Perla Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Stiu ca s-a mai spus dar se pare ca foamea de bok ne-a ajuns pe toti si e subiect de actualitate Treceam prin tarkan si am vazut multe caractere mari care asteptau invazia(asta cred eu ca faceau) si ma intreb daca ei sunt deja acolo ce sanse sa mai prinda un golden are un player care da move cand se anunta invazia , pana ajunge in hunting ground , pana cauta ... mai ramane cu speranta ca din prost noroc sa dea si el de un golden liber.Stiu ca inainte nu era asa , nu astepta nimeni invazia dinainte , tarkanul era gol. Cum de bok avem nevoie toti sugerez sa se mai bage 2 goldeni la invazie.Nu cred ca e o favoare foarte mare pt playeri si nu s-ar imbogatii nimeni avand in vedere ca 1suntem din ce in ce mai multi playeri care mergem la invazii 2 ca din bok e sansa mica sa pice un item bun 3ca avem nevoie de bok muuuuulte pt eventuri(exista eventuri la care ai nevoie neaparat de bok nu de altceva) 4 aici nu stiu daca sa mai zic dar din multi goldeni nu pica nimic(cred ca si asta e un motiv bun) 5 daca ne mai uitam pe global chat vedem ca tot mai multa lume cumpara bok Nu e vorba ca jocul a devenit prea complicat doar ca suntem prea multi iar ce putem obtine e prea putin si prea greu (ma refer aici la cei mici) Mai ganditi-va asa :cei mici nu pot profita de tot ce are season 2. Si atunci ce le mai ramane? Fac si ei ce pot ... un event,o invazie , un cc unde e nevoie si de noroc... So.....2 goldeni in plus la o invazie cred ca nu e mult
Guest kreeper Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Asa dar si prin urmare Sugestia trebuie luata ca atare Doi goldeni in plus, la plimbare Ar face bine la buzunare. Fan perla. Aprob !
sunt cu o clasa peste Honey Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 sunt deacord cu dana pe timp de zi invazile sunt o pierdere de timp mai ales alea +5
SoGooD Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 +1 pro :) sunt zile cand stau la invazie si prind (pe zi ) cate 1 -2 bok`uri :)) daca mai bagati 2 goldeni paote am mai mari sanse sa prind 2 :-s
1deamon Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Stiu ca s-a mai spus dar se pare ca foamea de bok ne-a ajuns pe toti si e subiect de actualitate Treceam prin tarkan si am vazut multe caractere mari care asteptau invazia(asta cred eu ca faceau) si ma intreb daca ei sunt deja acolo ce sanse sa mai prinda un golden are un player care da move cand se anunta invazia , pana ajunge in hunting ground , pana cauta ... mai ramane cu speranta ca din prost noroc sa dea si el de un golden liber.Stiu ca inainte nu era asa , nu astepta nimeni invazia dinainte , tarkanul era gol. Cum de bok avem nevoie toti sugerez sa se mai bage 2 goldeni la invazie.Nu cred ca e o favoare foarte mare pt playeri si nu s-ar imbogatii nimeni avand in vedere ca 1suntem din ce in ce mai multi playeri care mergem la invazii 2 ca din bok e sansa mica sa pice un item bun 3ca avem nevoie de bok muuuuulte pt eventuri(exista eventuri la care ai nevoie neaparat de bok nu de altceva) 4 aici nu stiu daca sa mai zic dar din multi goldeni nu pica nimic(cred ca si asta e un motiv bun) 5 daca ne mai uitam pe global chat vedem ca tot mai multa lume cumpara bok Nu e vorba ca jocul a devenit prea complicat doar ca suntem prea multi iar ce putem obtine e prea putin si prea greu (ma refer aici la cei mici) Mai ganditi-va asa :cei mici nu pot profita de tot ce are season 2. Si atunci ce le mai ramane? Fac si ei ce pot ... un event,o invazie , un cc unde e nevoie si de noroc... So.....2 goldeni in plus la o invazie cred ca nu e mult contra :) argumente. s-a cerut exp mai mare..s-a oferit exp mai mare...servarul a devenit mai usor ca sa echilibreze balanta....trebuie sa iei dintr-o parte sa pui in alta.. macar seturile sa se faca mai greu..daca rr se da usor... si eu fac invazii...si am prins si +5 sunt alte probleme care ar trebui rezolvate... nu invaziile...sau schimbarea mobilor din arena...si alte "prostioare" din acestea.. dc toti vor sa faca servarul cat mai usor...unde ar mai fi farmecul?
mau Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 pana acum nu se mergea la invazii pt k toti erau la "crescut" PRO pt sugestie @app, cati goblini mai apar in lore/noria :dontknow:
Comunica Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Si yo sunt deacord, chiar 3 daca se poate. ieri am stat toata ziua si am prins un golden +2 sau poate se mareste rata la goblin ca mi-a mancat zilele si calculatoarele (ca yo le sparg) :comp1: :violent:
Perla Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Tu 1deamon nu stiu ce cauti pe aici sa bagi bete in roate aiurea ca oricum tu nu mai joci de ceva timp. si eu sunt de parere sa nu fie tot prea usor dar sunt mica ca multi altii si iti spun eu ca farmecul e sa apucam si noi macar un golden ca atat putem si noi. Asa ca draga vDragos nu-i baga in seama pe astia cu contra ca nu stiu ce vor :)) si nu mai respinge toate sugestiile ca fiecare cere ce il doare in functie de rr`urile lui Pai daca cs nu , dark elf nu ca nu putem de cc nu mai zic si multe altele .. atunci ce ne mai ramane?
1deamon Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tu 1deamon nu stiu ce cauti pe aici sa bagi bete in roate aiurea ca oricum tu nu mai joci de ceva timp. si eu sunt de parere sa nu fie tot prea usor dar sunt mica ca multi altii si iti spun eu ca farmecul e sa apucam si noi macar un golden ca atat putem si noi. Asa ca draga vDragos nu-i baga in seama pe astia cu contra ca nu stiu ce vor :)) si nu mai respinge toate sugestiile ca fiecare cere ce il doare in functie de rr`urile lui Pai daca cs nu , dark elf nu ca nu putem de cc nu mai zic si multe altele .. atunci ce ne mai ramane? scz ulato dar joc...in joc ne cunoastem aici nu :)) ironic ^_^
iar am luat suspend Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 eu de cate ori ma duc la invazie, daca prind un bok sunt fericit. so, +1 pentru sugestie
Aglaia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 contra :) argumente. s-a cerut exp mai mare..s-a oferit exp mai mare...servarul a devenit mai usor ca sa echilibreze balanta....trebuie sa iei dintr-o parte sa pui in alta.. macar seturile sa se faca mai greu..daca rr se da usor... si eu fac invazii...si am prins si +5 sunt alte probleme care ar trebui rezolvate... nu invaziile...sau schimbarea mobilor din arena...si alte "prostioare" din acestea.. dc toti vor sa faca servarul cat mai usor...unde ar mai fi farmecul? Tu pentru ce respiri? Clar nu se oxigeneaza creierul :). Inteleg ca intentiile staff-ului sunt de a tine db-ul asta pana se albeste parul dar rata la bok e foarte mica. Ma rog, mi-am expus motivele si in topicul facut cu ceva timp in urma primind un raspuns oarecum "nesimtit" ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=360820&view=findpost&p=5061119 ). Poate ca la el pe foaie calculele arata un lucru dar in joc stau altfel. Rar, FOARTE rar pica un item. Ce sa mai zic daca mai apuci unul... Desi cred ca se va raspunde la fel, pro :).
1deamon Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tu pentru ce respiri? Clar nu se oxigeneaza creierul :). Inteleg ca intentiile staff-ului sunt de a tine db-ul asta pana se albeste parul dar rata la bok e foarte mica. Ma rog, mi-am expus motivele si in topicul facut cu ceva timp in urma primind un raspuns oarecum "nesimtit" ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=360820&view=findpost&p=5061119 ). Poate ca la el pe foaie calculele arata un lucru dar in joc stau altfel. Rar, FOARTE rar pica un item. Ce sa mai zic daca mai apuci unul... Desi cred ca se va raspunde la fel, pro :). nu stau sa ma cert cu tine ,,,desi nu vad rostul replici tale acide.. linkmania...si acest servar in afara de greutatea servarului ,(ma refer la mu , la joc ) el se mai deosebeste si prin longevitatea db-ului daca ai face un set foarte repede cu optiunile dorite.. faci full intr-un timp acceptabil unde mai e farmecul..sa te chinui..sa depui efort .. oricum am mai spus... fiecare cu ce-l doare...dar lucrurile importante sunt ocolite.. ea e cu invazia. altul e cu goblinul altul cu jwl altul cu gem stone daca stau sa-i enumar si daca staful ar accepta aceste sugestii am ajunge la un serv verry hight exp ..la un servar de duzina... eu nu-mi doresc asta.. off topic ca sa-ti raspun la intrebare nu respir ptr mu..si creierul meu este destul de oxigenat... nu ma bat cu pumnul in piept ptr un joc joc jocul din placere..ptr relaxare... u?
Bobby Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Si eu sunt PRO Am observat ca nu mereu cand este invazie apar goldeni(bok2) in devias,am fost odata prin devias si au aparut goldeni cu toate ca nu era invazie,stie cnv dece?
paholainen Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Si eu sunt PRO Am observat ca nu mereu cand este invazie apar goldeni(bok2) in devias,am fost odata prin devias si au aparut goldeni cu toate ca nu era invazie,stie cnv dece? cum 1 din 5 white wizzard invazion este bugul de nu apare ww-ul doar orcii... asa si la golden 1 din 5 apar cei de +2 cu 5 10 min inainte de invazia propriuzisa
Aglaia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 nu stau sa ma cert cu tine ,,,desi nu vad rostul replici tale acide.. linkmania...si acest servar in afara de greutatea servarului ,(ma refer la mu , la joc ) el se mai deosebeste si prin longevitatea db-ului daca ai face un set foarte repede cu optiunile dorite.. faci full intr-un timp acceptabil unde mai e farmecul..sa te chinui..sa depui efort .. oricum am mai spus... fiecare cu ce-l doare...dar lucrurile importante sunt ocolite.. ea e cu invazia. altul e cu goblinul altul cu jwl altul cu gem stone daca stau sa-i enumar si daca staful ar accepta aceste sugestii am ajunge la un serv verry hight exp ..la un servar de duzina... eu nu-mi doresc asta.. off topic ca sa-ti raspun la intrebare nu respir ptr mu..si creierul meu este destul de oxigenat... nu ma bat cu pumnul in piept ptr un joc joc jocul din placere..ptr relaxare... u? Cum poti sa spui ca e high xp cand poti da reset in 2-3 zile doar daca esti maniac si stai non-stop? Asta considerati voi ca e high xp? Fereste-ma Doamne... High xp inseamna ca e atunci cand zici tu "ca intri de placere 3-4 ore pe zi si ai dat 1 rr, poate si mai multe. ASTA inseamna high xp. Drop rate e execrabil. Sunt enorm de multi jucatori (probabil la asta nu se asteptau cei din staff, ca in perioada asta server-ul sa atraga si sa mai tina oameni pe server). Si eu joc de placere dar am ajuns la concluzia altora: nu e nevoie sa fiu sadica, sa imi ingreunez munca teribil de mult. Intelese-ne-am?
paholainen Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cum poti sa spui ca e high xp cand poti da reset in 2-3 zile doar daca esti maniac si stai non-stop? Asta considerati voi ca e high xp? Fereste-ma Doamne... High xp inseamna ca e atunci cand zici tu "ca intri de placere 3-4 ore pe zi si ai dat 1 rr, poate si mai multe. ASTA inseamna high xp. Drop rate e execrabil. Sunt enorm de multi jucatori (probabil la asta nu se asteptau cei din staff, ca in perioada asta server-ul sa atraga si sa mai tina oameni pe server). Si eu joc de placere dar am ajuns la concluzia altora: nu e nevoie sa fiu sadica, sa imi ingreunez munca teribil de mult. Intelese-ne-am? fata de cum era la inceput...acum exp e mai mare... si exp-ul este mare.. si eu joc din placere.. iar placerea mea este sa stau la povesti cu unul altul.. poate de asta nu alerg dupa seturi... dar invazii fac...si am strans destule bokuri... de ex seara cand fac invazii..cand stau pe joc strang lejer 4 5 bok pe invazie..iar dimineata recordul este 14 bok...dintre care 4+5 4+4 la aceasi invazie.. am si martori :)) p.s. si un raspuns sec.. nu te obliga nimeni sa joci aici...sunt destule servare..
Aglaia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Tu n-ai inteles treaba: jocul trebuie sa fie in asa fel incat sa nu te faca maniac. Nu trebuie cineva sa isi piarda orele de somn pentru un joc si sa stea dimineata la invazii. Moderator: "Cine ii pune sa stea?" Voi ii puneti, fiindca nu acceptati niste modificari MINIME! LE: ma lasi cu replica "sunt si alte servere"? Nu e vorba de vreo cerinta extrema, e vorba de una mica.
paholainen Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Tu n-ai inteles treaba: jocul trebuie sa fie in asa fel incat sa nu te faca maniac. Nu trebuie cineva sa isi piarda orele de somn pentru un joc si sa stea dimineata la invazii. Moderator: "Cine ii pune sa stea?" Voi ii puneti, fiindca nu acceptati niste modificari MINIME! LE: ma lasi cu replica "sunt si alte servere"? Nu e vorba de vreo cerinta extrema, e vorba de una mica. jocul trebuie sa fie in asa fel incat sa nu te faca maniac conteaza cum privesc jocul..ptr ce joc jocul.... ca sa devin maniac.. Nu trebuie cineva sa isi piarda orele de somn pentru un joc si sa stea dimineata la invazii. daca e asa nu trebuie cineva sa-si piarda timpul cu un joc... iar daca joci un joc..eu cel putin..imi place sa aiba un farmec sa ma atraga... dorm destul de bine...si pot face si invazii.. modificari au venit...acolo unde a trebuit...si da ar trebui facute anumite modificari.. dar nu la goldeni si alte prostii care sa faca jocul mai usor...sa-si piarda servarul din farmec... LE: ma lasi cu replica "sunt si alte servere"? Nu e vorba de vreo cerinta extrema, e vorba de una mica. toate sugestiile sunt in mare modificari mici.. dar daca ar fi indeplinite toate...ar devenii schimbari majore.. toate schimbarile marunte daca sunt adunate..devin o schimbare majora.. care ar mai fi farmecul topicului "vanzari cumparari" daca toata lumea ar prinde bokuri.. care ar mai fi farmecul tradeului daca toti ne-am putea face seturi din invazii... care ar mai fi rostul..o schimbare mica..ar anula mai multe lucruri "marunte" ...
Aglaia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Omfg, vorbesti de parca ar da peste cap intregul server. Esti irecuperabil. UN ITEM BUN NU E LUCK+DD+13 !!! Mai pe intelesul tau. O arma buna nu e luck+edr+13. Vorbesti de parca s-ar imbogati lumea peste noapte daca s-ar baga 3 goldeni per invazie in plus 8-| (revenindu-se la 8). Mi s-a acrit de cate iteme cu mana si zen mi-au picat. Nu mai manca rahat ca asta e farmecul jocului. Farmecului jocului e ca e linkmania, nu ca e serverul cum e. S-a creat o anumita atmosfera si o anumita comunitate aici, nu mai mancati rahat ca serverul e farmecul.
Perla Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Mda ... bine ca va certati aici sa imi inchida topicul si sa nu mai raspunda nimeni :( Lexa am vazut topicul tau de aceea n-am cerut nici 8 goldeni si n-am zis nimic nici de harti ziceam sa o iau mai usor cu cate 2 in plus nu credeam ca deranjeaza pe cineva foarte tare cu un bok in plus in buzunar ca sa faca din asta un motiv de scandal pe aici , mai repede cred ca nu suntem in relatii bune in joc de zice ca jocul devine super usor si ii stric placerea de a juca... in fine baieti si fete nu va mai stresati , e doar o sugestie ca oricare alta , daca se aproba e ok daca nu ...la fel
Perla Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Si ca sa nu se mai inteleaga greit , n-am venit eu cu sugestia asta de florile marului ca sa devina jocul mai usor ci pentru simplul motiv ca m-am suparat ieri la o invazie in tarkan cand din al 5-lea golden consecutiv n-a picat nimic (bineinteles ca la invazii diferite).De alte harti nu pot sa spun nimic ca a picat din fiecare ... si +1 , +2 n-am gasit , si +3 , si +4. Asa.....si cum am vazut eu ca din 5 goldeni=0 bok , am zis ca e urat si am fugit repede pe forum sa mai propun 2 goldeni in plus.M-am gandit ca ar compensa partea urata si ar echilibra , nicidecum ca ar face jocul mai usor. Acuma na...fiecare o ia cum vrea... eu tot pe a mea o tin si daca pot de ce sa nu cer 2 goldeni in plus daca asta vreau?
paholainen Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Si ca sa nu se mai inteleaga greit , n-am venit eu cu sugestia asta de florile marului ca sa devina jocul mai usor ci pentru simplul motiv ca m-am suparat ieri la o invazie in tarkan cand din al 5-lea golden consecutiv n-a picat nimic (bineinteles ca la invazii diferite).De alte harti nu pot sa spun nimic ca a picat din fiecare ... si +1 , +2 n-am gasit , si +3 , si +4. Asa.....si cum am vazut eu ca din 5 goldeni=0 bok , am zis ca e urat si am fugit repede pe forum sa mai propun 2 goldeni in plus.M-am gandit ca ar compensa partea urata si ar echilibra , nicidecum ca ar face jocul mai usor. Acuma na...fiecare o ia cum vrea... eu tot pe a mea o tin si daca pot de ce sa nu cer 2 goldeni in plus daca asta vreau? pai uite vezi puteai sa ceri pur si simplu sa se repare acest bug.. ptr ca si daca ar fi 6 goldeni si nu pica bok din ei.. degeaba sunt... aglaia.... no comment..te agiti prea rau ptr. acest joc ..si spui ca "joci de placere" ..^_^
Perla Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Nu e treaba mea sa cer sa se repare bug`urile serverului , cred ca stie fiecare ce are de facut. Daca se putea repara ceva era deja reparat Daca am cerut ceva n-am cerut doar pentru mine si fii tu sigur ca n-o sa fie ai mei goldenii aia So ... 2 goldeni in plus please!
acelasi_bandit Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Am vazut toate parerile pe aici ..dar oricum un lucru este cert,nu te imbogatesti cu siguranta cu 2 goldeni in plus...perla are dreptate,suntem foarte multi,goldenii sunt putini si ingramadeala mare...chiar nu ai sanse la mai mult de un bok pe invazie...cateodata nu iei chiar nimic...chestia cu iteme ,mai putin conteaza ca este cu zen,mana,hp..dupa noroc acum... in orice caz,sustin ideea
Duff Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 pro si de la mine... in general eu sunt omul care da move atunci cand apare mesajul : "Lorencia - Golden Dragon Invasion !" de obicei dau move in altans 2 si merg in sus (asa mai am sanse la 1 golden, nu am pretentii la 2 goldeni) nu se imbogateste serverul si nici nu devine un server mult mai usor, tot greu o sa pice itemele cu opt cat de cat. totusi e un joc, il jucam din placere, dar si aceasta placere are niste limite. adica dupa alea 2-3-4-5-20 de ore de joc, sa se vada si un rezultat, cat de mic. acum mai mult decat un ring cu mana si unul cu zen(am dat exempul doar) rar exista alte rezultatepro si de la mine... in general eu sunt omul care da move atunci cand apare mesajul : "Lorencia - Golden Dragon Invasion !" de obicei dau move in altans 2 si merg in sus (asa mai am sanse la 1 golden, nu am pretentii la 2 goldeni) nu se imbogateste serverul si nici nu devine un server mult mai usor, tot greu o sa pice itemele cu opt cat de cat. totusi e un joc, il jucam din placere, dar si aceasta placere are niste limite. adica dupa alea 2-3-4-5-20 de ore de joc, sa se vada si un rezultat, cat de mic. acum mai mult decat un ring cu mana si unul cu zen(am dat exempul doar) rar exista alte rezultate