Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest AssassinoMG

Am o rugaminte.

Recommended Posts

Guest AssassinoMG
Posted

Am o problema, free4drugz si mai sunt cativa prieteni de-ai lui ma tot confunda cu AssasinoBK, ce se intampla, eu nu am decat un SM pe care am luat suspend, si am inceput cu MG , doar 2 caractere, nu am avut niciodata AssasinoBK. Si respectivul BK i-a furat lui free un set, acuma free4drugz ma omoara peste tot.. si e ferm convins ca eu sunt cel ce i-a furat setul. Nu se poate sa ii demonstrati cumva ca eu si AssasinoBK suntem persoane diferite? Va rog. Multumesc anticipat.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Am o problema, free4drugz si mai sunt cativa prieteni de-ai lui ma tot confunda cu AssasinoBK, ce se intampla, eu nu am decat un SM pe care am luat suspend, si am inceput cu MG , doar 2 caractere, nu am avut niciodata AssasinoBK. Si respectivul BK i-a furat lui free un set, acuma free4drugz ma omoara peste tot.. si e ferm convins ca eu sunt cel ce i-a furat setul. Nu se poate sa ii demonstrati cumva ca eu si AssasinoBK suntem persoane diferite? Va rog. Multumesc anticipat.

Vai cata nesimtire sa te vaneze domn'le in halul acesta ca in epoca Iliescu !!!!

Eu zic sa facem un marsh de protest, sa mergem in fata la guvern si sa spargem nuci !!!!

Asemenea actiuni nu mai pot fi tolerate. Este necesara intemeierea unei aripi tinere a partidului, avem nevoie de soimi tineri ai patriei care sa vegheze asupra bunastarii poporului !!!! In tineret este speranta si virtutea noastra, a unitatii functionale !!! Traiasca partidul !!!

Aaaaa....despre ce vorbeam?? :blink:

Aaaaa da...pai sa se verifice niscaiva loguri....sa vedem cine este acest cleptoman de linkmania care aparent in aceste clipe se lafaie in setul lui free4drugz si al altor nefericiti .

Hakuna matata

Posted

ii poti explica frumos..

daca nu intelege..asta este... e doar un joc totusi..

nu te omoara in real life...si nici nu pierzi ceva cand mori...

ignora-l...se va plictisi..desi unii persista in a arata cat de prosti sunt...

Posted

free e manU cu 99 si....99, si...99...pe caracterele lui si o sa fie 99 si pe asta, cu toate ca ar trebui sa se inventeze si suta :P

Guest AssassinoMG
Posted

Ma nu neaparat ca ma omoara el, dar nu e singurul care ma confunda cu BKu` ala. Si daca ala e nesimtit...de ce trebuie sa-mi sara mie un guild in cap...ca i-am furat itemele lu nush care...si eu nici nu stiu despre ce e vorba...

Guest AssassinoMG
Posted

asasino hai recunoste ca ai furat..ca si mie ai furat un fenir.

astia toti ma confunda maaaa:)))) numele MG. AssasinoMG

numele SM. Assassino

numele al lui cel care ma confunda. free4drugZ

Sa lasi si aici un post, sa se stie ca nici nu am avut bk vreodata. Multumesc mult.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...