Denzel_Lsd Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 pe ceausescu l-au omorat,de ce? Pentru ca a jefuit tara, ) super ... :rofl2: @ parkour13 , tu bai frate sti care e faza ... sa vorbesti atunci cand o sa trebuie nu acum , daca ai 15 ani ....pai cu tot cu drepturile omului si cu democratia kilului' nu ai dreptu sa vorbesti ...cand pui osu la munca sa castigi un ban ...atunci sa vii sa ne luam la intrecere.
Nagasaky Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 @Hovden - Merci ca dovedesti ceea ce spun . Un om inteligent va intelege ce am vrut eu sa spun . Respectiv nu ca nu este SI vina conduceri , dar nu numai a lor . Vrei tara civilizata tati? Comportate ca intr-o tara civilizata . Era doar un exemplu cu cartela . Si da , folosesti ceva fara sa platesti pentru acel ceva (care nu e al tau desigur) => furi . De aia nu suntem evoluati ca altii ca nu gandim ca altii. Neamtul acum ti-ar zice ca iti cam lipseste din educatia civica . @Denzel - No offence , nu zic ca nu ai muncit , dar hai nu face pe viteazul ca ai si tu 5 ani in plus fatza de el . Pustiu chiar daca e pusti poate are mai mult interes pentru politica decat tine . Si in loc sa te iei de el ca "Haha esti mai mic" mai bine ai venii cu ceva argumente mai solide . Ca asa sa pasul pe loc nu imi arata decat ca tu nu gandesti mai mult ca el (repet nu vreau sa te ofensez cu asta) . Asta o sa fie cam ultimul meu post aici ca oricum doctrina pe care o aveti in cap nu v-o scoate nimeni . Toti va vedeti nedreptatiti si jigniti si ca s-a comis o ilegalitate . Am fost lovit de statul roman mai mult decat voi (nu-mi stiti nici varsta nici experienta) si cu toate astea nu ma plang ca voi . Si eu continui sa repet . E vina noastra poate chiar mai mult decat a lor . .
Tybork Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Am vrut sa vad pana unde poate sa ajunga o discutie libera fara ca eu sa ma implic intr-un mod direct cu sanctiuni...nimic surprinzator...jigniri, insulte, spam, ca de obicei :). Alex.R Warn Up - invata sa te comporti civilizat si fara jigniri in viitor parkour13 Warn Up - data viitoare fi mai destept, si nu mai reactiona la insulte Hovden(dnd, kebba, frankie) Warn Up - mai lucreaza la capitolele "bun simt" ,"comportament civilizat" si nu in ultimul rand "Respect" Subiect [inchis]