Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

M!ster!o

Propunere Dl Si MG

Recommended Posts

Posted

nu e corect ca un dl si mg...sa intre in arena la 300..ar fi normal la 200. cum era pe s1...daca tto mg si dl se creaza la lvl 220/250...sa-i lasam sa aiba si ei lvl de intrare arena la 200..

Posted

ejti un but de sm taci drq..tu iit fac caracteru la lvl 0 noi la 220/250 daca nu se schimba asta se se schimbe satif aci dl sau mg de la lvl 0

Posted

Ete na.........maine poimaine vrei si in Kalime sa intrati sub lvl, ca de e vb de mg si dl

CONTRA

Mg-ul nu cred ca merita dar dl-ul ar merita un mic avantaj la intrarea pe harti fiindca are de bagat cmd in plus la stats.

Desi nu cred ca moderatorii vor renunta la incapatanare, pro :).

Posted

Ete na.........maine poimaine vrei si in Kalime sa intrati sub lvl, ca de e vb de mg si dl

CONTRA

mg si dl-ul intra la lvl mai mic in kalime ... :dooh: afara de kalima 7

si a mai fost aceasta sugestie...dar s-a scos functia tot din cauza unui bug daca nu ma insel..

asa ca n-ai sanse sa vezi sugestia acceptata...desi da si eu as dorii aceast lucru

dc imi mai fac mg..sau dl..nu inteleg daca eu sunt obligat sa stau pana la lvl 220/250 sa cresc un char ca sa-mi fac aceste 2 charuri care trebuia sa aiba acest avantaj...

in fine..

jucam pe linkmania...iar aici nimik nu e normal:)

Posted

mg si dl-ul intra la lvl mai mic in kalime ... :dooh: afara de kalima 7

si a mai fost aceasta sugestie...dar s-a scos functia tot din cauza unui bug daca nu ma insel..

asa ca n-ai sanse sa vezi sugestia acceptata...desi da si eu as dorii aceast lucru

dc imi mai fac mg..sau dl..nu inteleg daca eu sunt obligat sa stau pana la lvl 220/250 sa cresc un char ca sa-mi fac aceste 2 charuri care trebuia sa aiba acest avantaj...

in fine..

jucam pe linkmania...iar aici nimik nu e normal:)

ai dreptate..

Posted

CONTRA

Nu esti cu toti boii acasa. DL-ul si mg-u, de cand lumea si pamantul intra mai repede pe harti, nu este o fita, este pefect normal. Aici, insa, dupa schimbarea versiunii, din cauza unui bug... cica ( da da 8-| ) toate rasele intra cam la acelasi lvl, ceea ce e f nasol.

Posted

dati-va ma cu spray de gongi in cap poate mai omoara pitici de pe creier. Toti va credeti victimele serverului si toti credeti ca linkmania comploteaza ca sa va faca voua viata grea in joc. Duceti-va drac si jucati in alta parte si numai faceti topicuri de inapti.

Posted

Lvl de move este la fel pentru toate caracterele, daca se modifica lvl de intrare in arena pentru MG/DL vor intra si restu caracterelor. Asa este serverul acesta.

:tiphat:

Posted

dati-va ma cu spray de gongi in cap poate mai omoara pitici de pe creier. Toti va credeti victimele serverului si toti credeti ca linkmania comploteaza ca sa va faca voua viata grea in joc. Duceti-va drac si jucati in alta parte si numai faceti topicuri de inapti.

asta vreiam sa le zic si eu :)) :-j

Guest nupotsacred
Posted

pe toate hartile intra mg si dl mai rpd [pe jos] inafara de arena

si k7 ce dracu vrei mai mult ? vrei sa intri la 20 in icarus nu iti ajunge la 106 sau tie lene sa mergi pe jos din lt7 ... asta cu icarus fiind un exemplu evident ... deci mg/dl intra mai rpd pe jos pe orce harta inafara de arena si k7 mi se pare ok

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...