs pt el

Vai de capul tau boom :whistle:

si tu si nimuricu ala de mai sus strigati la boom ca vrea 380 sau alte prostii pe cand voi tanjiti dupa ele , el nu a zis nimic de 380 , DOAR DE 300-400 de BOK care o sa'i castige alianta care reuseste sa detina castelu dupa incheierea eventului.

E un simplu event care dureaza 2 ore si cine e castigator la final a luat bok , doar la asta se rezuma , dar voi :duh:

#boom e buna ideea , dar daca o sa se faca pe servarul 2 , ca pe cel principal nu o sa renunte nimeni 2 saptamani la castel de dragul unui event asta se stie, oricine ar detine castelu la data respectiva.

#apoi pe servaru 1 intervine si problema ca sunt unii mai odihniti la minte (gen cioby , soulking) care desi stiu ca e event non RR ei la CS tot cu un caracter rr-it ar fi , chiar daca zic ca stau doar sa se uite ....

#daca tot era discutii ca doar 3 Aliante por participa la acest event dc nu faceti in felul urmator :

prima saptamana 3 Aliante - 1 se califica

a doua saptamana 3 Aliante - 1 se califica

a treia saptamana 3 Aliante - 1 se califica

a patra saptamana cele 3 Aliante castigatoare se bat pentru castel , castigatoare a luat bok-urile

Si asa e mai simplu , si poate orice sa'si incerce norocu . Am dat un exemplu mai sus nu trebuie neaparat sa fie 9 aliante , port sa fie 4,5,6 etc .... in functie de cate sunt se face extragere sau un find & trade daca nu aveti incredere in extrageri :lol:

Posted

daca este pe servarul de teste nici nu ma intereseaza ..dar toata munca asta pt ce??? ca sa ramana toate pe servarul de teste:))))

vb doar prosti.. faceti va full si acolo se vede adevarata batalie nu 0 rr

nu este vina mea ca nu stiti juca activi

ehh invidia asta ce sa faci:)) plus pe cine vanez eu >)) ca postez mult? joc dupa regulament cinstit atata tot ..cine ma respecta il respect cine nu plateste :)) il fac eu sa plateasca ... :whistle:

cioby boom nu a iesit din HOney a fost dat afara ca se gandea doar la el si garone:)) daca ati vazut la semnatura garone si nustyu care zice eu renut iteme 380 :))) pt ca iei vor iteme set 380 +13

boom pe mine nu ma duci cu chestia asta...boom egoistul se gandeste la cei mici fara rr ca sa vada si iei cum este cs DOAMne cata minciuna pe boom vai vai ...

Cate 10 zile pt flame. Pastrati discutia on topic sau veti ramane fara usere.

Posted

eu am venit cu o propunere , daca o sa fie 3 faceti intr-o zi daca o sa fie 4 , 5 , 6 face'ti in 2....sunt sigur ca v'a descurcati ca sunteti baieti destepti :tiphat:

Posted

1 - Cred ca s-ar putea desfasura foarte bine pe serverul de teste cu acordul/ajurotul lui Dragos si nu ar fi nevoie sa deranjam CSu de pe serv principal.

2 - Ceea ce cred eu ca va fi un obstacol major in desfasurarea eventului - Ma indoiesc ca vor reusi sa sparga vre-o poarta caracterele nonRR avand in vedere ca portile si statuile au fost intarite fata de acum un an de zile cand toti am fost pitici

Voi ati luat in consederare punctul 2 din ce am zis mai sus ? Cine le va sparge portile si statuile ?

Posted

asta-i si farmecul CS-ului. sa stea 10-15 charuri sa sparga portile, statuile, sa se mai omoare intre ei, nu sa alerge unii dupa altii timp de 2 ore. portile nu sunt intarite. probabil ca or fi cumparate de cand am testat cu dragos bugurile de la CS. oricum problema se poate rezolva cu 2-3 click-uri din db; important e sa existe timp, si sa se vrea.

Posted

Naspa Contra mai bine event cu caii decat eventul asta:)

Sau un event frumos Fuga din lorencia pana in tarkan fosta intrare arena fara aripi:) pe jos pe bocurii....Asta da event:) :tiphat:

Posted

PRO,eu personal as fi foarte interesat de chestia asta avand in vedere ca imi amintesc CS`urile de erau la inceput,pacat ca erau pe s1 si erau ceva mai multe buguri. Zic ca ar fi o ideea foarte buna,poate se mai duce din monotonia de s`a instalat de cateva luni bune.

Posted

contra

Andrey esti cel mai mare prost !

aa tu esti andrey din italia ?:)) camataru ala .. asa e . nu e vorba de bani . e vorba de respect :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...