Random Hero Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 is o serie de cutii care umple locul degeaba Baga-le una in alta. Nu sufar sitele de la geamuri pentru ca iarna trebuie sa le dau jos si ce-i care le-au pus au lasat un spatiu prin care intra tantari. Si mai sunt :D Sitele care se comporta de parca n-ar fi.
Anky Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Sunt foarte multe lucruri enervante in casa mea incepand cu: papagalii ( care incep sa cante de la 6-7 dimineata), decoratiile mamei ( care ocupa jumatate din casa) si nu in ultimul rand masa din sufragerie de care in fiecare dimineata ma lovesc. ;)) Poate intr-o zi o sa scap de ele
Lemonade Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ghivecele cu flori care sunt peste tot si patul care scartaie. :angry1:
Random Hero Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ghivecele cu flori care sunt peste tot si patul care scartaie. :angry1: Nu scartaie, se zguduie cu totul, zici ca e low-rider.
Guest Wandering Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 steagul romaniei din camera mea.. edit: si camera web de pe monitorul meu care are o luminita verde nonstop si ma simt de parca sunt spionat si fantomele exemplu: ma trezesc si vad ceva ca o fantoma la usa mea,ma uit mai bine si tot il vad,si cand intorc capul il vad langa mine si inchid ochii si ma bantuie in cosmaruri
wazzabi Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 sifonieru lu strabunica-mea care miroase de la 100m a naftalina (cand e inchis)
Cappysor Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Pisica. Cand ti-e lumea mai draga noaptea, stai cu prietena in pat si incepi preludiul pisica incepe sa miaune ca vrea sa iasa din camera. Dar nu aici se termina totul. O las sa iasa si dupa 30-40 min vrea sa intre iara. La 5 dimineata da trezirea ca vrea sa manance.
Shadow * ClimaCool Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Baga-le una in alta. Sitele care se comporta de parca n-ar fi. Daca ar incapea una in alta le-as baga, dar una e lata, alta lunga, alta inalta si patrata, celalalte pline, si asa mai departe ... A si mai am o cutie uriasa de jucarii, circa 80 cm lungime, vreo 40-50 inaltime si cam tot atata latime ... nu am ce face cu ele, stau in fundul dulapului si de aia mi se ingramadesc gecile, era la un moment dat ceva proiect parca amintit de "logs" despre ajutoare sau alte chestii si ziceam ca le-as dona toate, insa ... nu s-a mai realizat, asa ca sta tot acolo in fundul dulapului.
marius_truckerfan Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nu scartaie, se zguduie cu totul, zici ca e low-rider. Da de ce face asa ? :> Chiar atat de brutal iti place ? Hai ca glumesc ... :) Pisica. Cand ti-e lumea mai draga noaptea, stai cu prietena in pat si incepi preludiul pisica incepe sa miaune ca vrea sa iasa din camera. Dar nu aici se termina totul. O las sa iasa si dupa 30-40 min vrea sa intre iara. La 5 dimineata da trezirea ca vrea sa manance. Pai normal, cand va vede iese afara, dupa 30-40 de minute vine sa verifice daca ati terminat, si la 5 dimineata trebuie sa manance, doar are treaba toata ziua, nu ? (adica sa doarma, eu personal nu mi-as prea dori o pisica :lol:) @ On : Scaunul de langa pat, intotdeauna cand ma dau jos din pat, trebe sa dau cu deshtu mic de la picior intr-un picior de-al lui, cand dau mai tare, inventez injuraturi noi .
Lemonade Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Da de ce face asa ? :> Chiar atat de brutal iti place ? Hai ca glumesc ... :) Brutal e putin spus, Marius! :-< on: poze cu una din lianele din sufragerie -> Aici incepe Aici continua pe celalalt perete C'est fini! Ma simt ca in jungla
Random Hero Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Da de ce face asa ? :> Chiar atat de brutal iti place ? Hai ca glumesc ... :) Cui? Mie? Niciodata! :whistle: Brutal e putin spus, Marius! :-< Jet ma!
Guest dnd, la munte cu doua minore Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nu scartaie, se zguduie cu totul, zici ca e low-rider. de unde stii cum face patul ei ? =)
Guest Bogdan. Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Am o priza care am impresia ca se uita urat la mine <_< -> ClickPatul din cj mi-e cam dezaxat, toate placile is inclinate...Cele 20 de stelute fluorescente de pe tavan pe care trebuie sa le suport in fiecare noapte si pe care nu am voie sa le dau jos e apartamentu lui sor-mea. :rofl1: :rofl1: Cum sa spui ma ca se uita o priza urat la tine :rofl1: :rofl1: El,o da,el.
Lemonade Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 El,o da,el. Aveam si eu acum cativa ani vreo 5 statuete micute cu Buddha, de genul asta. Norocul meu este ca am scapat de ele! :nanana:
marius_truckerfan Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cui? Mie? Niciodata! :whistle: Jet ma! E fata, cum ii spui ma ?
Random Hero Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 E fata, cum ii spui ma ? Folosim apelative ca "ma / ba" :D
RaifalM3n Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 cred ca biroul... ca sta prea aproape de patul meu imens... si dimineata il lovesc cu cracii :) si salteaua` are gauri si dorm naspa in ultima vreme...
Deejay7 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 :rofl1: :rofl1: El,o da,el. izbeste-o tare si zici ca ai dat din greseala cu mana peste ea,si poc s-a spart :(
clar1ty Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 unicul si singurul lucru enervant : http://img708.imageshack.us/i/dsc04501h.jpg/ Da, si eu ma mai impiedic de asta...dar pe langa asta ma enerveaza televizorul din camera, patul, firul de la mouse, tastatura si niste chestii mari pe care parintii mei ii numesc pereti...
Luci Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Florile , urasc florile , iar casa e plina pana la refuz de flori .