Unicul Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Mii se pare o prostie sa se dea suspend unui char cu re off care este on in arena.Propun sa se dea ss doar daca e afk.
bazaltu Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 De regula nu prea se aduc modificari ale regulilor de joc. In opinia mea e prea mare pedeapsa. Ar fi fain daca sar aplica precum regulile de la AFK arena, icarus si kalime :whistle: :whistle: :whistle:
Dumnezeu Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 intradevar omu mai uita re off ,ar trebui usurat regulamentu
Jaker Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 sau sa fie inhibata comanda re off in joc sau numai in arena daca se poate ......
Redemption Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 intradevar omu mai uita re off ,ar trebui usurat regulamentu sau sa se dea doar daca cel cu /re off ataca sau sa fie inhibata comanda re off in joc sau numai in arena daca se poate ...... Solutia cea mai simpla este sa dezactivati comanda de autodeny cand sunteti in arena.
Aglaia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Solutia cea mai simpla este sa dezactivati comanda de autodeny cand sunteti in arena. Dar, de ce sa dai suspend pentru ca e on :)? Stii ca vin unii si muta sau dau duel / party pe spot si apoi rad? Ok, l-ai prins afk si cu /re off. Atunci merita dar daca e on... Eu cred ca isi merita dreptul de a refuza interactiunea cu ceilalti jucatori in ceea ce priveste party-ul, trade-ul sau duelul. LE: oricum, sunt clickere care nu opresc char-ul din tras fiindca trage zburand cu pointer-ul pe tot ecranul.
1deamon Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Solutia cea mai simpla este sa dezactivati comanda de autodeny cand sunteti in arena. am citit sugestia...am citit parerile jucatorilor... am citi raspunsul tau...sec.. atunci cand nu stiti ce sa spuneti ne oferiti un raspuns sec ca sa ne inchideti gura... dar totusi intrebarea..intrebarile..sunt cu ce te ajuta pe tine ca moderator daca eu am sau nu am re off... cu ce te deranjeaza..? daca sunt afk si las re off in arena da inteleg nu pot fi oprit dar chiar daca las afk cu re off in arena si sunt mutat voi fi postat ptr ks pe spot/stationare...atunci voi primi suspend ptr asta... da stiu las afk pe raspunderea mea... da de exemplu daca este in tarc atunci da inteleg dc nu trebuie sa aibe re off activ dar..totusi.... cu ce deranjeaza daca am re off sau nu am re off cand sunt on ? nu odata am patit si eu sa vina cu duel direct pe mine... daca dadeam ok..se ducea naiba spotul sau trade excesiv si multe altele.. sper sa nu mi se ofere acel raspuns sec..de moderator... :tiphat:
Unicul Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Solutia cea mai simpla este sa dezactivati comanda de autodeny cand sunteti in arena. Si daca am uitat sa o scot si tu vii la mine si imi dai trade si is on si apoi imi dai 7 zile ss tii se pare corect?
Odyzzeus Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Cred ca am vazut sugestia asta facuta de zeci de ori :) Zicea cineva mai sus ca se pedepseste pt ca deranjeaza moderatorii. Sincer, pe mine nu ma deranjeaza cu nimic, pe voi insa poate sa va deranjeze cand preluati un spot si nu puteti opri pe cel care trage. Si nu se pedepste doar /re off ci orice modalitate de a refuza /party, /trade etc, inclusiv clickerele de care pomeniti mai sus. Se da suspend si atunci cand esti online preventiv daca vreti, pt ca e logic a presupune ca daca il folosesti online in mod cert nu il vei scoate cand vei lasa afk. Nu cred ca e un asa de mare calvar sa stai in arena fara sa ai comanda asta activata. Personal nu cred ca disconfortul minim pe care il invocati voi atunci cand trebuie sa scoateti comanda re off e motiv suficient ca sa modificam regulamentul.
Th3gAm3_SM Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 are dreptate ody, desi suspendul e cam mult pentru re off uite: pe alte harti poti folosi re off, da poti da pk dupa ce preiei si caracterul cu /re off reapare in safe zone, in arena e altfel:)
IgnitionMG Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 are dreptate ody, desi suspendul e cam mult pentru re off uite: pe alte harti poti folosi re off, da poti da pk dupa ce preiei si caracterul cu /re off reapare in safe zone, in arena e altfel:) Nu ai inteles sugestia erea ca daca omu e on sa poata sta cu re off iar daca lasa afk sa aibe re on ! :readthis:
Unicul Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Cred ca am vazut sugestia asta facuta de zeci de ori :) Zicea cineva mai sus ca se pedepseste pt ca deranjeaza moderatorii. Sincer, pe mine nu ma deranjeaza cu nimic, pe voi insa poate sa va deranjeze cand preluati un spot si nu puteti opri pe cel care trage. Si nu se pedepste doar /re off ci orice modalitate de a refuza /party, /trade etc, inclusiv clickerele de care pomeniti mai sus. Se da suspend si atunci cand esti online preventiv daca vreti, pt ca e logic a presupune ca daca il folosesti online in mod cert nu il vei scoate cand vei lasa afk. Nu cred ca e un asa de mare calvar sa stai in arena fara sa ai comanda asta activata. Personal nu cred ca disconfortul minim pe care il invocati voi atunci cand trebuie sa scoateti comanda re off e motiv suficient ca sa modificam regulamentul. de exemplu eu tot timpul inainte sa las afk in arena pun un /re on preventiv,dupa parerea mea nu e 100% logica treaba ta ca daca ai re off cand esti on inseamna ca o sa il uiti cand lasi afk.Multa lume isi da seama de chestia asta,eu intotdeauna cand am luat ss pt re off o fost cand eram on,ce`i drept nu pe db`ul asta ci mai demult dar treaba tot la fel a ramas.Eu poate am spot in kalima6 si am re off si ma duc pana in arena sa fac un trade spre exemplu sau sa`i dau la un tovaras ceva si atunci poc se intampla ca adminu sa imi dea trade si sa ma prinda cu musca pe caciula si sa iau suspend...tii se pare logica treaba?