Jump to content
Guest Wandering

Ce este in spatele triunghiului bermudelor si Roswell

Recommended Posts

Guest Wandering
Posted

Sper sa fi postat corect,am deschis topicul pentru discutii referitoare la intamplari ciudate ca tringhiul bermudelor,roswell

Posted

Cam asta e ceea ce spune Scott Carpenter despre incidentul Roswell 1947:

NASA Astronaut Scott Carpenter

Carpenter photographed a UFO while in orbit on May 24, 1962. NASA still has not released the photograph.

"Let there be no doubt. Alien technology harvested from the infamous saucer crash in Roswell, N.Mex., in July 1947 led directly to the development of the integrated circuit chip, laser and fibre optic technologies, particle beams, electromagnetic propulsion systems, depleted uranium projectiles, stealth capabilities, and many others.

How do I know? I was in charge!

I think the kids on this planet are wise to the truth, and I think we ought to give it to them. I think they deserve it."

Posted

Ce sa fie? O mistificare a unor lucruri pe care oamenii de stiinta le-ar putea explica pe intelesul nostru al tuturor..dar probabil interesul e sa fie tinuta la distanta opinia publica de lucurrile astea :)

Posted

Niciodata nu o sa stim ce se afla in spatele acestor lucruri, la fel niciodata nu o sa stim de unde au scos scotienii aia ca ei au un Nessi in lacul ala batut de soarta, sunt lucruri psihologice, cineva a inceput cu o poveste amuzanta si dupa ceilalti au continuat-o din generatie in generatie pana s-a facut de stire mondiala.

Chiar am vazut o emisiune amuz 10 ani la unguri, era despre ozn-uri cum ca 3 nave ar fi aterizat la ei intr-un lan de grau. Au fost chemati mai multi experti ufologi si tot feluri de fotografi profesionisti si toti ziceau ca sigur erau ozn-uri, ca cercurile facute in lan is perfect aliniate, un om nu putea face asa ceva, si mai mult de atat la toti li s-a stricat telefoanele si aparatele foto. Ei bine, la sfarsitul emisiunii au fost invitati si cei 2 tipi care au facut toata treaba aia punand un tarus in mijloc si cu o sfoara degata de el, s-au tot invartit de-a roata in jurul tarusului facand cercuri perfecte, si mai mult de atat au filmat tot ce au facut, nu cumva cineva sa aibe dubii asupra ce afirma ei. Sa nu zic ce reactii au avut toti expertii si savantii cand au vazut.

Crec ca asa ceva e si cu aceste lucruri, cei care stiu ce e acolo, nu zic nimic, cei care spun, aia nu stiu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...