WuTangClan Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Am deschis acest subiect k am auzit multe pareri si vreau sa le aud si pe ale voastre! Eu sincer sa fiu nu stiu ce sa cred
WuTangClan Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Esti bolnav ! LOL Riddick, poate k is
Adi.B Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 pai depinde..in apocalipsa biblica categoric NU!dar varianta in care ne vom distruge singuri e posibila.
revan Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 DarkAng3l' date='Sep 8 2005, 02:56 PM'] Am deschis acest subiect k am auzit multe pareri si vreau sa le aud si pe ale voastre!Eu sincer sa fiu nu stiu ce sa cred Maine faci poll : exista satana ????
Adi.B Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Crezi in Dumnezeu? off: nope Maine faci poll : exista satana ????biggrin.gif nope
Skipples Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 O sa ne prinda Apocalipsa jucand jocuri pe PC ..
WuTangClan Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Riddick, dak vrei maine fac poll si cu alea, dar nu-s atat de bolnav
ElizaBlue Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 nu kred k e cine stie ce dak faci cu "exista satana?" atat timp cat nu incepi cu thread gen: "exista mos craciun?" rofl...
DarkBringer Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 daca esti vreun tampit din ala religios atunci crezi
revan Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 nu kred k e cine stie ce dak faci cu "exista satana?" atat timp cat nu incepi cu thread gen: "exista mos craciun?" rofl... offtopic : loooooooool Exista zana maseluta ?
WuTangClan Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 daca esti vreun tampit din ala religios atunci crezi nu-s un tampit din ala religios, dar vroiam si yo sa deschid un subiect de discutie, dar vad k Riddick se amuza intr-o veselie pe aici
Jayzzz Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Esti bolnav ! Riddick nush ce ai tu cu toata lumea, dar pe tine niciodata nu te vezi...ONTOPIC: Cred ca exista Apocalipsa 100 %
PrinceOfPersia Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Nu cred in apocalipsa ! Daca vrea , face orice topic Doar facem posturi asa !
rhazek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 daca esti vreun tampit din ala religios atunci crezi tampit? fiecare crede in ce vrea, si dak nu e de parere cu tine nu inseamna k e tampit.ONTOPIC: de acord cu Jayzzz
Manticore_LightSide Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 OMG! Belea Topic... Pey... la cum joc eu WoW, o sa ma prinda apocalipsa kiar la lvl 59 ). Ca deh asa-i normal
Dele7e Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 daca esti vreun tampit din ala religios atunci crezi Piei satana +++++++Aha,cred in apocalipsa.
Sicone Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Da cred in apocalipsa si nu cred ca este departe.
Jayzzz Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Da cred in apocalipsa si nu cred ca este departe. Dude gandesthi la fel ca mine... Shi eu is de aceeasi parere, ca nu mai este mult din lumea asta... Cate chestii s-au intamplat (Uragane, Tsunami, etc.)
DarkBringer Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 bine depinde ce intelege fiecare prin apocalipsa...sfarsitul conform bibliei sau vreun dezastru natural...daca e prima varianta atunci e clar
Jayzzz Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 bine depinde ce intelege fiecare prin apocalipsa...sfarsitul conform bibliei sau vreun dezastru natural...daca e prima varianta atunci e clar Da ce ai tu nene impotriva Bibliei ??? Pe mine ma doare fix in <<BEEP>> de parerea ta fata de religioshi. Fiecare e liber sa creada ce vrea.