Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest nupotsacred

about

Recommended Posts

Guest nupotsacred
Posted

parerea mea daca tot sa scos comanda /move crywolf sa se schimbe si la balgass

sa fie din 4 in 4 sau din 6 in 6 ore ... e aiurea din 2 in 2 ore fara move

degeaba merge lumea la balgass daca nu merg elfele ... si plus de asta multi

nu stiu drumul pe jos pana in crywolf ...

sa curga parerile :D

Posted

parerea mea daca tot sa scos comanda /move crywolf sa se schimbe si la balgass

sa fie din 4 in 4 sau din 6 in 6 ore ... e aiurea din 2 in 2 ore fara move

degeaba merge lumea la balgass daca nu merg elfele ... si plus de asta multi

nu stiu drumul pe jos pana in crywolf ...

sa curga parerile :D

odata ajunsi in loreen deep nu e greu sa te indrepti catre luminita din fata ta..de pe harta...

da intradevar ar trebui marit timpul acordat elfelor sa se aseze pe altar..

am obs nu odata elfele nu au ajuns la timp...

oricum..nu era necesar sa se scoata functia move crywolf...

era mai usor sa se elimine dino bugul...

dar..uneori..e mai usor sa elimini problema decat sa ii cauti rezolvare..cea mai usoara cale..

Posted

eu sunt de parere ca sa ajunga poporul si sa se faca eventul ar fi necesar

sa se mareasca cu 2 minute in plus fata de acuma distanta dintre anuntarea eventului si declansarea atacului.

usor nu sariti aveti timp si de CC3-CC6 cine doreste da imediat move se termina la minutul 53 in varianta sugerata de mine

^_^ ^_^ ^_^

Guest nupotsacred
Posted

in principiu ideea era ca nu ajung oameni la timp la balgass si deaia am vrut sa se mareasca intervalul dintre eventuri ... dar e buna si sugestia voastra

macar 2 minute in plus dinainte sa apuce lumea sa ajunga pe jos

Posted

din cauza dino-bug-ului sa scos move crywolf :crazy:

oau pe bune?

daca nu ne spuneai u muream prosti...of

da stiam si noi ca de asta s-a scos..

dar dc sa scoti functia ....e mai usor decat sa repari bugul..

dragi moderatori voi daca aveti un cos pe frunte va schimbati capul cu totul?

ptr ca asta ati facut acum..din cauza la un bug ati scos functia move...ca sa nu va bateti voi capul

sa cautati rezolvare...

stim..cald afara...e greu..

Guest nupotsacred
Posted

ori sa se mareasca intervalul adika de la 2 ore la 4 sau 6

ori sa se mareasca timpul de incepere sa ajunga elfele si ceilalti la event

Posted

pe jos nu se poate merge cu dinobug?

dai move lorencia din davias si pleci pe jos din lore cu dinobug si ajungi crywolf.

ceea ce zici tu aici nu e adevarat :) crywolf e alt "server". Apasa G si ai sa vezi, cei din cw si loren apar cu 20, restu cu 1

Posted

ceea ce zici tu aici nu e adevarat :) crywolf e alt "server". Apasa G si ai sa vezi, cei din cw si loren apar cu 20, restu cu 1

este asa numitul sv2..sau 20 cum spun unii..

da intradevar cand intri pe acest sv..ti se inchide legatura cu exteriorul sa spun asa..

nu functioneaza pm

nu apare anuntul la invazie sau posturile / gm post..

dar totusi..

dc nu incercati rezolvarea problemei decat sa eliminati move command..

Posted

este asa numitul sv2..sau 20 cum spun unii..

da intradevar cand intri pe acest sv..ti se inchide legatura cu exteriorul sa spun asa..

nu functioneaza pm

nu apare anuntul la invazie sau posturile / gm post..

dar totusi..

dc nu incercati rezolvarea problemei decat sa eliminati move command..

Si care ar fii solutia ta ?

Posted

Si care ar fii solutia ta ?

vrei sa spui ca singura solutie este scoaterea functiei move cry..

poate..da este cea mai la indemana..cum au fost si in alte cazuri...

si cand au venit jucatorii cu o idee..sau chiar cu solutia...li s-a spus ca ...avem oameni capabili si noi..putem gasi solutia/rezolvare etc..

daca...daca ati vrea..solutii ar fi..sau vrei sa cautam noi jucatorii solutiile..sa le postam..cum s-a mai facut

si sa ne aratati ca ne-am deranjat degeaba..

p.s.

nu e primul s2 care il joc

si pe alte servare s-a gasit rezolvarea...

daca s-ar cerceta nitel s-ar gasi si aici..

parerea mea..

p.s.s.

dar asta ar insemna munk..

Posted

vrei sa spui ca singura solutie este scoaterea functiei move cry..

poate..da este cea mai la indemana..cum au fost si in alte cazuri...

si cand au venit jucatorii cu o idee..sau chiar cu solutia...li s-a spus ca ...avem oameni capabili si noi..putem gasi solutia/rezolvare etc..

daca...daca ati vrea..solutii ar fi..sau vrei sa cautam noi jucatorii solutiile..sa le postam..cum s-a mai facut

si sa ne aratati ca ne-am deranjat degeaba..

p.s.

nu e primul s2 care il joc

si pe alte servare s-a gasit rezolvarea...

daca s-ar cerceta nitel s-ar gasi si aici..

parerea mea..

p.s.s.

dar asta ar insemna munk..

linkmania nu e "alte servere". noi am considerat aceasta solutie ca fiind cea mai buna. Nu cred ca-ti cade mana daca mergi 2 min pana in crywolf pe jos

Posted

linkmania nu e "alte servere". noi am considerat aceasta solutie ca fiind cea mai buna. Nu cred ca-ti cade mana daca mergi 2 min pana in crywolf pe jos

sincer eu nu dau 2 bani pe cry..am fost de 4 ori de cand joc pe s2...

dar sunt altii care se chinuie sa faca acest event..ca de la el a plecat..de la balgas event..

si nu apuca ptr ca

1 timpul alocat elfelor sa se inscrie este prea scurt...

2 unele cred ca nu cunosc drumu...se pierd la jumate ..

3 da stiu...si ma asteptam sa spui ca "linkmania nu este alte servare" dar acele "alte servare " mai proaste..dupa parerea ta..ca de asta ai subliniat asa...au avut probabil macar 1 om capabil sa rezolve anumite buguri nu sa elimine cu totul anumite chestii

maine poimaine eliminati si ...alte chestii...ca sa nu se mai dupeze..corect?

Posted

Din momentul in care apare anuntul nu ai timpul necesar sa ajungi pe jos pana la altar. Si daca ai mers un pic gresit, la revedere, poti sa nici nu te mai duci.

Parerea mea este ca solutia ar fi sa se mareasca putin timpul de la anunt pana la aparitia mobilor, daca se poate, desigur.

Ca pana la urma nici elfele nu-s pedepsite sa stea cu ochii pe ceas, sa sune party makerul sa fie on sa le dea party iar, si sa plece la si 40 de pe spot. Si astea doar pentru 1 bless rareori 2. Plus injuraturile celor 500 de playeri daca nu ai lvl sa stai pe altar sau nu ajungi la timp.

Posted

Din momentul in care apare anuntul nu ai timpul necesar sa ajungi pe jos pana la altar. Si daca ai mers un pic gresit, la revedere, poti sa nici nu te mai duci.

Parerea mea este ca solutia ar fi sa se mareasca putin timpul de la anunt pana la aparitia mobilor, daca se poate, desigur.

Ca pana la urma nici elfele nu-s pedepsite sa stea cu ochii pe ceas, sa sune party makerul sa fie on sa le dea party iar, si sa plece la si 40 de pe spot. Si astea doar pentru 1 bless rareori 2. Plus injuraturile celor 500 de playeri daca nu ai lvl sa stai pe altar sau nu ajungi la timp.

asta stim si noi..jucatorii...dar ..degeaba..:P

crs..multe merg..dar se trec cu vederea..atata timp cat jucatorii isi tin gura..nici ei nu fac nimik in privinta asta....

acu 3 ani cand vb de s2 ni se spunea sa asteptam..ca se testeaza sa se scoata bugurile..

acum...ma intreb..oare ce au testat?

sunt mai multe buguri acum decat erau acu 3 ani:)

sa nu mai vb de hackuri..

Posted

singurul mod ar fi sa ne facem 1 elf, lvl 300 asa si sal lasam in crywolf iar cand e balgas dam sw si pe elf . asta ar fi ...

dar daca e nonrr si treage o catapulta in el...pa elf ^_^

solutii sunt...

vointa este?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...