Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest nupotsacred

about

Recommended Posts

Posted

dar daca e nonrr si treage o catapulta in el...pa elf ^_^

solutii sunt...

vointa este?

Te contrazic. Ce zici de ea/el>>blondina Muse Elf 306(0) 84906487 377 509 337 500 ??? E mai mereu prezent/prezenta acolo, si vreau sa-i multumesc pentru asta....nu te ating loviturile catapultelor cand esti pe altar.

Posted

Te contrazic. Ce zici de ea/el>>blondina Muse Elf 306(0) 84906487 377 509 337 500 ??? E mai mereu prezent/prezenta acolo, si vreau sa-i multumesc pentru asta....nu te ating loviturile catapultelor cand esti pe altar.

probabil asa o fi setat aici..nu te contrazic...

dar normal trebuie sa te impinga de pe altar cand da mobul in tine

nu sa te omoare..

nu sunt elf nu cunosc ^_^ aici..dar am facut si eu balgas..si ca elf..dar nu pe link..si ma impingeau mobii

numai ca acolo era setat mai greu...muuuult mai greu nu 2 hit si gata..

Posted

singurul mod ar fi sa ne facem 1 elf, lvl 300 asa si sal lasam in crywolf iar cand e balgas dam sw si pe elf . asta ar fi ...

eu am, dar cand ma duc eu este full (ma duc de obicei noaptea cand cred ca nimeni nu merge) dar la ora 12:45 daca nu merge nimeni, acuma doamne iarta`ma

probabil asa o fi setat aici..nu te contrazic...

dar normal trebuie sa te impinga de pe altar cand da mobul in tine

nu sa te omoare..

nu sunt elf nu cunosc ^_^ aici..dar am facut si eu balgas..si ca elf..dar nu pe link..si ma impingeau mobii

numai ca acolo era setat mai greu...muuuult mai greu nu 2 hit si gata..

nu te arunca, esti departe de mobi in momentul in care esti pe altar :nanana:

@ balgass mai rar, sau ,,marire timp de reactie"(ca la orange)

Posted

eu am, dar cand ma duc eu este full (ma duc de obicei noaptea cand cred ca nimeni nu merge) dar la ora 12:45 daca nu merge nimeni, acuma doamne iarta`ma

nu te arunca, esti departe de mobi in momentul in care esti pe altar :nanana:

@ balgass mai rar, sau ,,marire timp de reactie"(ca la orange)

in situatia asta..da singurul lucru care ar putea face ar fi sa mareasca timpul alocat elfelor..

sa speram ca se va intampla..

Posted

acum sincer sa fiu nu cred ca e greu sa lasi un cont cu un elf la event...orice guild/ally oricat de mic are un cont de elf pe care nu mai joca nimeni pe el si poate ramane numai pentru balgasuri

Posted

sincer am citit topicul si ce a mai buna solutie este ce a cu sa se adauge 2 minute la event ca sa poata ajunge elfele sau sa se scoata balgasu si gata ! :tiphat:

Posted

Da dar daca se baga 2 minute in plus ca sa ajunga elfele uni or sa zica ca nu mai au timp sa ajunga si la cc ..cel mai bine ar fi sa zica Something about balgas pe la si 35 elfele sa aiiba timp de la si 35 la si 40 sa ajunga si la si 40 sa inceapa eventul..

Posted

Ce ma amuza topicul asta =))).

Cica sa mareasca timpul ca sa ajunga elfa =))). Omule, dat fiind ca o elfa stie ora la care se desfasoara event-ul, poate pleca inainte sa anunte, nu atunci cand anunta. Auzi, sa mareasca timpul ca sa ajunga elfa =)))).

E bine cum e acum balgass.

Posted

Ce ma amuza topicul asta =))).

Cica sa mareasca timpul ca sa ajunga elfa =))). Omule, dat fiind ca o elfa stie ora se desfasoara event-ul, poate pleca inainte sa anunte, nu atunci cand anunta. Auzi, sa mareasca timpul ca sa ajunga elfa =)))).

E bine cum e acum balgass.

da elfei ii convine sa plece cu 5 min inainte de pe spot ca sa faca balgasu...daca nu ai uitat la balgas depindeti de elfe ...nu e corect ca ele sa nu faca xp toata ora si sa trebuiasca sa se duca la balgas

Posted

da elfei ii convine sa plece cu 5 min inainte de pe spot ca sa faca balgasu...daca nu ai uitat la balgas depindeti de elfe ...nu e corect ca ele sa nu faca xp toata ora si sa trebuiasca sa se duca la balgas

Tu gandesti ce vorbesti? Crezi ca daca se baga cateva minute se mareste timpul? Ca ora aia de joc o sa fie o ora si 2 minute?

Daca pleaca cu 2 minute inainte de Balgass sau ca pleaca cu 2 minute in timpul anuntarii nu e tot aia?

Omfg...

Guest CeausescuPresedinte
Posted

mno bine-i orcum ... balgassu sa se faca si noi sa fim sanatosi

Posted

un admin ne poate lamuri cu un raspuns ca am asteptat deja destul :D :whistle:

Un admin v-a dat deja raspunsul:

linkmania nu e "alte servere". noi am considerat aceasta solutie ca fiind cea mai buna. Nu cred ca-ti cade mana daca mergi 2 min pana in crywolf pe jos

Posted

Pro sugestiei cu 2minute in + ,ma dispera cand nu se face balgassul din cauza ca nu se ajunge la timp ,mai ales pe timp de noapte !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...