Jump to content
Mehico

Taxa lui Mazare, din 15 iunie la Mamaia

Recommended Posts

Posted

Astea se fac si in alte orase si aia nu pun taxe la intrarea in oras.

Sunteti cea mai scumpa si cea mai proasta statiune din estul europei si inca scoateti bani din cauza faptului ca o gramada de comunisti nu stiu nimic in afara de mamaia. Cand o sa-si dea lumea seama ca se pot duce in alte tari pe mai putini bani fara sa plateasca taxe anticonstitutionale la tot pasul ca e primarul un incompetent notoriu care nu poate sa aiba grija de oras fara sa jecmaneasca turistii.. atunci o sa fie pustiu si in catunul vostru.

Hai ca mi-e jena de Mamaia. Distrati-va voi acolo cat vreti, eu ma duc in grecia / bulgaria / albania / Irak. Oriunde e mai bine. Si mai ieftin.

vezi ca sti..nu te oblig eu sau mazare sa intri cu masina in statiune si tot la fel nu te oblig sa vi la mamaia.app ca tot ai adus vb eu sincer rad cand vad asa inchesuiala pe plaja...eu merg in mamaia deoarece sunt de aici si nare rost sa ma duc in grecia/turcia ..dar daca as sta in alta parte clar nu as merge in mamaia :)) si asta nu e datorita primarului nu el pune pretul la camera la hotel/restaurant etc..

si la faza care ai ziso cu un primar incompetent.el de cine a fost ales?a da de constanteni..el e pus acolo ca sa conduca orasul in beneficiul locatarilor sa zic asa(constanteni)de aceea noi nu platim :)) mie imi place ca e baiat destept si in loc sa ne jupoaie pe noi de taxe baga taxe mici/accectabile turistilor :) .orasul e curat/frumos/asfaltat(asta ma intereseaza pe mine si pe cei din Constanta nu de unde scoate el bani :)) ,din partea mea poate sa mareasca taxa aia si de 10X daca el vede ca ii merge care e prb?

Posted

sa`ti explic tie si inteligentului de mai sus care zicea sa puna taxa la oradea sau nu stiu unde sa nu mai poti ajunge in tara cva de genu..

el na pus taxa pe dn1 sau drumurile catre mare :)) ca sa te oblige sa platesti ci pur si simplu a pus o taxa pentru intrarea in statiune(aici vi doar daca ai chef/bani si vrei sa te distrezi/bronzezi etc)

intre orasul Constanta si statiunea mamaia nus 5km ca saracul de tine sa mori in drum spre plaja #-o unde se termina orasul incepe statiunea..asa ca parchezi frumos unde apuci aproape de statiune si mergi frumos pe jos inca cateva sute de metri.no sa mori credema :)

Sa va mance atunci marea cu Mazare cu tot si cu banii furati de la ceilalti cetateni, decat sa ma duc acolo si sa las masina la 10 km in orasul unde e cea mai mare mafie din Romania, unde iti fura masina si de sub fund, d'apoi sa lasi pe tarlaua ce leaga Constanta de "Raiul lui Mazare unde platesti sa poti respira", mai bine ma duc in Grecia si umflu bugetul lor, si imi parchez masina in parcare la hotel, sa mearga Mazare cu scumpa ma-sa la Mamaia si sa dea toti banii din taxa lui pe medicamente.

Cand intri in alte orase nu poti parca masina in camp si mergi 5 km pe jos? ca nu prea sunt multe orase unde mergi mai mult de 5 km de la intrare pana in centru. Cred ca sau esti neam cu el sau esti acelasi urmas ceausescian, daca tie iti convine sa platesti taxe la intrare in fiecare oras dar ca sa ai 2 semafoare si bordurile confectie proprie in intersectii, ceva asfalt turnat si doua cosuri de gunoi cu o banca intr-un parculet, pai plateste cate 5 lei la fiecare intrare intr-un oras resedinta de judet, de la Constanta la Oradea si vezi cum scoti 40 de lei doar ca altu sa isi toarne asfalt in fata vilei unde sta, dar noi care suntem pro democratie, suntem impotriva tuturor taxelor ilegale si legilor ce nu corespund unui stat democratic.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...