Jump to content
Random Hero

NASA avertizeaza: explozii solare devastatoare vor lovi Terra cat de curand

Recommended Posts

Guest Alex.R
Posted

Da,descopera si the telegraph cele mai proaste surse......

Stiri deastea apocaliptice facute de oamenii de stiinta dupa o betie,sa faca si ei ceva bani de o vodka.

Posted

Mai sunt multe stiri apocaliptice ? Serios, sa le publice pe toate acu, sa ne omoram plictiseala, si dupaia sa ne lase in pace cu vrajeli dinastea de 2 bani. De altfel si sursele zic totul.

mediafax si the telegraph ?

alt gigi contra 8-| nu inteleg de ce se mai chinuie lumea sa posteze stiri de genul pe un forum unde 90% toti au sub 15 ani..

Posted

Ca orice planeta Soarele are o varsta, este o planeta gigant cu o varsta MEDIE ... deci nu cred k va erupe cat de curand

Ca orice stea, soarele nu poate fi planeta.

Soarele erupe non-stop, altfel ar trebui sa inventam viata sub criogenie. Macar Britney Spears ar fi fericita.

Tradurecea aia in romana lasa de dorit si ne face sa intelegem ca toate "generatoarele" vor ceda' date=' de parca ar avea acel val ceva cu generatoarele, nu cu toate aparatele electrice.[/quote']

Acel val supraincarca transformatoarele nu generatoarele, pe care le "prajeste" datorita suprasarcinii. Aparatele de joasa tensiune par a nu fi afectate, chiar daca sunt sub sarcina.

Fenomenul a existat in zona Quebecului in 1989.

Chiar si NASA are influente politice.

Mai pune la socoteala faptul ca toate stirile astea sunt la nivel de ipoteze de lucru. Care ipoteze, sunt - culmea - ipotetice.

NASA, de exemplu o tine in continuare pe a ei, cu incalzirea globala datorata emanatiilor de CO2. Cercetatorii rusi, au o alta teorie tot in urma unor studii si anume ca Marte si Terra au suferit schimbari climatice majore datorate - cel mai probabil - activitatii solare. Da, pot exista catastrofe ecologice, dar motivele pot fi nenumarate. Si - repet - nu exista un model de predictibilitate nici macar cu o marja de eroare de 50%.

si nu cred ca ne-am putea reabilita foarte repede.

Vreo 30% din populatia globului nici macar nu are acces la vreo sursa de electricitate. Aia nu au ce reabilita.

Si daca o super-furtuna solara ar lovi pamantul, omenirea tot nu s-ar duce dracului din cauza lipsei de energie electrica.

Eventual civilizatia noastra, care nu mai stie sa respire fara google.

Posted

alt gigi contra 8-| nu inteleg de ce se mai chinuie lumea sa posteze stiri de genul pe un forum unde 90% toti au sub 15 ani..

Iar eu nu inteleg de ce te mai chinui sa vorbesti cu noi care 90% avem sub 15 ani (ma rog, eu nu mai am mult pana la 16). Iti place doar sa fii in centrul atentiei si sa faci flame, cat de curand o sa apelez la un moderator, sa iti mai inchida gura aia.

Posted

Iar eu nu inteleg de ce te mai chinui sa vorbesti cu noi care 90% avem sub 15 ani (ma rog, eu nu mai am mult pana la 16). Iti place doar sa fii in centrul atentiei si sa faci flame, cat de curand o sa apelez la un moderator, sa iti mai inchida gura aia.

nu caut nici un flame, daca as cauta cred ca s-ar vedea clar, si cred ca ar trebuii sa lasi in seama moderatorilor treaba aia. Tot ce vreau sa zic e ca ma deranjeaza cum toata lumea face pe gigi-contra orice stire de genu ar aparea, fara sa ia in calcul ce se intampla in jurul nostru ..

Anyways, o sa vedem peste .. nu mult timp .. , si atunci nu o sa mai aiba importanta.

edit: the telegraph din cate stiu e unul dintre cele mai mari din UK

Posted

Hai sa fim seriosi , nu cred ca se va intampla asa ceva , cu toate dispozitivele care le au iei , pot oprii toate rocele si tot ce va cadea din aceea explozie.

Si atunci cu protoni au zis ca va fi devastator , vom muri toti , si ete na , traim inca bine mersi!

Posted

ce zice stirea si ce intelege lumea

NU va murii nimeni mai, va fii ca si la .. STARCRAFT (daca tot e forum de gaming) .. un EMP (electro magnetic pulse) , va prajii tot ce e electric (si banuiesc in functiune....)

FENOMENUL ESTE CEVA NORMAL, SOARELE ARE UN CICLU, A MAI FOST DE NAIBA STIE CATE ORI PANA ACUM.. SI VA MAI FII IN CONTINUARE. INTAMPLAREA FACE CA NOI SA TRAIM UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE INREGISTRATE PANA ACUM, ASTA DUCE LA ACEL "EMP"

Cum puteti nega atat .. ceva ce ii natural ? "nu cred, nu se poate, da fix .. chiar amu .. etc.."

Doamne fereste ! Nimeni nu intelege nimic din ce zic aia ?

Posted

ce zice stirea si ce intelege lumea

NU va murii nimeni mai, va fii ca si la .. STARCRAFT (daca tot e forum de gaming) .. un EMP (electro magnetic pulse) , va prajii tot ce e electric (si banuiesc in functiune....)

FENOMENUL ESTE CEVA NORMAL, SOARELE ARE UN CICLU, A MAI FOST DE NAIBA STIE CATE ORI PANA ACUM.. SI VA MAI FII IN CONTINUARE. INTAMPLAREA FACE CA NOI SA TRAIM UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE INREGISTRATE PANA ACUM, ASTA DUCE LA ACEL "EMP"

Cum puteti nega atat .. ceva ce ii natural ? "nu cred, nu se poate, da fix .. chiar amu .. etc.."

Doamne fereste ! Nimeni nu intelege nimic din ce zic aia ?

Ala era la Tiberian Sun, sau poate la Starcraft 2 pe care nu l-am jucat.

Deja apare stirea asta pe toate site-urile si pe toate canalele. Cum reuseste un alcoolist drogat sa sperie lumea doar pentru ca lucreaza la NASA. Nu e ala purtator de cuvant sa ne zica la ce sa ne asteptam sau ce au descoperit. Daca va fi ceva atunci cu siguranta se va sti inainte si se va anunta astfel incat sa stie toata lumea, fara sa se creeze haos si sa avem timp sa umplem milioane de forumuri cu tampenii si inventiile unor oameni ce se cred mari descoperitori.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...