Jump to content
Mfoch

Man Spends six months plotting murder

Recommended Posts

Un jucator de Counter-Strike în Fran?a ?i-a petrecut ?ase luni pentru a complota un atac din razbunare împotriva unui om care la batut într-o lupta de cutit in joc. Razbunarea lui eventuala nu a fost în joc.

Jucatorul de 20 ani , Julien Barreaux, de la Cambrai ( Franta ), caracterul sau de Counter-Strike "knifed" într-un joc la sfarsitul anului trecut împotriva altui om, cunoscut doar ca "Mikhaël". Înfuriat la de talentul jucatorului, Barreaux a petrecut sase luni de urmarire in lumea reala.

Când el a gasit în cele din urma victima, Barreaux batand la usa lui, atunci când Mikhaël deschisera usa sa-l salute. Barreaux i-a infipt cutitul in piept , cutitul a fost la 1 cm de inima.

Ofiterul de poliyie locala a spus instantele de judecat? "Barreaux a fost arestat dupa o ora si ne-a spus ca a vrut sa se razbune pe rivalul sau din joc''.

Judecatorul, care la închis timp de doi ani pe o taxa de a cauza de vatamare corporala grava, spunandui lui Barreaux, "Sunte-ti o amenintare pentru societate. Sunt sincer îngrozit de reactia disproportionata ai putea avea, daca cineva se uita la tine în mod urat in strada. "

Sursa : click

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...