Jump to content
Tybork

Penelope Cruz ar putea juca in al patrulea film din seria "Piratii din Caraibe"

Recommended Posts

Posted

Johnny Depp a confirmat deja c? va juca din nou rolul c?pitanului Jack Sparrow în acest film , regizat de Rob Marshall. Secretul asupra intrigii filmului este bine p?strat de produc?torii americani, care au declarat doar c? ac?iunea din "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" va gravita în jurul Fântânii Tinere?ii Ve?nice.

Nici informa?iile despre personajul pe care Penelope Cruz ar putea s? îl interpreteze nu au fost înc? f?cute publice, îns? presa de la Hollywood sus?ine c? personajul ei va fi echivalentul feminin al celui interpretat de Johnny Depp.

Filmul va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio ?i Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer.

Acest rol îi va readuce împreun? pe Penelope Cruz ?i pe Rob Marshall, dup? recenta lor colaborare de la film?rile pentru musicalul "Nine", care i-a adus actri?ei spaniole o nominalizare la premiul Oscar la categoria "cea mai bun? actri?? în rol secundar". Penelope Cruz a câ?tigat premiul Oscar la aceea?i categorie, în 2008, pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona".

Penelope Cruz a devenit celebr? cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", al lui Pedro Almodovar, lansat în 1999. Ea a fost nominalizat? la premiile Oscar în 2006, pentru rolul din "Volver", tot sub semn?tura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se num?r? "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000) ?i "Nu te mi?ca" (2004).

Film?rile pentru "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" vor avea loc în Hawaii în aceast? var?, iar studiourile Disney inten?ioneaz? s? lanseze aceast? pelicul? pe 20 mai 2011.

Primele trei filme ale francizei "Pira?ii din Caraibe" au generat încas?ri de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Sursa: mediafax

Posted

Deci fara Keira Knightley...cam nasol,am vazut ca apar si sirene in acest film,ea va fii fiica capitanului Barba-Neagra,mai avem de asteptat :)

Posted

Suna promitator cu Penelope Cruz, abia astept, va fi un film extraordinar iar peisajele din Hawai ii vor da un plus cu siguranta ... nici eu nu sunt fan Penelope Cruz dar ....

Posted

da.. penelope ar trebui sa fie fiica lui barba-neagra.. are trasaturile unei fiice de pirat da` sincer, nu prea's fanu' ei.. (ca aia de mai sus). mi-a placut de ea in vanilla sky.. dar mai mult de atat, nu ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...