Sensini Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 pai si ala care-l tine de picioare cum ii pune palma deasupra capului? fa ma un desen ceva
Radu21 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 De sub umar si celalalta la o distanta de 5 cm. la picior cum sta el pe un scaun, banca ceva, de unde apuci. palmele deasupra capului.. pui palma ta, dupa celalalt o pune peste a ta, si tot asa. au doamne...nu intelesa ala nimica. ma...prima data aia 4 de incearca sa-l ridice...de maini si de picioare o sa poata probabil dar cu cred. daca toti aia 4 o sa inceapa sa puna in ordine de la stanga la dreapta mana deasupra capului lu ala de sta jos si dupa, si o sa le retraga inapoi in ordine descrescatoare, si o sa reincerce sa il ridece de maini si de picioare o sa fie mult mai usor. citeste tot ce am scris eu, o sa intelegi sa-l faci.
Shadow * ClimaCool Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nu stiu daca am inteles exact primul joc, insa as incerca odata. Chestia aia cu lesinatul il faceam amuz 15 ani cand eram in clasa a 4'a, am vazut vreo 50 de cazuri din astea ca picau ca mustele insa eu nu ma bag in prostii din astea si nu am incercat niciodata, asa cum nu mi-am rupt nici spatele niciodata cu celalalt joc care a avut faima la noi, "lapte gros". Mai era un joc din asta care semana cu primul, era nevoie de 5 persoane si 4 scaune. 4 persoane se puneau pe scaun si se puneau astfel incat daca unul se lasa pe spate sa se culce peste picioarele celuilalt din spatele lui. Cand si celalalalt se culca pe spate, si ala trebuie sa stea pe picioarele celuilalt din spatele lui si tot asa pana toti 4 stau culcati. Da, sper ca ati remarcat ca fiecare trebuie sa stea perpendicular fata de cel din fata lui astfel incat cand toti 4 stau culcati sa se formeze un patrat. Vine al 5'lea om si scoate scaunele de sub ei si ei raman in aceeasi pozitie :) Am vazut si eu filmul asta mai demult.
Guest pupu92 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Deci cam ce am inteles eu este: Persoana sta jos, nu intinsa ! Sta jos ca pe o banca doar ca pe pamant. Insa tine mainile intinse lateral. 1 il tine de piciorul din dreapta altu din picioru din stanga. Asa si cu mainile. Dar cu toate degetele(Radu21, bai fi atent ca in fiecare explici doar jumatate si asa nu ajungem sa intelegem) Insa inainte de a face asta fiecare isi pune palmele deasupra capului cobaiului insa nu chiar lipit sa cap sa fie acolo niste spatiu. Isi pune palmele cel din Vest, dupa cel din nord, est si sud. Mainile trebuie sa aiba 5 cm distanta intre ele, corect? Cand o sa retraga palmele o sa fie in directie opusa adica sud,est,nord,vest. Este bine ce am spus?
Mamut Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 http://img809.imageshack.us/i/pozitia1.jpg/ in care prietenii incearca sa-l ridice dar nu reusesc... http://img816.imageshack.us/i/incantatia.jpg/ cu mainile deasupra capului "victimei", se face dupa ce ai incercat sa ridicati persoana respectiva, dar nu ati reusit http://img824.imageshack.us/i/pozitia2.jpg/ in care oamenii reusesc sa-l ridice, din acelasi loc, aceeasi mana etc. v-am desenat ca la fizica cu vectori, si distante sa inteleaga tot :P p.s: nu radeti cu lacrimi la skillu meu in paint, plx :D
GoodHope Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 aaa, deci totul depinde de karma, nu? Se pun 4 bucati de maini deasupra capului, se concentreaza toti ca si cum ar fi constipati, iar dupa ce toti simt ca s-au integrat in Misa si si-au combinat puterile intr-un singur tot, ridica acea greutate ca si cum ar fi o masa de aer, nu? D'oh ce simplu era, cum sa nu pricepeti #-o :photo: ca sa confirmi teoria mea
Mamut Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 aaa, deci totul depinde de karma, nu? Se pun 4 bucati de maini deasupra capului, se concentreaza toti ca si cum ar fi constipati, iar dupa ce toti simt ca s-au integrat in Misa si si-au combinat puterile intr-un singur tot, ridica acea greutate ca si cum ar fi o masa de aer, nu? D'oh ce simplu era, cum sa nu pricepeti #-o :photo: ca sa confirmi teoria mea cam asa ceva :P
Radu21 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 faza cu palmele deasupra capului aluia trebuie sa o faci cu ambele maini. adica o pui tu, dupa ala din dreapta, dupa ala din dreapta aluia, dupa ala din dreapta aluia, dupa ajungi tu sa ridici mana a 2-a deasupra palmelor alora, dupa al din dreapta ta, dupa al din dreapta astuia, dupa al din dreapta lu asta. ca in desenul ala numai ca se repeta inca odata ciclul cu palmele dar de data asta cu mana cealalata (dreapta sau stanga)
Mamut Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 faza cu palmele deasupra capului aluia trebuie sa o faci cu ambele maini. adica o pui tu, dupa ala din dreapta, dupa ala din dreapta aluia, dupa ala din dreapta aluia, dupa ajungi tu sa ridici mana a 2-a deasupra palmelor alora, dupa al din dreapta ta, dupa al din dreapta astuia, dupa al din dreapta lu asta. ca in desenul ala numai ca se repeta inca odata ciclul cu palmele dar de data asta cu mana cealalata (dreapta sau stanga) eh, nu prea am avut mult spatiu sa desenez toate mainile in paint faceti totul x2 si gata :P
Lucian Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ce-i asa greu ma? eu am inteles. v-am pus si legenda in caz ca nu e de ajuns desenul
IDesmond Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ce-i asa greu ma? eu am inteles. v-am pus si legenda in caz ca nu e de ajuns desenul Ceva de genu am inteles si eu . Daca a'ti putea fi mai clari sau sa faceti un film pe youtube.
Radu21 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Pisi, daca vroiam sa va invat eu faceam filmare direct, nu ma complicam. EU vroiam doar explicatia de la joc. Credeam ca o sa-l stiti 2-3 de pe aici :( Uita-te la desenele aluia...ala a inteles, fac si o filmare zilele astea...dar nu stiu raspunsul...de ce e mai usor dupa ce faci pasii aia pe care vi-am zis cu mainile.
Sensini Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 bine macar ca pupu92 stie romana si a putut explica toata faza corect eu zic ca explicatia e de ordin psihologic, in sensul ca ti-a zis cineva "ba vezi ca daca faci asa o sa fie mai usor ala" si dupa chiar ti s-a parut mai usor. pe acelasi principiu putea sa-ti spuna ca o sa fie mai greu de ridicat dupa ce-i pui mainile deasupra capului.
Desto Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ok, me get it . Incerc ...cu niste prieteni :D, vin cu rezultatul .
Shadow * ClimaCool Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 bine macar ca pupu92 stie romana si a putut explica toata faza corect eu zic ca explicatia e de ordin psihologic, in sensul ca ti-a zis cineva "ba vezi ca daca faci asa o sa fie mai usor ala" si dupa chiar ti s-a parut mai usor. pe acelasi principiu putea sa-ti spuna ca o sa fie mai greu de ridicat dupa ce-i pui mainile deasupra capului. Chiar am vazut un studiu psihologic sa nu numesc efect de turma la Discovery Chanel. Au fost invitati vreo 8-10 studenti si studente la o masa si li s-a dat alcool, dupa cateva pahare sau sticle bune, au cam inceput baietii si fetele sa se distreze, sa se simta bine, deci se simtea pe ei ca au baut. Unul parea mai baut ca celalalt, la fel si baietii, la fel si fetele, iar la sfarsitul petrecerii, organizatorii au recunoscut ca doar cativa dintre ei aveau alcool in ceea ce au baut, restul nu aveau deloc, si din cauza efectelor de turma sau efectelor psihologice toti reactionau de parca erau bauti. Dar in cazul jocului, ai vedea diferenta daca la inceput nu l-ai putea ridica deloc, si dupa ce faci acel "transfer de Karma" sa reusesti sa il misti.
Radu21 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Nu prietene, chiar e mai usor. In zilele alea in care am postat, am venit de la un majorat, iar in a 2-a zi, am fost la o zi onomastica. Recunosc, si acuma e mai greu sa va explic...trebuie sa vezi faza...e greu de explicat.
POLAND Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Fa frate un filmulet sa vedem si noi. Ne ametesti aici cu zeci de explicatii din care nu intelegem mai nimic.
Sensini Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Nu prietene, chiar e mai usor. In zilele alea in care am postat, am venit de la un majorat, iar in a 2-a zi, am fost la o zi onomastica. Recunosc, si acuma e mai greu sa va explic...trebuie sa vezi faza...e greu de explicat. demonstreaza-mi din punct de vedere fizic ca e mai usor si te cred :) altfel, raman la explicatia mea :P
Radu21 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 nu ma intereseaza...eu vroiam sa stiu explicatia..si o stiu cred. se schimba centrul de greutate ( din cum stai tu pe scaun centrul de greutate e mai sus de fund, el dupa se va muta mult mai sus) cica. Filmulet poate fac maine
Sensini Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 cum sa se modifice centrul de greutate? prin voodoo? daca pozitia voastra si a lui e aceeasi in ambele cazuri, ce sa se modifice?
Radu21 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 cum sa se modifice centrul de greutate? prin voodoo? daca pozitia voastra si a lui e aceeasi in ambele cazuri, ce sa se modifice? Asa mi s-a spus, asa-ti zic. Bine pa
Sensini Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Asa mi s-a spus, asa-ti zic. Bine pa bine pa? am inteles warn up pt spam. nu e prima oara, daca n-ai nimic de zis, nu posta.