Jump to content
WuTangClan

Credeti in Apocalipsa?

Credeti in Apocalipsa?  

62 members have voted

1. 1. Credeti in Apocalipsa?

• Da
      33
    • Nu
      23
    • Nu stiu
      6

Recommended Posts

Posted

Exista Dumnezeu dar , daca ar fi numai bunatate in lumea asta si ne indeplineste la toti dorintele ? (ganditiva cum ar fi) si trebuie sa fie si unpic de rautate pt. ca daca ar fi numai bunatate (politistii ce ar face ? nu numai ei dar mai sunt si altele care depind de rau) ...

Posted

SHI POTZI TU SA BAGI MANA IN FOC K NU SUNT CHESTII DECLANSHATE DE CEVA?

CRIMELE ----------------------------> PROSTIE OMENEASCA

CALAMITATZIILE NATURALE ------> POLUARE, GAURI IN STRATU DE OZON -> CARE DUC LA TOPIREA GHETZARILOR --> ANOMALII ALE VREMII (TORNADE, FURTUNI, PLOI MASIVE)

SAU HAI SA ZICEM... A FOST MANA LUI DUMNEZEU...

AIA CEVA MAI INTELIGENTZI, CARE SE OCUPA CU CHESTIILEA ASTEA (STUDIAZA ANOMALIILE VREMII) NU ZIC LA ORICE PLOAIE /FURTUNA PUTERNICA: "VAI! ACU NE PEDEPSESHTE DUMNEZEU" SHI DE CE OARE?.... PENTRU K EI INTZELEG MOTIVELE DIN CARE SE PRODUCE O TORNADA/FURTUNA...

NU SUNT CHESTII INTAMPLATOARE... BangHead.gif

tiphat.gif

Pai si-am zis eu ca e provocat(a) de dumnezeu? normal ca de oameni ...

Posted

am citit si eu o parte din reply-uri, si am vazut ca majoritatea se leaga de d-zeu cand vb de apocalipsa, unii spun ca nu exista etc. iar altii spun ca exista, ca ne batem prea mult joc de el si ca vom regreta, s.a. nu sunt ateu, dar uneori ma intreb si niciodata nu-mi pot raspunde complet la intrebare, si nici nu cred ca o voi face: unde e dumnezeu cand ai intr-adevar nevoie de el, unde e interventia divina cand e nevoie de ea? de ce atatia oameni mor nevinovati (new orleans, inundatiile de la noi, acum ~ 1 luna un avion cu liceeni din cipru n`a mai ajuns la destinatie, si astea doar de curand) si alti oameni se chinuie, si lista e lunga, n-are rost sa mai continui cu ceea ce omite d-zeu sa ajute. ne-a spus la religie profu' ca astea sunt dovezi ca d-zeu lucreaza. lucreaza ca ce ? ce face ? n-are timp de toti, bun, dar atunci de ce e atat de slavit, in conditiile in care niciodata nu a fost vreo dovada CLARA a existentei sale, care sa ne dea de inteles ca da domne, el exista, el e cu noi. iisus, fiul lui ? am citit "Codul lui Da Vinci", unde se mentioneaza faptul ca Iisus, ca fiu' al lui d-zeu este doar o "afacere" facuta de constantin cel mare, pt a-si uni imperiul sub aceeasi religie, pt a extirpa razboaiele civile. bun, e doar o carte, elemente fantastice etc. dar iti da de gandit, oare chiar o fi ceva asemanator legat de d-zeu, iisus, divinitate and shit? oare d-zeu chiar exista ? sau e altcineva acolo sus care ne-a creat? niciodata nu se va afla asta ...

in privintza sfarsitului lumii (ma leg si eu de d-zeu) cine a creat pamantul si cine ne-a pus pe noi aici, a dat totul "default", ca sa zic asa. de acolo inainte, era treaba omului sa se intretina de ce are, so am ajuns in era tehnologiei, cu un strat de atmosfera subtiat, cu o incalzire globala care topeste polii, si alte probleme create .. de om. deci sunt de parere ca omul isi va aduce propria apocalipsa. asta daca nu vine vreun meteorit si ne pocneste ..

Posted

unde e dumnezeu cand ai intr-adevar nevoie de el, unde e interventia divina cand e nevoie de ea? de ce atatia oameni mor nevinovati

are si chestia asta o acoperire au gasit-o repede si au denumit-o soarta.....brake the faith, fall from grace, tell me lies time flies close your eyes come with me biggrin.gif p.d

Posted

ne-a spus la religie profu' ca astea sunt dovezi ca d-zeu lucreaza. lucreaza ca ce ? ce face ? n-are timp de toti, bun...

hmmmm..... nu era dzeu tipu ala omniprezent?

cika era everywhere at all times... shi in sufletul fiecaruia... (aia care stiu k mai au cateva momente de trait shi se roaga ? dialing god, please wait... we are sorry god is busy for the moment, please try again later)

care e faza... nu poate sa salveze un avion plin cu copii nevinovatzi... k are de lucru cu vrum mafiot sau ce?

shi sa nu zika careva k astea-s invatzaturi/pedepse datorate pacatelor noastre... de ce nu crapa unu care a pacatuit la viatza lui? de ce mor totzi nevinovatzii?

P.S. aici se discuta mai mult despre dzeu pt ca : if there is no god --> the bible is fake --> the apocalipse is fake...

Posted

SI TOTUSI EU MERG PE PRINCIPIUL ASTA(DACA EXISTA D-ZEU SI EU NU CRED PIERD NU?DAR DACA NU EXISTA SI AM CREZUT CE AM PIERDUT?)

EU ZIC CA NU AM CE SA PIERD DACA "NU EXISTA D- ZEU" DAR DACA EXISTA SI TU NU CREZI AI DE PIERDUT MULT!!!

frate spune si tu ceva original nu fura parerile si teorile unor intelecti!

no offence!

si ca sa contra-argumentez spun k pierzi tot dak crezi si nu exista! de ce?

pt k eu poate sunt un crestin devotat lui Dumnezeu.. si poate imi traiesc viata ca atare si mi-o dedic lui, ma calugaresc, postesc, sunt smerit, si renunt la toate placerile instinctive ale omului cum ar fi: sexul, alcoolul, drogurile, puterea, banii etc... ma duc in muntii la nush ce schit si ma rog incontinu cum fac alti mari credinciosi! traiesc doar pentru El, intr-u El, prin El etc. dak mi-am trait viata asa si pe patul de moarte aflu k nu exista, sau dupa ce mor realizez k nu exista? ce fac? sa nu ma zgiriu pe ochi..

in cazul in care am dus o viata ca cea descrisa de mine mai sus poti spune k ai pierdut tot! TOT!!! ti-ai dedicat viata unui lucru inexistent! asa k...

THINK TWICE!

intrade-var dak duci o viata k cea descrisa mai sus si exista.. BINGO..

ai cistigat!!!

ONTOPIC: da cred in apocalipsa (habar nu am cind va veni), cred in D-zeu....

peace tiphat.gif

Posted

Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista, nu ai pierdut nimic. Dar daca nu crezi si el exista ai pierdut... totul. - Blaise Pascal (sper k nu am gresit)

Se pare k toata lumea mi-a citi postu 24.gif

Posted

Da cred in Apocalipsa(mai ales acum dupa ce am citit tot topicul,de la cap la coada).

Nu neaparat tot ceea ce nu intelegem este divin asa cum,nu tot ceea "ce este", ESTE.

Am vazut pe Discovery,un suedez parca, ce avea abilitati telepatice,de a "vazut" inelul lui Jupiter cu 6 luni inainte ca NASA sa-l descopere.Altul(tot telepat)care dupa ce a iesit din programul DIA s-a apucat sa ghiceasca cotatiile argintului la bursa(intr-o luna a cistigat 100.000 $).In 9 incercari din 10 "ghicea".De ce nu a devenit mai "tare" ca Bill Gates?.Raspunsul lui a fost ca din moment ce ajungi la un asemenea nivel de initiere ai lucruri mai bune de facut decit ghicitul la bursa.

dar de castigat ce castigi?

Ce cistiga calugarii budisti din Tibet de nu pot fi "doboriti" de "Marele Frate Galben" chinez care de ani de zile le face viata amara. eusa_clap.gif

Posted

de pierdut pierzi experienta , dar de castigat ce castigi?

DE PIERDUT PIERZI LOCUL CREAT SPECIAL PT TINE IN RAI!!

SI DE CASTIGAT IL CASTIGI ASTA ERA IDEEA!!

P.S:OAMENI BUNI NU E TOT UNA CAND VB SAU CAN SCRI CAND VB CU CINEVA DESPRE CEVA INTELEGI MAI BINE DECAT DACA TIAR SCRIE PE O CIORNA ASA CA HAI SA O LASAM MOARTA CEL MAI BINE DUPA PAREREA MEA !!(PS LUNG DAR MERGE )

NU MAI TIPA PE FORUM ADICA RENUNTA LA CAPS!!! smile.gif

Mersi pentru intelegere.

Hadrian.

RAMMS+EIN RULZZZZZZZ!! biggrin.gif

Posted

P.S:OAMENI BUNI NU E TOT UNA CAND VB SAU CAN SCRI CAND VB CU CINEVA DESPRE CEVA INTELEGI MAI BINE DECAT DACA TIAR SCRIE PE O CIORNA ASA CA HAI SA O LASAM MOARTA CEL MAI BINE DUPA PAREREA MEA !!(PS LUNG DAR MERGE )

RAMMS+EIN RULZZZZZZZ!! biggrin.gif

Fratelos m-ai invata sa scrii si la urma iti dai cu parerea!

Posted

fara sa te superi, dar voi chiar nu puteti sa ganditi singuri sau aveti creierele spalate incat nu puteti pur si simplu sa mai ganditi pt voi si aveti nevoie de ajutor?

Posted

nu jignesc pe nimeni , dar problema e ca oamenii nu stiu sa faca diferenta si sa reuseasca sa faca distinctie subiectivism si obiectivism....si cum totul se interpreteaza treb sa fii cat mai explicit

Posted

Credeti in Apocalipsa ? Credeti in Mickey Mouse ?

Astea-s intrebari existentiale dak ai prea mult timp de stat pe buda. Pe de o parte e interesant sa te gandeshti la alta. Pe de alta parte nu shtii nimik despre Dumnezeu, biblie , apocalipsa.

Ce e de facut ? O ashtepti inchis in casa sau traieshti shi iti rezolvi problemele pe care le POTI rezolva TU ?

Posted

Credeti in Apocalipsa ? Credeti in Mickey Mouse ?

Astea-s intrebari existentiale dak ai prea mult timp de stat pe buda. Pe de o parte e interesant sa te gandeshti la alta. Pe de alta parte nu shtii nimik despre Dumnezeu, biblie , apocalipsa.

Ce e de facut ? O ashtepti inchis in casa sau traieshti shi iti rezolvi problemele pe care le POTI rezolva TU ?

BINE SPUS Makavelli !! smile.gifeusa_clap.giftiphat.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...