Jump to content
WuTangClan

Credeti in Apocalipsa?

Credeti in Apocalipsa?  

62 members have voted

1. 1. Credeti in Apocalipsa?

• Da
      33
    • Nu
      23
    • Nu stiu
      6

Recommended Posts

Posted

Parerea mea este ca pe cel care il intereseaza(apocalipsa) sa caute cat mai multe ingormatii despre ea si nu pareri ca nu cred ca are rost!!!

P.S:fiecare crede ce vrea!

Rammstein Rulzzzzzzzzzzzzz!!! tiphat.gif

Posted

Sry ca vreau sa te invat mai DarkBringer dar nu vb aiurea ca poate intro zi ai sa platesti pt ce ai scris si atunci degeaba are sa iti para rau!!!!

Posted

Sry ca vreau sa te invat mai DarkBringer dar nu vb aiurea ca poate intro zi ai sa platesti pt ce ai scris si atunci degeaba  are sa iti para rau!!!!

True...

@DarkBringer: Banuiesc ca esthi ateu, nu ??

Posted

Sry ca vreau sa te invat mai DarkBringer dar nu vb aiurea ca poate intro zi ai sa platesti pt ce ai scris si atunci degeaba are sa iti para rau!!!!

pentru ce sa platesc pentru ca am spus adevaru?

Posted

Cum s-a zis si mai sus nu una RELIGIOASA si una p care am facu-to cu mainile noastre..... Asta e ....... blink.gif

Heya ..... Dark Bringer esti ....cumva SATANIST??? blink.gif daka da ma eusa_pray.gif pt tine !

Posted

Spune-mi shi mie ce nu ti-a placut din Biblie... Daca ziceai ca e prostie blink.gif.

ce nu mi-a placut? are ce sa-ti placa lol nu e decat un obiect de diversiune care a fost interpretat de altii pt foloase proprii si sa indobitoceasca lumea...si ce e mai grav e ca tine de minune....satanist? mda asa e daca gandesti ori esti satanist ori afemeiat roker punker etc...daca ar fi dupa mine i-as bate cap in cap pana maine

Posted

OMG ce mai topic... si ce mai replyuri...

Dupa credeti in iad si dupa credeti in dumnezeu a aparut si credeti in apocalipsa... what will they think of next?

Vorba lu Riddick. Credeti in Mos Craciun?? 24.gif

Posted

Cred in apocalipsa dar nu cred ca se va intampla prea curand eusa_pray.gif

Nu ai de unde sa stii cand se va intampla, la cate dezastre sa-u petrecut nu m-as mira sa fie chiar maine.(spre sa nu) smile.gif

Posted

OMG ce mai topic... si ce mai replyuri...

Dupa credeti in iad si dupa credeti in dumnezeu a aparut si credeti in apocalipsa... what will they think of next?

Dude astea toate scrie in Biblie. Exista Iad, Exista Rai, Exista Apocalipsa. Shi nu mai este mult pana la ea...

ce nu mi-a placut? are ce sa-ti placa lol nu e decat un obiect de diversiune care a fost interpretat de altii pt foloase proprii si sa indobitoceasca lumea...si ce e mai grav e ca tine de minune....satanist? mda asa e daca gandesti ori esti satanist ori afemeiat roker punker etc...daca ar fi dupa mine i-as bate cap in cap pana maine

Ce foloase proprii mai ?? Oamenii aia, cand au scris Biblia au fost indrumati de Duhul Sfant.

EDIT: Fiecare e liber sa creada ce vrea. Nu am nimic cu nimeni, insa nu imi place cand cineva spune chestii de genu:"Esthi vreun tampit religios", etc.

Posted

Dk percepi apocalipsa ca atunci cand te trezesti dimineata sa nu gasesti nici o tzigara in casa si cutia de ness sa fie goala, atunci da, apocalipsa exista. smile.gif)

Posted

hmm.... intrebare nu este daca credeti fiindca stim sigur de aceasta chestie dar depinde de fiecare contextul pe care il intelege. Referitor la aproape sau departe nu e niciodata cum va imaginati in orice caz nu e prea apropape ca anumite evenimente nu s-au intamplat deci ...... trageti voi concluzi mai departe wink.gif Inca o chestie ceea ce nu ati inteles este ca apocalipsa nu este la nivel planetar ci la nivel universal try and rember that wink.gif

Posted

biblia? prostia adusa la rang de religie

aa..tu prob ca crezi in revistele bravo sau alea de calculatoare...apocalipsa s-ar putea sa fie aproape cu toate dezastrele astea, dar nu prea aproape ca sa nu se distreze LuCiFeRus biggrin.gificon_thumright.gifhappy.gif

Posted

Hm......se pare k am dechis un topic foarte hot biggrin.gif Asta vroiam sa fac de mult si nu prea stiam ce subiect sa deschid. De aceea m-am gandit la ceva mai "bolnav" si am vrut sa vad parerea fiecaruia biggrin.gif

Posted

sfarsitu lumii poate dar apocalipsa neah

pai cred ca sfarsitul lumii=apocalipsa=armageddon=toate alte sinonime, probabil ca sfarsitul lumii nu e la fel de rau ca apocalipsa... icon_thumright.gif

Posted

pai cred ca sfarsitul lumii=apocalipsa=armageddon=toate alte sinonime, probabil ca sfarsitul lumii nu e la fel de rau ca apocalipsa... icon_thumright.gif

Cel putin nu suna atat de fioros biggrin.gif

Posted

Daca cred in apocalipsa...hmz...DAAAA...we are all going to die...stop the polution stop...child molesting..stop school for crying out loud

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...