Jump to content
Tybork

Parada spectaculoasa la Londra, pentru a marca ziua de nastere a reginei Elisabeta a II-a

Recommended Posts

Posted

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a asistat, sâmb?t?, la o ampl? parad? militar?, în cadrul ceremoniilor oficiale organizate pentru a marca ziua sa de na?tere ?i împlinirea a 84 de ani, relateaz? Times.

La parad? au participat mai mult de 1.400 de militari, care au purtat uniforme tradi?ionale ale unit??ilor armatei britanice.

Conform tradi?iei, regina prime?te în fiecare an onorul trupelor britanice, singura excep?ie fiind în anul 1955, când participarea sa a fost anulat? din cauza unei greve a angaja?ilor c?ilor ferate.

Regina Elisabeta a II-a a fost înso?it? sâmb?t? de prin?ul Phillip, care a suferit în cursul s?pt?mânii o interven?ie chirurgical? minor? la mâna stâng?. Cuplul regal a parcurs o scurt? distan??, de la Buckingham Palace pân? la locul de desf??urare a paradei, aflat în spatele Downing Street, într-o tr?sur? deschis?, folosit? pentru prima dat? de Regina Victoria, în 1842.

La ceremonie a asistat ?i prin?ul Charles, de?i acesta sufer? de o infec?ie pulmonar? ?i ?i-a anulat programul oficial pentru prima parte a s?pt?mânii viitoare. El a fost înso?it de ducesa de Cornwall ?i de prin?ul William, care urmeaz? un stagiu de preg?tire pentru pilo?i de elicopter.

Dup? ce a primit onorul, regina a revenit la Palatul Buckingham, de unde a urm?rit o parad? aerian?, la care au participat 13 tipuri de avioane, inclusiv aparate Spitfire, Hurricane ?i Lancaster folosite în timpul celui de-al Doilea R?zboi Mondial, dar ?i avioane moderne Typhoon sau Red Arrow.

Ceremoniile au fost instituite pentru ca monarhii britanici a c?ror zi de na?tere este iarna s? poat? asista la evenimente organizate în aer liber în cursul verii ?i au loc întotdeauna într-o zi de sâmb?t? din iunie. Ziua de na?tere a reginei Elisabeta a II-a este la 21 aprilie.

Sursa: mediafax

Guest Wandering
Posted

Mai are o sambata si moare baba :D

cred ca daca vede un englez postul tau raporteaza la politia si vin aia direct la tine acasa sa te arunce in "turn" :))

si printii astia din anglia se vede ca au probleme de sanatate

Posted

Bravo lor ca stiu sa isi respecte oamenii de valoare, nu ca noi.

ai perfecta dreptate..oricum niciodata nu poti sa compari mentalitatea lor cu a noastra ... o spun cu parerea de rau ...

Posted

ai perfecta dreptate..oricum niciodata nu poti sa compari mentalitatea lor cu a noastra ... o spun cu parerea de rau ...

si ce vrei ma ? sa-i faci parda lu basescu ? dute tare

nu mai vorbii la general , eu nu am aceeasi mentalitate cu tine ... o spun cu fericire

On : bani cheltuiti aiurea , baba are 84 de ani din ce stiu eu ... a 2-a zi nici nu isi mai aduce aminte :))

Guest HateLord
Posted

si ce vrei ma ? sa-i faci parda lu basescu ? dute tare

nu mai vorbii la general , eu nu am aceeasi mentalitate cu tine ... o spun cu fericire

On : bani cheltuiti aiurea , baba are 84 de ani din ce stiu eu ... a 2-a zi nici nu isi mai aduce aminte :))

Tu citesti ce scrii inainte de a posta? Ce bani cheltuiti aiurea mai copile? este cel mai important om din stat, tu asta nu intelegi cu "asa-zisa mentalitatea" asta a ta.

@ Asta inseamna un stat civilizat, nu romaneii nostrii care il contesta pe Basescu si daca merge pe strada.

Posted

hatelord eu ti-as sugera sa termini cu gandirea ta de flower power, nu te tine la nimeni la noi in tara ... dar esti prea mediocru ca sa o parasesti

Da am citit ineainte sa postez , cu ce ajuta o parada ? se pierd n milioane de euro pe o astfel de parada ... tu crezi ca banii cresc in copaci ? ai muncit vreo zi sa vezi cat muncesti pe un salariu de nimic ? nu ai simtul banului iti spun eu

daca tu cu creierul ala tau de furnica percepi un stat civilizat o baba care isi face de ziua ei parada and shit pe bani publici nu mai ai nici o sansa

"@ Asta inseamna un stat civilizat, nu romaneii nostrii care il contesta pe Basescu si daca merge pe strada. "

Ultima data cand Base mergea pe strada era beat , iesind de la Golden Slitz... da-mi voie sa urinez pe un astfel de presedinte si pe "asa-zisa ta mentalitate"

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...