Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

^MgKinG^

1 pic ajutor

Recommended Posts

Posted

Deci

N'am jucat Linkmania de mult si am uitat parola contului meu si la email..pt ca e acelasi parola. cum o pot recupera?am incercat sa dau pm la vdragosh acolo la admins mu Linkmania <trimite mesaj privat> da nu mere.as vrea sa jok...dak se uita un admin osa dau toate informatiile pe care le stiu si sa se vverifice logurile ca depe PC asta am jucat pe caracter

Posted

dar daca nam jukat vreo 2-3 luni cum sa'mi amintesc intrebarea rasp si nush ce ...cu examenele pe cap.:| sa verifice k tot eu eram pe cont.osa'i dau detalii lui vdragosh pe pm dar akm nu merge sa'i dau pm nush ce are forumu.Sa inteleg daca nu pot da informatiile alea nu pot juka pe contu meu?"|

Posted

dar daca nam jukat vreo 2-3 luni cum sa'mi amintesc intrebarea rasp si nush ce ...cu examenele pe cap.:| sa verifice k tot eu eram pe cont.osa'i dau detalii lui vdragosh pe pm dar akm nu merge sa'i dau pm nush ce are forumu.Sa inteleg daca nu pot da informatiile alea nu pot juka pe contu meu?"|

In mod normal din ce stiu eu ,daca nu sa schimbat nimic,iti trebuie maill-ul pe care ai facut contul,intrebarea secreta,raspunsul

Posted

mail'u il stiu si intrebarea si rasp nu's sigur. dar imi amintesc ce iteme is pe caracter si am printuri pe PC cu caracterul depe cont.(multe)

Posted

iti zic raspunsu: nu

nush linkul topicului, bunny stie, dar demult nu se mai dau aceste detalii despre cont

nici eu nush mailul de la cont dar asta e, moderatorii miau dat ignore mi se pare, deci numai dau pm`uri aiurea :nanana:

Posted

imi pare rau ca te dezamagesc dar nu cred ca o sa faca cineva ceva in privinta asta.e responsabilitatea ta sa`ti memorezi mailuri/parole/intrebari si chiar daca ai printuri si toate cele nu cred ca o sa-ti dea datele.un amic a incercat aceeasi chestie acum cateva luni si nu a rezolvat nimic din pacate.

multa bafta oricum

Posted

Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola, userul .

Poate nu esti realu..si vrei sa ii furi contul...de asta e bine sa scrieti contul in notepad ! asa aveti contul mereu !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...