Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Ce este o nefondata?

Recommended Posts

Posted

Eu in fiecare zi citesc topicurile dela plangeri si nu-mi dau seama ce este o nefondata?

Ex:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=367649

in topicul asta sa dat nefondata,cu toate ca playeri s-au inteles intre ei.

aici:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=366704

in topicul asta am fost si eu implicat ca Buccum a dat pk pe tot party,aici Buccum a postat gresit(pt care trebuia sa ia warn) a facut o plangere in care a vrut sa induca in eroare moderatorul cu 2 caractere diverse si zicand ca are preluare cu Buccum cand se vede ca-i primul lui print si face /pkclear,aici playeri nu s-au inteles si totus TheMask care are la semnatura Regulamentul MU Linkmania si Guid de postare a inchis topicul fara sa dea nefondata si warn.

Sunt curios de parerile playerilori si al moderatorilori

Posted

o nefondata e o "chestie" pe care moderatorul o da doar daca are chef...nu se respecta un tipar anume,e pe toane si depinde de starea de spirit a moderatorului

Posted

scrie in regulament

Da scrie in regulament dar ce-i doi moderatori care au rezolvat topicurile astea 2 au ideei diferite,sau TheMask nu a citit regulamentul

Deci depinde ce moderator prindem?

Posted

Eu in fiecare zi citesc topicurile dela plangeri si nu-mi dau seama ce este o nefondata?

Ex:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=367649

in topicul asta sa dat nefondata,cu toate ca playeri s-au inteles intre ei.

aici:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=366704

in topicul asta am fost si eu implicat ca Buccum a dat pk pe tot party,aici Buccum a postat gresit(pt care trebuia sa ia warn) a facut o plangere in care a vrut sa induca in eroare moderatorul cu 2 caractere diverse si zicand ca are preluare cu Buccum cand se vede ca-i primul lui print si face /pkclear,aici playeri nu s-au inteles si totus TheMask care are la semnatura Regulamentul MU Linkmania si Guid de postare a inchis topicul fara sa dea nefondata si warn.

Sunt curios de parerile playerilori si al moderatorilori

O plangere este nefondata atunci cand nu ai formulat-o corect, cand nu ai pus pozele care trebuie, cand ai gresit ceva anume in crearea ei sau te-ai inselat in privinta unor lucruri pe baza pozelor care le expui in topic.

Spre exemplu daca faci o plangere si:

1) nu are poza cu spot -> risti sa iei nefondata

2) Pozele nu sunt intr-un fel sau altul consecutive. Spre exemplu poza ta cu spot e facuta la ora 13.00 si are numarul 0001, iar poza cu PK e facuta la 13.05 si are 0000, rezulta ca intre timp ai luat disconnect, deci nu mai aveai drept la spot, deci clar nu ai plangerea fondata.

3) te inseli in privinta timpului si care a ajuns primul pe spot/la golden.

4) etc..

LE: Sau, s-a mai intamplat sa existe plangeri in care partea "vatamata" a postat pe cineva ca l-a facut "prost", si doar pentru atat nu se da suspend, dar a luat nefondata. Ma rog, eu nu prea am fost niciodata de acord cu asa ceva, dupa ce ca e insultat ii mai dai si suspend.

Posted

vroiam sa deschid de mult acest subiect.

problema e ca nefondatele se dau dupa bunul plac, in functie de starea sufleteasca a moderatorului, sau de vezi doamne "antecedentele" care le are userul pe serverul linkmania.

nefondatele sunt o "consolare" a moderatorilor cand rezolva plangeri care nu respecta regulamentul. adica moderatorul vede ca n-ai postat bine, si ca sa nu citeasca topicul tau degeaba, trebuie sa aiba o satisfactie si-ti da tie suspend. e un fel de "rasplata" ca ti-a citit aberatiile pe la plangeri. intelegi?

ei modereaza in timpul lor liber, si nu sunt platiti, insa satisfactia trebuie sa o aiba cumva, intelegi? so.. asa s-a ajuns la nefondate. ai bagat la cap? bun.

Posted

O plangere este nefondata atunci cand nu ai formulat-o corect, cand nu ai pus pozele care trebuie, cand ai gresit ceva anume in crearea ei sau te-ai inselat in privinta unor lucruri pe baza pozelor care le expui in topic.

Spre exemplu daca faci o plangere si:

1) nu are poza cu spot -> risti sa iei nefondata

2) Pozele nu sunt intr-un fel sau altul consecutive. Spre exemplu poza ta cu spot e facuta la ora 13.00 si are numarul 0001, iar poza cu PK e facuta la 13.05 si are 0000, rezulta ca intre timp ai luat disconnect, deci nu mai aveai drept la spot, deci clar nu ai plangerea fondata.

3) te inseli in privinta timpului si care a ajuns primul pe spot/la golden.

4) etc..

Nefondatele se mai dau pentru:

-posturile facute la "noroc" in care dovezile aduse sunt contrazise de catre cel acuzat, cu printuri valide. Exemplu: Face X plangere pentru ks (are print singur pe spot, printuri cu ks, toate bune si frumoase) impotriva lui Y, vine Y si pune printurile cu preluarea demonstrand ca spotul ii apartine, prin urmare plangerea facuta de X este una nefondata (deoarece nu are niciun drept asupra spotului).

-intocmirea posturilor incomplete, in care lipsesc unele printuri necesare (specificate in ghidul de postare);

-plangerile de PK in ARENA (in ARENA este permis pk-ul, suspend pentru pk in ARENA, in exces s-a dat extrem de rar si ar fi preferabil sa nu se mai dea vreodata, pana la urma este una dintre putinele harti pe care este permis PVP-ul. Totusi, PK-ul nu este o scuza pentru a muta pe cineva de pe spot sau a face printuri "SINGURI" pe spot cand el e in respawn => suspend pentru nesimtire pentru cel care muta sau inducere in eroare pentru situatia a doua).

Majoritatea posturilor de genul pe care le-am rezolvat s-au soldat cu nefondata. Nu am acordat suspend in cazul plangerilor multiple (gen ks,pk, stationare in aceeasi plangere si spre exemplu ii lipsea printul cu F4 pt stationare celui care a facut plangerea).

Exista un topic pinned cu Regulamentul Mu Linkmania, mai exista si un alt topic tot pinned numit Ghid de postare, amandoua la Plangeri. Nu este asa de greu sa le cititi inainte de a intocmi o plangere, mai ales ca este in interesul vostru sa o faceti. Pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca dau un suspend unuia sau altuia. Daca nu aveti nici macar atata bunavointa de a petrece 5 minute pentru a citi cateva paragrafe, 4 zile pauza pentru nefondata mi se pare o solutie acceptabila avand in vedere ca in loc de cele 5 minute necesare pentru a citi respectivele paragrafe veti avea atata timp liber pe care sa-l petreceti aprofundand regulile comunitatii in care activati.

Cat despre retragerea unei plangeri, ramane la latitudinea moderatorului daca accepta sau nu pentru simplul motiv ca atat timp cat nu ati putut ajunge la o intelegere in joc fara a posta o plangere oficiala, evitand astfel calea amiabila, nu vad de ce te-ai mai putea razgandi. Totodata plangerile pentru limbaj pe chat public, spell tarc bk, hack nu pot fi retrase.

Posted

Nefondatele se mai dau pentru:

-posturile facute la "noroc" in care dovezile aduse sunt contrazise de catre cel acuzat, cu printuri valide. Exemplu: Face X plangere pentru ks (are print singur pe spot, printuri cu ks, toate bune si frumoase) impotriva lui Y, vine Y si pune printurile cu preluarea demonstrand ca spotul ii apartine, prin urmare plangerea facuta de X este una nefondata (deoarece nu are niciun drept asupra spotului).

-intocmirea posturilor incomplete, in care lipsesc unele printuri necesare (specificate in ghidul de postare);

-plangerile de PK in ARENA (in ARENA este permis pk-ul, suspend pentru pk in ARENA, in exces s-a dat extrem de rar si ar fi preferabil sa nu se mai dea vreodata, pana la urma este una dintre putinele harti pe care este permis PVP-ul. Totusi, PK-ul nu este o scuza pentru a muta pe cineva de pe spot sau a face printuri "SINGURI" pe spot cand el e in respawn => suspend pentru nesimtire pentru cel care muta sau inducere in eroare pentru situatia a doua).

Majoritatea posturilor de genul pe care le-am rezolvat s-au soldat cu nefondata. Nu am acordat suspend in cazul plangerilor multiple (gen ks,pk, stationare in aceeasi plangere si spre exemplu ii lipsea printul cu F4 pt stationare celui care a facut plangerea).

Exista un topic pinned cu Regulamentul Mu Linkmania, mai exista si un alt topic tot pinned numit Ghid de postare, amandoua la Plangeri. Nu este asa de greu sa le cititi inainte de a intocmi o plangere, mai ales ca este in interesul vostru sa o faceti. Pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca dau un suspend unuia sau altuia. Daca nu aveti nici macar atata bunavointa de a petrece 5 minute pentru a citi cateva paragrafe, 4 zile pauza pentru nefondata mi se pare o solutie acceptabila avand in vedere ca in loc de cele 5 minute necesare pentru a citi respectivele paragrafe veti avea atata timp liber pe care sa-l petreceti aprofundand regulile comunitatii in care activati.

Cat despre retragerea unei plangeri, ramane la latitudinea moderatorului daca accepta sau nu pentru simplul motiv ca atat timp cat nu ati putut ajunge la o intelegere in joc fara a posta o plangere oficiala, evitand astfel calea amiabila, nu vad de ce te-ai mai putea razgandi. Totodata plangerile pentru limbaj pe chat public, spell tarc bk, hack nu pot fi retrase.

Redemption acest topic nu am deschis pt ca nu cunosc sau nu am citit regulamentul si ghidul de postare,am deschis pt ca voi moderatori va contraziceti intre voi.Regulamentul este scris negru pe alb si este destul de clar,dar in topicul pe care tu ai rezolvat se putea rezolva fara nici un suspend pt ca partile sau inteles si topicul pe care la ,,rezolvat" da TheMask este sub orice critica

Posted

Ai intrebat ce este o nefondata, iar eu ti-am spus parerea mea. Atat timp cat o plangere va indeplini criteriile mentionate mai sus voi acorda suspend pentru nefondata.

Posted

Redemption acest topic nu am deschis pt ca nu cunosc sau nu am citit regulamentul si ghidul de postare,am deschis pt ca voi moderatori va contraziceti intre voi.Regulamentul este scris negru pe alb si este destul de clar,dar in topicul pe care tu ai rezolvat se putea rezolva fara nici un suspend pt ca partile sau inteles si topicul pe care la ,,rezolvat" da TheMask este sub orice critica

de raspuns ti s-a raspuns dar u nu ti cont de 1 lucru...

acel paragraf

in orice alta situatie moderatorii au ultimul cuvant..

cu acest paragraf poti sa stergi tot ce este in regulament..

ptr ca tot timpul situatiile difera..si acordarea suspendurilor..

daca eu sa spunem ca sunt mod si doresc sa nu acord suspend lui X iti caut nod in papura la orice lucru minor..si iti ofer nefondat pe baza acelui lucru..ca sa-ti inchid gura..

spun asta ptr ca am vazut aceste lucruri..nu acuz pe nimeni..dar

ar trebui sa existe impartialitate din partea tuturor moderatorilor.

ar trebui ca moderatorii sa judece plangerile dupa regulamentul scris care suntem obligati si noi sa-l respectam

si pe care ar trebuie si ei sa-l "respecte"

offtopic.

aici..oricum..regulamentul este ptr prosti

Posted

Ai intrebat ce este o nefondata, iar eu ti-am spus parerea mea. Atat timp cat o plangere va indeplini criteriile mentionate mai sus voi acorda suspend pentru nefondata.

Cred ca ar trebui sa aveti TOTI aceeasi parere. Nu ar fi mai bine sa vb voi acolo la AS si sa ne dea Ody un raspuns final.

Parca nu se dadea nefondata (din cate am inteles dintr-un post de la Ody) atunci cand persoanele se intelegeu si se retrage si totul e bine se inchide plangerea fara a se mai da suspend.

Dar ne inchide-ti gura cu "In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant."

Daca tot este nefondata sa se dea la toti indiferent, ai deschis un topic la plangeri asta inseamna sa se dea suspend cuiva.

Posted

Una e sa faci o plangere corecta si apoi sa te intelegi cu persoana respectiva. Altceva e sa postezi si apoi sa-ti dai seama ca nu ai tot ce trebuie/ai fost preluat etc.

Posted

Una e sa faci o plangere corecta si apoi sa te intelegi cu persoana respectiva. Altceva e sa postezi si apoi sa-ti dai seama ca nu ai tot ce trebuie/ai fost preluat etc.

Poftim, post corect - s-au inteles, a retras si totusi a luat suspend pentru ca "In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant."

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=355441

Nu vad sa fi primit nefondata.

Nu avea voie sa retraga ? era asa grav ?

Posted

Nu vad sa fi primit nefondata.

Si mai sus ce ai zis ?

Ti-am dat exemplu de plangere corecta in care cu toate ca s-a retras s-a acordat suspend.

Posted

aici s-a dat nefondata desi plangerea a fost corect facuta(regulamentar)

ar fi trebuit ss pentru vanatoare, persoana care a facut printul nu avea nici o legatura cu ce se discuta pe /post

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...