Random Hero Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Motiunea de cenzura a PSD a picat cu 228 de voturi "pentru" fata de 236 necesare, potrivit rezultatului oficial anuntat în plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Potrivit anuntului, au fost înregistrate 197 de voturi "împotriva" motiunii, 228 de voturi "pentru" si trei voturi au fost anulate. Birourile Permanente ale celor dou? Camere au constatat, potrivit procesului verbal, ca numarul deputatilor prezenti a fost 458 din 471, num?rul total de voturi exprimate au fost 428, existând si trei voturi anulate. Numarul total de voturi valabil exprimate a fost de 425, din care voturi "pentru" 228 si voturi "contra" 197". Conform anuntului oficial, în care au fost citate prevederile art. 113 si art. 114 din Constitutie, motiunea de cenzura este adoptata cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, ceea ce reprezinta minimum 236 de voturi "pentru". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, care a condus sedin?ta, a informat ca, "în conditiile în care motiunea de cenzura nu a întrunit cele 236 de voturi necesare adoptarii ei, proiectul de lege privind unele masuri bugetare pentru restabilirea echilibrului bugetar se considera adoptat". Anterior, chestorul Senatului Ioan Chelaru a precizat, ca motiunea a întrunit doar 231 de voturi "pentru" din cele 236 necesare pentru adoptare. Senatorii si deputatii au votat cu bile la motiunea de cenzura. Constitutia prevede ca Senatul si Camera Deputatilor, în sedinta comuna, pot retrage încrederea acordata Guvernului prin adoptarea unei motiuni de cenzura, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor. Astfel, pentru ca motiunea de cenzura sa fie adoptata, ar fi necesare 236 de voturi "pentru", din totalul de 471 de parlamentari. UNPR a anuntat excluderea din partid a parlamentarilor care au votat motiunea de cenzura "Biroul Politic Permanent National al Uniunii Nationale pentru Progresul României, întrunit marti, 15 iunie 2010, la Palatul Parlamentului, a decis, prin vot, excluderea din partid a parlamentarilor care au votat motiunea de cenzura initiata de PSD", informeaza un comunicat de presa al formatiunii. Parlamentarii exclusi din UNPR sunt deputa?ii Eugenia Barna, Tudor Ciuhodaru, Adrian Mocanu si Ioan Munteanu. Opozitia mai are dreptul la o motiune de cenzura Victor Ponta a declarat dupa votul din Parlament ca Opozitia mai are dreptul la o motiune de cenzura în aceasta sesiune si ca va face tot posibilul pentru a lupta sa-i ajute pe oameni, în conditiile în care Guvernul este "ilegitim", nefiind sustinut de o majoritate parlamentara. Liderul PSD a spus ca, din moment ce Guvernul mai are doar 197 de sustinttori - numarul parlamentarilor care au votat împotriva motiunii, fata de cei 228 care au votat pentru motiune - acesta nu mai are legitimitate si a sosit momentul ca seful statului sa ceara demisia premierului Emil Boc. Motiunea a fost votata potrivit votului "cu bilele la vedere" si de parlamentari ai PDL Potrivit votului "la vedere" si în aplauzele parlamentarilor opozitiei, senatorul PDL Georgica Severin a votat "pentru" motiunea de cenzura, alaturi de colegii sai deputati Teo Trandafir, Silviu Prigoana si Catalin Potor. Motiunea a fost votata si de deputatii independenti Vasile Oajdea, Tudor Ciuhodaru si Adrian Mocanu. Motiunea a fost votata favorabil, cu "bilele la vedere", si de deputatul apartinând minoritatilor nationale Niculae Mircovici. Ridzi, Mihailescu, Tabara, Voicu si Pambuccian, printre absentii la votul motiunii de cenzura Conform listei citite în plen de secretarul Camerei Valeriu Zgonea, de la votul mo?iunii au absentat Valeriu Tabara, Valentin Sava si Monica-Iacob Ridzi de la PDL, deputatul Dan Ilie Morega, care a plecat recent din PNL si independentul Gabriel Tita-Nicolescu. De la votul motiunii au mai lipsit Varujan Pambuccian, Mihai Radan, Stefan Buciuta, Liana Dumitrescu si Gheorghe Firczak de la minoritati. Din partea senatorilor au absentat independentul Serban Mihailescu si social-democratul Catalin Voicu, aflat în arest preventiv. Potrivit secretarul Senatului Gheoghe David (PDL) din numarul total de 471 de parlamentari, au fost prezenti 458, iar 13 au fost absen?i. PSD va ataca la Curtea Constitutionala masurile Guvernului "Vom ataca la Curtea Constitutionala aceasta lege. Mai avem o motiune de cenzura. Ne batem în continuare ca sa-i salvam pe oameni", a spus presedintele PSD Victor Ponta. Liderul PSD a spus, întrebat care sunt sansele ca legea sa fie declarata neconstitutional? de Curtea Constitutionala, caromânii au dreptul la o sansa si la o speranta în acest sens. "Cred ca oamenii au dreptul la o sansa si la speranta. Daca Traian Basescu si Emil Boc nu le dau aceasta sansa si speranta, noi trebuie sa o facem, judecatorii de la Curte trebuie sa o faca. Nu ne dam batuti", a spus Ponta. sursa: mediafax
parkour13 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 foarte bine ca au respins motiunea .normal ca tara se duce de rapa daca tot timpul vrem sa ii dam jos pe cei de la conducere care au inceput ceva ,ii dam jos vine cineva care face altcv ii dam si pe astia jos si tot asa si nimic nu se construieste in tara asta ...
Denzel_Lsd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Bai ce dracu aveti ma in cap de ganditi asa .... ce faceti la scoala ma nene voi ???Ce au inceput astia sa faca si noi ii oprim ?? Au inceput sa isi bata joc E ca bateria la telecomanda frate ...nu mai merge o schimbi . @Era de asteptat sa pice motiunea.
parkour13 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 a vorbit geniu din tine , se vede ca esti incuiat si cum daca au zis aia de la PSD ca o sa fie mai bine cu ei normal te duci dupa ei . Daca ai fi tu la conducere incepi ceva nu apuci sa termini te da jos dupa 2 saptamani vine altu iar sta 1 sapt il da jos ,mai vine unu cu alta idee ce crezi tu ca se construieste ? ai ghicit nimic ... Nu va mai luati dupa ce vedeti la TV si in presa ca astia stiu doar sa minta si sa strice imaginea oamenilor ...
Random Hero Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 a vorbit geniu din tine , se vede ca esti incuiat si cum daca au zis aia de la PSD ca o sa fie mai bine cu ei normal te duci dupa ei . Daca ai fi tu la conducere incepi ceva nu apuci sa termini te da jos dupa 2 saptamani vine altu iar sta 1 sapt il da jos ,mai vine unu cu alta idee ce crezi tu ca se construieste ? ai ghicit nimic ... Nu va mai luati dupa ce vedeti la TV si in presa ca astia stiu doar sa minta si sa strice imaginea oamenilor ... Ce au inceput sa faca benefic pentru populatie? Daca nu ne luam dupa ce vedem la TV, mai bine citim ziarele, nu?
Denzel_Lsd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 a vorbit geniu din tine , se vede ca esti incuiat si cum daca au zis aia de la PSD ca o sa fie mai bine cu ei normal te duci dupa ei . Daca ai fi tu la conducere incepi ceva nu apuci sa termini te da jos dupa 2 saptamani vine altu iar sta 1 sapt il da jos ,mai vine unu cu alta idee ce crezi tu ca se construieste ? ai ghicit nimic ... Nu va mai luati dupa ce vedeti la TV si in presa ca astia stiu doar sa minta si sa strice imaginea oamenilor ... Hai spune tu unu sa fi inceput un proiect benefic populatiei , sa ne bucuram cu totii de el ....inafara de Ceausescu .. ;)
Nagasaky Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 @Denzel: Parkour are perfecta dreptate . Toti aruncati cu pietre dar nici macar unu din voi nu are habar care sunt consecintele adevarate ale acestei motiuni de cenzura . Toti sunteti mari analisti politici ca vai ne taie salariile . Imi pare rau sa va dezamagesc dar din pacate tzara nu e in cacatul in care e numai din cauza conducerii . Asa cum ei au furat , au furat si taranii needucati si prosti care ieseau la pensie la 30-40 de ani si apoi mergeau in strainatate si lucrau . Au furat si cei care sa zicem candva undeva au facut o oarecare escrocherie cat de mica ar fi (inclusiv ca mergeti cu metroul fara bilet) si asa mai departe . Daca tot vreti sa comentati politica , mai intai invatati politica si economie . Ca asa sa critici ca spune Realitatea TV nu merge . Si nu nu zic ca imi place PD-L . Defapt nu imi place nici unul . Cu nici unu nu ar fi mai bine . Asa ca lasai dracu pe astia ca oricum tot degeaba ii schimba . Si repet , ca sa afli despre ce vorbesc , cauta pe net care sunt conesecintele acestei motiuni de cenzura ;) .
scandalos Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 cum se face k mai erau cateva voturi 5 dk nu ma insel.. si motiune era acceptata..au dreaptate si PD-L dar si PSD ... pana la urma unde o sa ajungem..se taie din salarii acum..dar mai tarziu credeti k nu se va taia din nou?? k nu producem nimic...
Guest dnd, la munte cu doua minore Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 a vorbit geniu din tine , se vede ca esti incuiat si cum daca au zis aia de la PSD ca o sa fie mai bine cu ei normal te duci dupa ei . Daca ai fi tu la conducere incepi ceva nu apuci sa termini te da jos dupa 2 saptamani vine altu iar sta 1 sapt il da jos ,mai vine unu cu alta idee ce crezi tu ca se construieste ? ai ghicit nimic ... Nu va mai luati dupa ce vedeti la TV si in presa ca astia stiu doar sa minta si sa strice imaginea oamenilor ... ba, tara se duce dracului din cauza astora ca tine.. ce sa mai caute aia la conducere BAAAAAAAAA ?! a ? in orice tara normala cand cineva cu o functie atat de important (presedinte, prim ministru) face atatea cacaturi este dat AFARA, de fapt demisioneaza pt ca aia au bun simt. si normal ca tara asta moare incet incet cand oameni CA TINE il vad pe basescu si pe boc cum ii mint in fata si ei zic "lasa ba".. oameni ca tine vin in piata victoriei si in loc sa protesteze rad ca prostii si danseaza pe manele .. tu ai habar oare ca masurile astea NU AU FOST IMPUSE (SAU PROPUSE) DE FMI ? fmi-ul a propus : ori marirea taxelor si a impozitelor, ori taierea din SALARIU (DIN SALARIU BA, NU DIN PENSII) - asa ca taci tu si nu mai da lectii altora cand tu habar n-ai pe ce lume traiesti...
Guest Wandering Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ba, tara se duce dracului din cauza astora ca tine.. ce sa mai caute aia la conducere BAAAAAAAAA ?! a ? in orice tara normala cand cineva cu o functie atat de important (presedinte, prim ministru) face atatea cacaturi este dat AFARA, de fapt demisioneaza pt ca aia au bun simt. si normal ca tara asta moare incet incet cand oameni CA TINE il vad pe basescu si pe boc cum ii mint in fata si ei zic "lasa ba".. oameni ca tine vin in piata victoriei si in loc sa protesteze rad ca prostii si danseaza pe manele .. tu ai habar oare ca masurile astea NU AU FOST IMPUSE (SAU PROPUSE) DE FMI ? fmi-ul a propus : ori marirea taxelor si a impozitelor, ori taierea din SALARIU (DIN SALARIU BA, NU DIN PENSII) - asa ca taci tu si nu mai da lectii altora cand tu habar n-ai pe ce lume traiesti... nu ar trebui sa fii serios postand de pe un cont cu un nume ca acesta Nimeni nu vrea sa salveze romania,toti isi bat joc de ea,de la PSD a inceput totul,cand ceausescu a iesit presedinte(PCR) Daca nu era PSD nu cred ca erau asa prosti astia de la PDL si PNL sa le i-a exemplul,PSD nu mai sa fure va stii,la fel ca cele care vor urma,eu zic sa ne mutam toti din tara
Guest dnd, la munte cu doua minore Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 tipic romanului.. da vina pe ala de dinainte. de fapt, ce naiba spun eu, asa face si basescu.. da vina pe tariceanu. de ce sa ne mutam ? nu frate, decat sa ne mutam mai bine facem dracului niste proteste CALUMEA... sa fim luati in serios. data viitoare cand o sa mai fie vreun protest duceti-va oamenilor (in limita puterilor voastre). eu unul o sa ma duc daca o sa se tina unul in craiova...
parkour13 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Aveti dreptate sunt prosti astia de la conducere ,prosti ca lasa poporu sa li se urce in cap . Toata lumea zice vai ce bine era pe vremea comunistilor ,dar atunci nu avea tupeu unu sa deschida gura in fata conducerii erau tinuti in lesa nu cereau salarii mari pensii mari . Au vrut libertate au primit-o , au primit salarii mari pensii mari au furat mult a venit criza si normal ca banii au disparut cu timpu daca lumea vrea din ce in ce mai mult dar ei nu fac nimic pentru tara asta doar vor sa fure si sa aiba pensia mare . Toti au furat care au fost la conducere dar daca poporu muncea si el nu incepeau sa iasa la 30 d ani la pensie nu se ajungea in halu asta ... Pai altii la tara muncesc pana mor si unii ies la pensie pe caz de boala la 30 ani ca nu le place munca . Hai sa fim seriosi acum si sa acceptam adevaru suntem un popor caruia nu ii place munca si ii contestam tot timpu pe cei de la conducere dar nu stim care e adevarata situatie ... Numai credeti tot ce zic la televizor ca presa stie doar sa induca in eroare populatia si sa o intarate mai tare impotriva celor ce conduc tara . Vedeam la televizor acum o sapt sau doua cum minteau pe fata , ziceau ca un deputat are salariu 6000 de euro dar de unde un deputat are salariu de 1300 euro ,si ziceau ca femeia de servici are 1000 euro pai normal lumea crede ce vede la televizor si se revolta ....
Guest Alex.R Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Un deputat are un salariu de 17.500 lei pe luna.Dar,pe unii ii doare fix in dos de salariul acela pe care il termina intr-o seara.Crezi ca nu sunt bani deoarece au 450 de indivizi salariu de cateva mii de euro? Draga pupin-basescule,zeul tau Basescu e la putere de 7 ANI si in politica de 20,NU de 2 saptamani.Iti dai cu presupusul ca,cu celelalte partide era mai rau?Esti destept ma. Ideea nu este ca unu' e mai breaz ca altu' dar se ajunge la dictatura daca stau niste cretini la putere 10 ani. Termina naiba liceul si dupa poti sa vorbesti de politica.
Nagasaky Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Mie imi place ca problema voastra nu e situatia tarii . Ci ca parlamentarul are salariu mai mare ca voi :) . Si asta spune multe despre romani . De ce sa mor eu de foame? Sa moara si vecinul! Daca scadea doar salariile ieseati in strada ca de ce scade doar la voi . Daca a scazut pensiile si salariile de ce doar la bugetari . Daca marea impozitele . Exercitiu de logica ... cum ne mai reveneam din criza dragi cetateni ai republicii bananiere Romania? Cine mai investea? Cine mai supravietuia? Si oricum nu era de ajuns . Si nici acum nu e de ajuns sa revina deficitul bugetar . Credeti ca guvenrul va fura? De ce ii votati? Nu i-ati votat? Cu atat mai rau , nici macar la vot nu va miscati curul dar apoi va ofticati . Oricine ar fi fost ar fi facut exact acelasi lucru . Identic . Chiar si eu , si tu si oricine . Pentru ca este singura solutie plauzibila in momentul de fatza . Va deranjeaza ca au furat? De ce? Ca voi nu puteti? De ce nu va revoltati ca nu au pus oameni competenti la ministere , de ce nu va revoltati ca au guvernat prost timp de 20 ani . Aruncati toti cu noroi in ultimul guvern cand toti cei care au stat la guvernare de 20 de ani au facut acelasi lucru . Sunteti orbi ! Ignoranti si egoisti . Si asa cum sunteti voi , sunt si ei . Si tu daca ai fi acolo sus ai fura ca ai zice "Ce? Si altii au facut-o" . Pana cand voi nu o sa invatati sa ganditi , nici ei nu o sa se schimbe . Sunteti si suntem un popor meschin si invidios . Invatati sa ridicati "sabia" la ce trebuie dragii mei revolutionari , nu la interesele proprii . Sa va dau un exemplu nesimtit ? Toti plangeati pentru "mamicile" care vai nu mai au din ce sa isi creasca copii... cand vitele stau acasa pe banii statului si fac plozi o data la 2 ani ca si asa... ea proasta , femeie de servici , castiga 2 milioane , asa ia 6 . In tarile pe care le slaviti atat (si unde credeti ca pfoa... e raiul pe pamant fara sa aveti cunostinte exacte) nici macar nu se plateste lunar sau nu se da vreo alocatie pentru cresterea copilului . La nasterea lui ti se da o suma de bani si la revedere . Nu li s-a luat un drept , li s-a luat un privilegiu . Invatati sa faceti diferenta . Si in timp ce toti sareati de cur in sus pentru injustitia facuta . Eu ma cruceam de prostia care ma inconjura . Si ca sa vedeti legatura ... salariul ala de 1200 care il vedeti in strainatate... nu e un drept , e un privilegiu obtinut de acel popor pentru ca a stiut sa traiasca si sa isi aleaga oamenii . Nu e vina lor , e vina voastra . Desigur ma astept sa primesc insulte si sa apara cei care refuza sa creada asta . Oricat de mult va luptati cu asta vina ramane a voastra, fie ca sunteti constienti de asta , fie ca nu . Pe cat sunteti voi de romani, pe atat sunt si eu. Si sunt nationalist , tocmai de aia imi permit sa ma analizez singur si sa va caracterizez pe voi "poporul roman". P.S: Nu am auzit pe nimeni sa se planga de "imperiul tiganesc" construit pe teritoriul nostru prin ignoranta noastra .
Guest Alex.R Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nagasaky,eu chiar sunt de acord cu salariile parlamentarilor si nu mi se pare normal ca un functionar sau miner sa aiba acelasi salariu cu un parlamentar sau ministru.(cum zic unii tarani) Ce mi se pare aiurea: -primesti bani ca esti somer -primesti bani ca faci copil (ba da lasa-ma ai facut copilul cu statu' ? REPET,NU din cauza "salariilor si pensiilor nesimtite" NU SUNT BANI. Banca Mondiala: Romania are cele mai proaste si mai scumpe drumuri din Europa România a atins o nou? performan?? negativ?: are cele mai proaste drumuri, cele mai pu?ine autostr?zi ?i cel mai mare pre? pentru un kilometru de drum construit, potrivit unui raport al B?ncii Mondiale. Un raport al B?ncii Mondiale arat? c? statul român pl?te?te pentru autostr?zi cu mult peste media european?. La noi în ?ar?, un kilometru de autostrad? a ajuns s? coste nu mai pu?in de 80 de milioane de euro, pe tronsonul Comarnic-Bra?ov. Autorit??ile invoc? relieful dificil. În Fran?a, în acela?i mediu, un kilometru cost? 18 milioane, în Germania 19 milioane, iar în Grecia pre?ul coboar? la zece milioane de euro.
Hovden Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 uite astrologii lu' peste unde se ascundeau. sefe hiroshima ala care crede tara n-are bani c-am furat eu la cartela de metrou sau cine stie ce alt taran nush ce-a facut. ba tu ai idee cati bani se invart acolo sus ? afaceri de zeci, sute de milioane de euro, bani care se duc in buzunare private.. si tu-mi tii mie si altora morala ca nu ne-am cumparat cartela de metrou ? Doamneeeeeeeeeee. bine ca ne tii tu lectii de iesit din criza economica, stiu ca ai trecut prin cateva pana acum. sigur, de ce nu, taierea salariilor si a pensiilor (ceva ilegal) e cea mai buna solutie... mai taci ma cu mamicile tale. tu chiar crezi ca e un numar asa mare de femei in tara asta care si-o trag pt 6 milioane pe luna timp de 9 luni ? si dup'aia te pomenesti ca si abandoneaza copilul, ca de, n-ar fi nesimtire daca n-ar face-o. du-te ba la peste... si parcur ala, alt natarau. asta aude la televizor ca un deputate are VENIT de 6000 de euro si el crede ca e vorba de salariu... Doamneeeeeeeeeeeee alex.r, o iei pe urmele astora.. ai luat-o si tu in gura pe aia cu "faci copil cu statu' ?" ... ba da mama aia cui plateste taxe ma ? lu tac'tu ?cum vrei sa creasca natalitatea in tara asta daca mamelor le-ar fi frica sa faca un copil pt ca daca l-ar face n-ar avea bani pt ca NU MUNCESC CAND SUNT INSARCINATE...da, in caz ca nu stiai, mamele primeau 600 lei lunar + salariu mai mic (cu cat, depinde de angajator). de ce ? pt ca nu e usor sa cresti un copil. sa nu mai vorbesc de ajutorul de somaj, care tie ti se pare aiurea..tu, care probabil n-ai muncit in viata ta o singura zi...
Denzel_Lsd Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Aveti dreptate sunt prosti astia de la conducere ,prosti ca lasa poporu sa li se urce in cap . Toata lumea zice vai ce bine era pe vremea comunistilor ,dar atunci nu avea tupeu unu sa deschida gura in fata conducerii erau tinuti in lesa nu cereau salarii mari pensii mari . Au vrut libertate au primit-o , au primit salarii mari pensii mari au furat mult a venit criza si normal ca banii au disparut cu timpu daca lumea vrea din ce in ce mai mult dar ei nu fac nimic pentru tara asta doar vor sa fure si sa aiba pensia mare . Toti au furat care au fost la conducere dar daca poporu muncea si el nu incepeau sa iasa la 30 d ani la pensie nu se ajungea in halu asta ... Pai altii la tara muncesc pana mor si unii ies la pensie pe caz de boala la 30 ani ca nu le place munca . Hai sa fim seriosi acum si sa acceptam adevaru suntem un popor caruia nu ii place munca si ii contestam tot timpu pe cei de la conducere dar nu stim care e adevarata situatie ... Numai credeti tot ce zic la televizor ca presa stie doar sa induca in eroare populatia si sa o intarate mai tare impotriva celor ce conduc tara . Vedeam la televizor acum o sapt sau doua cum minteau pe fata , ziceau ca un deputat are salariu 6000 de euro dar de unde un deputat are salariu de 1300 euro ,si ziceau ca femeia de servici are 1000 euro pai normal lumea crede ce vede la televizor si se revolta .... Ce functie au ai tai ma frate ?? Ai interese ...ca altfel nu vad ochii astia dulci pe care ii ai pentru conducerea tarii ...trebuie sa ai un motiv ...ori vorbesti aiurea ..ori ....vorbesti prost.
Random Hero Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Ce functie au ai tai ma frate ?? Ai interese ...ca altfel nu vad ochii astia dulci pe care ii ai pentru conducerea tarii ...trebuie sa ai un motiv ...ori vorbesti aiurea ..ori ....vorbesti prost. Ce functie si interese crezi ca are la 15 ani? Dupa prima taiere, e evident ca salariile si pensiile n-o sa revina la nivelul actual cand se preconizeaza. Eu am doua variante, ori le lasa asa ca se obisnuieste omul, ori taie din nou din ele pentru ca se duc si banii astia pe apa sambetei. Cand Ceausescu a dat 100 lei la salariu, l-au omorat, cand astia iau 25% din venituri, toti se uita unii la altii si ridica din umeri...
Guest Alex.R Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Nu am zis ca sunt de acord cu taierile de pensii si salarii,si nici ca tara este in criza datorita mamicilor,dar totusi se pierd ceva banuti: 200.000(mamici)*200(euro)*9(luni)=360.000.000 euro Oricum decat Udrea a avut bugetul de 4.7 MILIARDE euro si deja cere alti banuti...
K1dduletz Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Pana la urma se va ajunge la o revolutie, practic murim de foame pe capete, multi de abia se intretineau pana acum dar de acum ... sunt familii in care munceste doar un membru si acopera cu greu necesitatile.
parkour13 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Conteaza functia care o au ai mei ma ? Eu incerc s va explic ceva ca stiu mult mai bine ca voi ,sunt mult mai bine informat .si ala care mia zis mie ca sunt natarau e un om prost care stie doar sa jigneasca nu stie sa gandeasca inainte sa zica ceva , normal ca toata lumea zice ca romania e o tara de oameni needucati ca ne fac fraieri d astia de ras ... Lumea se plange dar daca ar fi aplicat de exemplu varianta asta sa isi doneze salariu pe o luna odata la 6 luni faceau mai urat . Vad ca toata lumea se da desteapta dar de ce nu vin ei cu o solutie mai buna ? Pentru ca nu au si nu ii duce capu ei vor sa stea acasa la 30 de ani pensionati si sa primeasca sute de milioane ,dar uite ca acum nu se mai poate si trebuie sa se obisnuiasca cu asta . Oricum in urmatorii 2 ani nu iesim din criza ;) .
Guest Alex.R Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Wow,deci pe deasupra faptului ca esti foarte destept mai esti si vrajitor #-o. Tu chiar nu intelegi ca nu din cauza a de cateva sute de indivizi cu salariu si pensia de cateva mii de euro nu sunt bani? Au venit ma inteligentul multi oameni cu solutii mai bune,dar tu esti prea informat pentru realitate. Cine crezi tu ca are salariul si pensia de cateva mii de euro?Parlamentarii,magistratii si cam atat.Persoane importante nu cacati cu mot ca tine. Crezi ca din cauza "salariilor si pensiilor nesimtite" nu are statul bani ma?
parkour13 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Parlamentarii au salarii de mii de euro ? Un deputat avea 1300 euro , parlamentarii primesc salariile scazute din aprilie .deci fa un calcul si o sa vezi cate mii de euro are un deputat . Ba nu mai vorbiti aiurea . Dute si ascultai pe aia de la otv si lasane pe noi. Dar ce sa cer unui om ca tine care stie doar sa injure ca doh doar atat il duce capu . Ai venit acum cu oile dp camp si ai descoperit netu si vii aici sa injuri . Iti dau un sfat leagati un bolovan de gat aruncate intr-un lac si vezi ce se intampla ...
Guest Alex.R Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 http://www.antena3.ro/stiri/politica/cat-costa-intretinerea-alesilor-un-deputat-17500-lei-pe-luna_57088.html Ti-am spus ca nu ma intereseaza ce salariu are un deputat,deoarece nu sunt sute de mii de deputati. Nu iti face griji,"cacat cu mot", in cazul tau ,era un compliment. Tu esti genul de persoana care inca viseaaza ca profesorii si politstii au sute de mii de euro salariu si pensie. Tu imi zici sa ma duc la OTV sa ce?Sa il vad pe zeul tau Basescu? Nu este vina ta,asa este selectia naturala.
Guest Wandering Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 toate topicurile de genul acesta ar trebui inchise,iar cei care le fac sa primeasca warn revin la ce am zis inainte,de la PSD a inceput totul,cel putin unii sunt destul de destepti sa zica ca pe atunci nu aveai tu curajul sa te ridici impotriva alora,care trimiteau tancurile sa va omoare,pe ceausescu l-au omorat,de ce? Pentru ca a jefuit tara,le-a interzis romanilor sa iasa din tara,a omorat pe toti de la revolutie,ati vrut libertate? Ati primit libertate,iesiti pur si simplu din tara si gata,daca nu e basescu e geoana adica iliescu si revine tot la ceausescu,daca era geoana acum pe pariu ca salariile erau aceleasi si pensiile dar vedeai ca iar se punea comunismul,n-aveai voie sa iesi din tara,urma tot o revolutie,ba dar romanii sunt toti prosti si nu sunt multumiti niciodata,e normal ca banii i-a luat tot PSD-ul,si tot PSD-ul cu patriciu in frunte detine iRealitatea care minte tot poporul,bineinteles,ei nu recunosc asta.Realitatea a zis ca s-a nascut din dorinta poporului,pai daca era asa de ce vezi politica nonstop? E clar ca PSD-ul nu vrea sa ajute romania,nu stiu ce sa zic de PDL,cel putin ei ne ofera libertatea,si au dreptate,nu mai sunt bani,si stati linistiti ca nu se simt ei bine acasa cand vad in piata victoriei atatia romani prosti care au deschis tv-ul au vazut realitatea si s-au dus toti la bucuresti...e clar mentalitatea romanului... edit: si parkour are dreptate,alex.R tu ai doar 51 de posturi si te pui sa iti faci dusmani,nu vei rezista mult pe aici