Jump to content
WuTangClan

Credeti in Apocalipsa?

Credeti in Apocalipsa?  

62 members have voted

1. 1. Credeti in Apocalipsa?

• Da
      33
    • Nu
      23
    • Nu stiu
      6

Recommended Posts

Posted

acuma ma condamnati pt topicu asta???pana acuma darkbringer tu erai cu gura mare....acum ca ai vazut ce scriu ceilalti mi-ai sarit si tu in cap.GET OUT OF MY WAY!!! qleft1.gif

Posted

DarkAng3l' date='Oct 13 2005, 08:55 PM'] acuma ma condamnati pt topicu asta???pana acuma darkbringer tu erai cu gura mare....acum ca ai vazut ce scriu ceilalti mi-ai sarit si tu in cap.GET OUT OF MY WAY!!! qleft1.gif

lol eu nu am avut nimic cu topicu sau sa s-ar pe tine...ce am zis nu facea referire la cineva anume..era o chestie generala si poate prea subtila wink.gif iar cei care se iau de topicu asta ar treb sa aiba macar bunul simt sa se abtina tinand cont pe ce aberatii de topicuri au postat

Guest CrazyCode
Posted

Cred in apocalipsa, o sa se joace toti oamenii pe PC pana le EXPLODEAZA CREIERU !!! hiding.gif

pendu.gifpendu.gifpendu.gif

Posted

de anu trecut nu mai cred in mos craciun happy.gif

daca vine apocalipsa ... don't worry, it won't hurt biggrin.gif

pt mine apocalipsa = internet shutdown

Posted

acu si eu Ontopic cred

1 la mana ..ce stii ..

2 la mana ... daca esti genu wannabe stai cuminte ...sfatul meu

3 - apocalipsa in Codul biblic are dreaq alta semnificatzie nu cea ce tzia citit bunica cand aveai 5 ani si erai in vacantza

PS . faza cu vor veni 4 ingeri de la rasarit e vb de 4 " imparatzii " care sunt deja ....

1 america

2 europa

3 china

4 popoarele islamice .....

dupa cuprinderea Romaniei in COD ... se intzeleg multe alte chestii ... dar asta nu conteaza ..

si faza cu cele 7 " sfetnice" care stau intodeauna aprinse e vorba de Timp la mijloc cu o perioada 7 ani descendent cu 5 ... ma rog m-ia cam dat cu virgula comp26.gifBangHead.gif asta e .. si e vb de niste chestii care " macina " lumea din interior nu din exerior asa cum este " prezis" in carte ....

si daca te apuci sa scrii ceva scrie dreaq calumea nu mai bag lumea in ceatza ...

PS: nu stiu , nu cunosc , nu am fost eu sa moara mama dontknow.gif ( biggrin.gif )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...