Jump to content
Random Hero

Sediile filialelor PDL Timisoara si PDL Timis au fost vandalizate

Recommended Posts

Posted

Sediul PDL Timisoara si sediul PDL Timis au fost vandalizate de persoane necunoscute care au scris pe cladiri cu spray cu vopsea "Hotii" si "Mincinosii", a declarat, duminica liderul organizatiei municipale a partidului, Ovidiu Ciuhandu. Liderul organizatiei municipale a PDL, Ovidiu Ciuhandu, a declarat ca persoane necunoscute au scris "Hoti" si "Mincinosi" pe o vitrina a sediului PDL Timisoara, precum si pe fatada sediului PDL Timis. "Am aflat acum ca si sediul PDL Timis a fost vandalizat, cel mai probabil de aceleasi persoane. Norocul face ca acolo sa avem camere de supraveghere si vom oferi imaginile Politiei pentru prinderea autorilor. Au scris «hoti» si «ticalosi» pe fatada", a spus Ovidiu Ciuhandu.

Sediul PDL Timisoara a fost vandalizat de persoane necunoscute care au scris pe o vitrina a filialei cu spray cu vopsea "Hotii" si "Mincinosii", a declarat, duminica, liderul organizatiei municipale a partidului, Ovidiu Ciuhandu. Ciuhandu a afirmat ca va face sesizare la Politie si ca banuieste ca aceasta "actiune" este rezultatul "frustrarii" partidelor politice din opozitie care nu au reusit sa treaca motiunea.

"Am primit informatii ( duminica - n.r.) de la membrii de partid ca sediul a fost vandalizat. S-a scris cu spray cu vopsea. Au scris PDL sunt mincinosi, hoti, lucruri care nu fac cinste Timisoarei si timisorenilor. O sa facem sesizare la Politie. Nu cred ca este o actiune a unui timisorean de rând, cred ca este frustrarea partidelor politice de opozitie care nu au reusit sa treaca motiunea", a afirmat Ovidiu Ciuhandu. Ciuhandu a spus ca a contactat deja o echipa de muncitori care sa acopere graffiti-urile de pe vitrina sediului PDL Timisoara.

sursa: mediafax

Posted

cn a facut acest lucru nu cred k sunt oamenii de rand kre sunt in plin afectati de micsorarea salariului...sunt niste hooligani kre fac pagube pe unde se duc..

Posted

OOOffff da ce bine imi pare :)) probabil le-au zgariat si mobilieru si pufu de sub c*r pe care stau toata ziua si nu fac nimic.Daca o tinem tot asa vom avea stiri de genu din ce in ce mai des.

Posted

cn a facut acest lucru nu cred k sunt oamenii de rand kre sunt in plin afectati de micsorarea salariului...sunt niste hooligani kre fac pagube pe unde se duc..

nope... e exact actiunea oamenilor de rand - nu ma refer la pensionari, ca aia nu pot nici sa mearga. frustratu' ala de la pdl da vina pe partidele din opozitie, de parca aia sunt afectati de masurile luate de guvernu' poc. ce idiot.

se pare ca tot timisoara reactioneaza, cand ar trebui sa reactioneze toata tara... afara cu pdl-istii

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...