Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Anomys

probleme monitor

Recommended Posts

Posted

De la o vreme se tot stinge imaginea o fractiune de secunda si se repeta. Vad ca se intampla numai daca sunt in mu. Am mutat imediat pe net si nu se mai intampla. Mutat la mu, iar se inchide. Deci numai la mu. Care sa fie problema? Ma poate ajuta cineva cu o idee?

Monitorul nu are nici un an si pana acum nu s-a mai intamplat asa ceva.

Posted

io am avut aceeasi problema mi se stingea monitorul cateva fractiuni de secunda, apoi cand se aprindea imi dadea eroare de placa video; am schimbat driverul si totul e ok acum.

Posted

Erori vad ca nu da, totusi de ce l-a apucat acuma si de ce numai la Mu? Ma gandesc ca daca era ceva de la placa video facea tot timpul asa.

Posted

Erori vad ca nu da, totusi de ce l-a apucat acuma si de ce numai la Mu? Ma gandesc ca daca era ceva de la placa video facea tot timpul asa.

la fel si la mine, alte jocuri, cu cerinte mult mai mari, rulau perfect, doar la Mu aveam probleme; cum am zis am schimbat driverul si acum e totul ok.

Posted

la fel si la mine, alte jocuri, cu cerinte mult mai mari, rulau perfect, doar la Mu aveam probleme; cum am zis am schimbat driverul si acum e totul ok.

Reinstalat driverul face la fel :(

Posted

Acum nu mai face numai la mu, face si daca fac altceva la pc. Ori placa video ori cablul. Schimb cablul sa elimin asta si apoi mai ramane placa video :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...